• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Playskool yaramaz toplar ariyorum..

Ressm yukluyemiyorum ozelden ressim ata bilirim fiyatta son 35olur toplar bulunur olmadi pinpon toplarinin daha yuksege atiyomus diye duydum pil kapagida sorun olmuyo

Tatlim ariyosun ama hic bimise yaramiyor biz yigenime almistik sor ki kacmkere oynadi hemen sıkıldi ama tabi her cocuk da farklidir ama yani oyle aman aman da bi oyuncak degil bence
Oyle mi diyorsun? Ne bileyim top fırlatıyor filan eglenceli gelmisti bana :)

Bence hic de egleOTE="eceyalcin, post: 45659050, member: 712520"]Oyle mi diyorsun? Ne bileyim top fırlatıyor filan eglenceli gelmisti bana :)[/QUOTE]
Bence o, kadar da eglenceli degil yaaa ilk onceleri iyi gibi de sonra kimsenin canı topun pesinden kosmak istemiyor :)))

Her çocuk aynı olmuyor herhalde benim kızım hala çok severek oynuyor, oyuncağın müziğine de bayılıyor, toplarına da.. :)

Hmm umarim benim oglum da sever.. queen oyuncak pek kimsede yok heralde satmak istersen haberim olsun :)

Bende var da top firlatmiyor sanırım top eksik ondan :) müzikleri çok iyi ama almak isteyen olursa 20tl ye veririm belki topları tamamlayın ca atar yada becerikli biri sorunu varsa çözebilir:)

Bende var da top firlatmiyor sanırım top eksik ondan :) müzikleri çok iyi ama almak isteyen olursa 20tl ye veririm belki topları tamamlayın ca atar yada becerikli biri sorunu varsa çözebilir:)

Elivya oncelikle hangi ildesin?

Bir de calismiyorsa bir anlami olmaz tabiki ama mutlaka butun toplarinin tam mi olmask gerekiyor calismasi icin?

Merhaba bende var temiz sorunsuz 4 topu var kutudan 4 top cıkıyor.istanbul maltepe fındıklıdayım.fiyatını 60 düşünüyorum.

Elivya oncelikle hangi ildesin?

Bir de calismiyorsa bir anlami olmaz tabiki ama mutlaka butun toplarinin tam mi olmask gerekiyor calismasi icin?
Ankarada yaşıyorum. Bazen öyle söylentiler var topların tam olmasi gerektiği gibi emin değilim. Pinpon topu yla çalıştığını yada sadece duracell pil in çalıştırdığı ni söyleyenler de var tam emin değilim. Top atmiyor ama müzikler çalışıyor sorunsuz dediğim gibi top atma problemi belki çözülür teknik servis v.s araciligi ile ben uğraşmadım.

Ankarada yaşıyorum. Bazen öyle söylentiler var topların tam olmasi gerektiği gibi emin değilim. Pinpon topu yla çalıştığını yada sadece duracell pil in çalıştırdığı ni söyleyenler de var tam emin değilim. Top atmiyor ama müzikler çalışıyor sorunsuz dediğim gibi top atma problemi belki çözülür teknik servis v.s araciligi ile ben uğraşmadım.
Cok tesekkur ederim.. top atmiyorsa benim icin anlami yol tabi bi de teknik servis filan ugrasmayayim yapilir yapılmaz simdi. Tekrar teşekkür ederim..

Back