Çok geçmiş olsunOtururken yüksek derecede olan yatar yatmaz azalan baş ağrısı. Bu kafa içi basıncımın arttığına kanıtmış. Omurgamda kaçak olmuş anestezici hatası yüzünden. Ki yüksek tansiyondan dolayı milli bayramda acil sezaryen oldum. 6 gün kafam kopacak şekilde ağrıdı. 6. Günün sonunda da oldu bi anda her şey. Otururken baş ağrım birden geçti ve kör oldum. Kör kör koştum annemin yanına. 3 dakika içinde de epilepsi nöbeti geçirip bayılmışım. Ambulans gelmiş. Ayılır gibi olmuşum ama ağzım yamulduğu için konuşamamışım. Sonra geri bayılmışım. Üniversite hastanesiydi. Her türlü kendilerini aklarlardı.
Doktor ihmali çünkü ben şikayetleri söyledim. Bana yüksek tansiyonuma rağmen kahve iç, çay iç dedi. Anestezi öyle atılırmış baş ağrımda ondanmış(anesteziden). Tamam tansiyonum olmasa içeyim de tansiyonlu birine 4-5 bardak çay kahve iç demek zaten yanlış, çocuk emziriyorum kafein yine çocuğa zararlı. Kan sulandırıcı başlaması lazımdı bana her ihtimale karşı. Ha bu arada üniversite hastanesinde parayla muayene oluyordum doçent doktora. Kendisi de biliyor ihmalini. Ama hastanenin sevdiği biri. Kollarlardı onu. Biz yıpranıktık zaten. Ölmediğime şükredip yaşıyoruz. Ama panik atak hastasıydım zaten o olaydan sonra çok çok kötü hale geldim. Tek başıma dışarı çıkamıyorum düşünün.