Playstation salonu açmak sizce nasıl fikir

Seldos47

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
379
113
103
Iyi akşamlar bayanlar
Playstation salonu açmak sizce nasıl maliyeti işleyişi ? Nerden bilelim biz bayaniz sonucta der gibisiniz ama ; siz bilmeseniz bile çevrenizdeki salon çalıştıran tanıdıklarınız falan var mı mesela salon da oyun olsa bide atıştırmalık tost falan nasıl olur sizce bu iş için ne kadar bi para ayrılması gerek ?sonuçta plazma gerek li ilk etapta 7.8 tane . Cevaplarsaniz bilgi ve fikirlerinizi beyan ederseniz çok mutlu olurum

Iyi akşamlar bayanlar
Playstation salonu açmak sizce nasıl maliyeti işleyişi ? Nerden bilelim biz bayaniz sonucta der gibisiniz ama ; siz bilmeseniz bile çevrenizdeki salon çalıştıran tanıdıklarınız falan var mı mesela salon da oyun olsa bide atıştırmalık tost falan nasıl olur sizce bu iş için ne kadar bi para ayrılması gerek ?sonuçta plazma gerek li ilk etapta 7.8 tane . Cevaplarsaniz bilgi ve fikirlerinizi beyan ederseniz çok mutlu olurum
Kardeşim 16bin liraya devraldı ve iş öyle umduğu gibi olmadı.. 8 bin liraya yarı yarıya elden çıkardık apar topar

Bana mantikli geldi. Zaten var boyle oyun salonlari sanirim? Kardesim yaz tatilinde giderdi memlekette. Ama bi bayan olarak ben calismak istemezdim oyle bi yerde.

Tanıdığım var öyle amanımlı bir kazanç sağlanmıyor o iş kesat ama şehre,mahalleye göre değişir onu bilemem.

Ken
Bana mantikli geldi. Zaten var boyle oyun salonlari sanirim? Kardesim yaz tatilinde giderdi memlekette. Ama bi bayan olarak ben calismak istemezdim oyle bi yerde.
Kendim için değil ama iş olarak bence de mantıklı yani hesap edersek günlük iyi Aylık ta aynı şekilde canım

E
Pokemon go ciktiktan sonra biraz zor :KK70:

Isin sakasi, esim de boyle bir yer acacakti. Fakat arastirmalari sonucu pek mantikli olmadigina karar verdi. En basiti elin ergeniyle iti kopuguyla ugrasmak zor.
Evet orası da var delisi berduşu da olur tabi ki ama bi türlu halledilmeli onlar da ,, yer ve mekan tasarımı da çok önemli fikrimce :)

E

Evet orası da var delisi berduşu da olur tabi ki ama bi türlu halledilmeli onlar da ,, yer ve mekan tasarımı da çok önemli fikrimce :)

Tasarim falan en sonraki is. Oranin donmesi icin hem musteri gelecek ama o musleri de kaliteli musteri olacak. Bunun icin de biraz kalbur ustu yerlerde acman lazim ki oralara da kira yetismez.

Tasarim falan en sonraki is. Oranin donmesi icin hem musteri gelecek ama o musleri de kaliteli musteri olacak. Bunun icin de biraz kalbur ustu yerlerde acman lazim ki oralara da kira yetismez.
Aynı semtte başka bi sektörde 2 dukkanimiz var zaten çevre olarak da güveniyoruz

Madem ayıracak bir yatırımınız var , bunu ps salonunda harcamayın derim ben .

Sektör olarak zaten eskisi gibi revaçta değil.

Yaş grubu olarak 18 üstünüde çekemezsin artık. Ee diğer grupta yemez içmez elindeki 5 tl ile kaç saat oyun oynayacağına bakar .

İnternet cafe , ps salonu gibi işletmelerin kaymağını yiyenler çoktan çekti .

O işler bayatladı artık...
Eskiden çok pahalıydı kimse alamıyodu şimdi bir sürü insanda var..

Kitap kafe açsanızaa :)
Plazma ve playstation a vereceğiniz parayla bir sürü kitap alın
Bir de kahve
Oh mis :)

Bencede açmayın başka bir sektör olabilir ev yemekleri gibi okul ve iş yerlerinin çok olduğu bir yerde.

Back
X