- 17 Haziran 2020
- 7
- 0
- 1
- Konu Sahibi cincirella
-
beklentim biraz fazla deriden ve ameliyat skarlarından kurtulmaktı ama yüzüm gözüm şiş ve yara bere içindeyim yani şu an için karşıladı mı bilmiyorum. zaten bu halim beklediğim bir durum değildi o yüzden önceki beklentilerim artık umurumda değil .sadece şu yaraların kapanmasını ve yüzümde leke kalmamasını istiyorum.Bence geçecekdirpeki beklentini karşıladı mi ?☹
ankara'da bir göz doktoruna.nerede yaptırdınız buarada?
benim bugün 1 hafta oldu dökülmek şöyle dursun erken soyulan yerler tekrardan kabuk bile bağlamadı. yara gibi duruyor.doktorum resimlerimi gördükçe normal olduğunu, iyi gittiğimi söylüyor.yarın duş ve teramisne başlayacakmışım. kabuklar dökülecekmiş. benim gördüğüm örnekler de sizinki gibi nokta nokta. acaba bana yoğun mu uygulandı? cihazın markasını bilmiyorum ama orijinal plexr cihazı olduğunu söyledi. plexr ile ilgili de doktor hakkında çok yorum yapılmıştı o yüzden kendisini tercih ettim ama sonuç böyle can yakıcı olunca hata mı ettim diyorum.bende yaptırdım ama benim ki Phi İon markasıyla yapıldı ve hiç böyle kalın kabuk bağlamadınokta noktaydı döküldü 1 hafta icinde şişlik 2 gün sürdü minimal bir düzelme var şimdilik bende Doktorunuz düzelecek dedi mi
ben de olmayı düşünüyordum ama şu anda vazgeçtim
dermatoloğum fucidin ve nadixa sürmemi önerdi ama işlemi yapan doktorum bir şey sürme diyor.Bi bilgim yok ama cok kotu gorunuyor. Iz kalacakmis gibi duruyor acik yaralar iyilesirse doktora sorup contractubex jel kullan bence.
sakin bisey sürmeyin, buz bile tutmamaniz lazim bu Islemden sonra. Plasma pen plexr gibi uygulamalar isiyla uygulandigi icin bir nevi „yakarak“ hasar olusturur cilde. O hasarlari iyilestirmek icin cilt kolajen üretir ve sıklaşır. buz kompresi yapılırsa bu Isı dengesi bozulur ve netice alamazsınız.dermatoloğum fucidin ve nadixa sürmemi önerdi ama işlemi yapan doktorum bir şey sürme diyor.
Yanlış anlamaya mahal verecek derin ve komplike bir cümle göremiyorum. Sanırım "alınmayın ama" demek istediniz. Alınmamam gerekiyorsa ne diye benim iletimin altına yazdınız savınızı??Lütfen beni yanlış anlamayın ama estetik operasyon geçirenlerin mutlaka öncesinde psikolojik bir teste girmesi taraftarıyım.
ben de olmayı düşünüyordum ama şu anda vazgeçtim
ankara'da bir göz doktoruna.
Yanlış anlamaya mahal verecek derin ve komplike bir cümle göremiyorum. Sanırım "alınmayın ama" demek istediniz. Alınmamam gerekiyorsa ne diye benim iletimin altına yazdınız savınızı??
Mune doğru izah edebilmiş miyim ? Cümleler uzun bir sürü imla hatası filanda vardır.
Bekledim bana cevap yazmanızı. Şöyle izah edeyim size ; konu sahibi C cincirella ile maalesef siz yani M meliko06 aynı kişisiniz. Kendiniz konuyu açıp yine kendiniz operasyonu geçirmenize rağmen "ben de olmayı düşünüyordum ama şu anda vazgeçtim" diye kendinize cevap yazıyorsunuz. Burun, göz meme nerenizi yaptırırsanız yaptırın umrumuzda değil ama sebebini anlayamadığımız bu hareketleri sitede yaptığınız zaman ben çok rahatsız oluyorum. 2 hesapla; acaba doktor reklamımı geliyor? yoksa doktoru karalayacak bunu 2 hesaptan mı yapıyor? diye deli sorular geliyor aklıma.
