Playstation salonu açmak sizce nasıl fikir

Iyi akşamlar bayanlar
Playstation salonu açmak sizce nasıl maliyeti işleyişi ? Nerden bilelim biz bayaniz sonucta der gibisiniz ama ; siz bilmeseniz bile çevrenizdeki salon çalıştıran tanıdıklarınız falan var mı mesela salon da oyun olsa bide atıştırmalık tost falan nasıl olur sizce bu iş için ne kadar bi para ayrılması gerek ?sonuçta plazma gerek li ilk etapta 7.8 tane . Cevaplarsaniz bilgi ve fikirlerinizi beyan ederseniz çok mutlu olurum

Tatlım ara sokak vs kurarsan iş yapmaz okul.çevresi olacak ki değsin açtığına

Konsol dışında tost vs satarsın içecek özellikle çok gidiyor

Konsol oyunları dışında guitar hero gibi gitar ve bateri ile oynanan odalar da çok iyi kazanç sağlıyor ama bakımları vs de var tabi

Karaoke salonu daha etapda suan ailecek gelen bile oluyor. Maliyeti daha düşük

Odalarda tam ilişkiye girmeye kalkan vs olur onlara izin verme adın başka şeye çıkar mekanında

Aklına takilanlari sor bana lütfen

Bu konuyu bir kadinin acitigina inanamiyorum :) genelde kadinlar playstation'i bek sevmez kaldiki salonunu acmak istesin hehe ama olabilir mantikli bi is

2000'li yılların başında olsaydık ya da taş çatlasın 2005 falan, süper fikir derdim ama şahsen beni hiç açmadı. Ben olsam hayatta yatırım yapmam. Herkesin evinde bilgisayar var, PlayStation'a çıkan oyunlar bilgisayara da çıkıyor, onları internetten indirip bilgisayarlarında oynuyorlar. Hem de online oynayabiliyorlar, dünyanın bir ucundaki insanlarla. Liseli tayfa falan olur muhtemelen müşteriniz, onların da parası kısıtlı. Ben geçen gün bir internet kafeye gittim işim düşmüştü, bomboştu kimse yoktu sahibinden başka. İşler nasıl falan diye sordum, çok durgun olduğunu, internet kafe olayının bittiğini falan söyledi. O kadar bilgisayar, o kadar yatırım yatıyordu yani. Bi ödeve 15 TL para verdim adamların kesat işleri yüzünden. Kazanamıyor ki adam, müşteri bulunca da dayıyor böyle kazığı. Evet sizin fikriniz internet kafe değil PS salonu ama benim düşüncem aynı. Çok daha cazip bir rakibi var, evinin rahatlığında PS salonunda oynayacağı oyunları bedavaya oynatan bilgisayar. Açacağınız salonda çocukların evlerinde bulamayacağı şeylerin olması lazım, farklı oyun biçimleri falan gibi. Yarış oyunları için araba gibi yapıyorlar mesela, direksiyonu koltuğu falan var öyle şeyler çekebilir.

Tabi bilenler daha iyi aydınlatır, kolay gelsin:)

Bana gore mantik isi degil genelleme yapacak olursak milletin elinde zaten akilli telefonlar teknoliji okadar ilerlediki hersey mevcut milletin evinde internetten tablet tut Playstationuna kadar var..

evet malesef artık kırdırıla n makınelerle ınsanlar 5 tl gibi bir rakama oyun yukletebılıyorlar...

Back
X