Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlim ariyosun ama hic bimise yaramiyor biz yigenime almistik sor ki kacmkere oynadi hemen sıkıldi ama tabi her cocuk da farklidir ama yani oyle aman aman da bi oyuncak degil benceElinde playskool yaramaz toplar olan var mi?
Oyle mi diyorsun? Ne bileyim top fırlatıyor filan eglenceli gelmisti bana :)Tatlim ariyosun ama hic bimise yaramiyor biz yigenime almistik sor ki kacmkere oynadi hemen sıkıldi ama tabi her cocuk da farklidir ama yani oyle aman aman da bi oyuncak degil bence
Hmm umarim benim oglum da sever.. queen oyuncak pek kimsede yok heralde satmak istersen haberim olsun :)
Bende var da top firlatmiyor sanırım top eksik ondan :) müzikleri çok iyi ama almak isteyen olursa 20tl ye veririm belki topları tamamlayın ca atar yada becerikli biri sorunu varsa çözebilir:)
Ankarada yaşıyorum. Bazen öyle söylentiler var topların tam olmasi gerektiği gibi emin değilim. Pinpon topu yla çalıştığını yada sadece duracell pil in çalıştırdığı ni söyleyenler de var tam emin değilim. Top atmiyor ama müzikler çalışıyor sorunsuz dediğim gibi top atma problemi belki çözülür teknik servis v.s araciligi ile ben uğraşmadım.Elivya oncelikle hangi ildesin?
Bir de calismiyorsa bir anlami olmaz tabiki ama mutlaka butun toplarinin tam mi olmask gerekiyor calismasi icin?
Merhaba 5 top olmasi lazim ama?Merhaba bende var temiz sorunsuz 4 topu var kutudan 4 top cıkıyor.istanbul maltepe fındıklıdayım.fiyatını 60 düşünüyorum.
Cok tesekkur ederim.. top atmiyorsa benim icin anlami yol tabi bi de teknik servis filan ugrasmayayim yapilir yapılmaz simdi. Tekrar teşekkür ederim..Ankarada yaşıyorum. Bazen öyle söylentiler var topların tam olmasi gerektiği gibi emin değilim. Pinpon topu yla çalıştığını yada sadece duracell pil in çalıştırdığı ni söyleyenler de var tam emin değilim. Top atmiyor ama müzikler çalışıyor sorunsuz dediğim gibi top atma problemi belki çözülür teknik servis v.s araciligi ile ben uğraşmadım.
Orjinal yeni urunlerde suanda 4 top var kutuda arastirin istersenizMerhaba 5 top olmasi lazim ama?