Yok bunlar değilse sorun şifre sorunu olabilir diyorum ama şifre sorunu da değil. Abla kardeş olsa evde oturup konuşurlar buradan neden birbirlerine cevap versinler ?
en sonunda da aklıma ruh sağlığı geliyor....
özetle durum budur
Sevgiler saygılar
Mune doğru izah edebilmiş miyim ? Cümleler uzun bir sürü imla hatası filanda vardır.
Nasıl bir site ki bu böyle bir admini var? Üye olanların mail adreslerimi telefon numaralarını check ediyor musunuz? Varsyalım ki ip adresleri üzerinden çıkarımda bulunuyorsunuz ortak kullanım alanı diye bir şey duydunuz mu? Varsayalım ki konu sahibini tanıyorum dışarda konuşacağım bir şeyi burada konuşamayağım diye bir şey mi var? Şu ana kadar yazdıklarım duruyor. Üyeliğimin başından beri ne kimseyi karaladım ne de reklamını yaptım. Zahmet edip baksaydınız keşke. Sahte üyelikten şüphe ettiğinizde hesabı bloklamak yerine konu başluğa altına polemik yaratıp prim kasmanız ne derece etik onu bir irdeleyin sonra ahlak dersi verin. Forum üyesine hangi sıfatla ruh sağlığı ile ilgili brifing veriyorsunuz? Pskiyatrist misiniz? Yoksa ruh sağlığını bir küçümseme , aşağılama unsuru gibi kullananlardan mısınız? Bir çok problemimde bu siteye başvurdum çözüm de buldum çoğu zaman. Ama yöneticilerini bir gözden geçirmeleri gerekiyor belli ki. O zamana kadar bu site benim için bitmiştir.Bekledim bana cevap yazmanızı. Şöyle izah edeyim size ; konu sahibi C cincirella ile maalesef siz yani M meliko06 aynı kişisiniz. Kendiniz konuyu açıp yine kendiniz operasyonu geçirmenize rağmen "ben de olmayı düşünüyordum ama şu anda vazgeçtim" diye kendinize cevap yazıyorsunuz. Burun, göz meme nerenizi yaptırırsanız yaptırın umrumuzda değil ama sebebini anlayamadığımız bu hareketleri sitede yaptığınız zaman ben çok rahatsız oluyorum. 2 hesapla; acaba doktor reklamımı geliyor? yoksa doktoru karalayacak bunu 2 hesaptan mı yapıyor? diye deli sorular geliyor aklıma.
Yok bunlar değilse sorun şifre sorunu olabilir diyorum ama şifre sorunu da değil. Abla kardeş olsa evde oturup konuşurlar buradan neden birbirlerine cevap versinler ?
en sonunda da aklıma ruh sağlığı geliyor....
özetle durum budur
Sevgiler saygılar
Nasıl bir site ki bu böyle bir admini var? Üye olanların mail adreslerimi telefon numaralarını check ediyor musunuz? Varsyalım ki ip adresleri üzerinden çıkarımda bulunuyorsunuz ortak kullanım alanı diye bir şey duydunuz mu? Varsayalım ki konu sahibini tanıyorum dışarda konuşacağım bir şeyi burada konuşamayağım diye bir şey mi var? Şu ana kadar yazdıklarım duruyor. Üyeliğimin başından beri ne kimseyi karaladım ne de reklamını yaptım. Zahmet edip baksaydınız keşke. Sahte üyelikten şüphe ettiğinizde hesabı bloklamak yerine konu başluğa altına polemik yaratıp prim kasmanız ne derece etik onu bir irdeleyin sonra ahlak dersi verin. Forum üyesine hangi sıfatla ruh sağlığı ile ilgili brifing veriyorsunuz? Pskiyatrist misiniz? Yoksa ruh sağlığını bir küçümseme , aşağılama unsuru gibi kullananlardan mısınız? Bir çok problemimde bu siteye başvurdum çözüm de buldum çoğu zaman. Ama yöneticilerini bir gözden geçirmeleri gerekiyor belli ki. O zamana kadar bu site benim için bitmiştir.
Okuduğumda ben gayet net anlamışsam hanımefendi de anlamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?