2000'li yılların başında olsaydık ya da taş çatlasın 2005 falan, süper fikir derdim ama şahsen beni hiç açmadı. Ben olsam hayatta yatırım yapmam. Herkesin evinde bilgisayar var, PlayStation'a çıkan oyunlar bilgisayara da çıkıyor, onları internetten indirip bilgisayarlarında oynuyorlar. Hem de online oynayabiliyorlar, dünyanın bir ucundaki insanlarla. Liseli tayfa falan olur muhtemelen müşteriniz, onların da parası kısıtlı. Ben geçen gün bir internet kafeye gittim işim düşmüştü, bomboştu kimse yoktu sahibinden başka. İşler nasıl falan diye sordum, çok durgun olduğunu, internet kafe olayının bittiğini falan söyledi. O kadar bilgisayar, o kadar yatırım yatıyordu yani. Bi ödeve 15 TL para verdim adamların kesat işleri yüzünden. Kazanamıyor ki adam, müşteri bulunca da dayıyor böyle kazığı. Evet sizin fikriniz internet kafe değil PS salonu ama benim düşüncem aynı. Çok daha cazip bir rakibi var, evinin rahatlığında PS salonunda oynayacağı oyunları bedavaya oynatan bilgisayar. Açacağınız salonda çocukların evlerinde bulamayacağı şeylerin olması lazım, farklı oyun biçimleri falan gibi. Yarış oyunları için araba gibi yapıyorlar mesela, direksiyonu koltuğu falan var öyle şeyler çekebilir.
Tabi bilenler daha iyi aydınlatır, kolay gelsin:)