Şöyle yapsak olur mu peki,
t-shirtlerden vazgeçeyim, ayakkabı ile polo sweete 30 TL versem?Bütçeyi yapmak ne zor ya.
Olmaz dersen de canın sağolsun arkadaşım, iyi satışlar dilerim sana.
Canım ne yaptın hbr çıkmadı senden..
Canım ne yaptın hbr çıkmadı senden..
Ben de birkaç ürün koydum foruma sana cevap yazacaktım tam arkadaşım.En son msjımda dediğim gibi ayakkabıları ve swete verirsen alacağım.Yoksa şimdilik kalsın canım.Tekrar iyi satışlar dilerim.
Ben de birkaç ürün koydum foruma sana cevap yazacaktım tam arkadaşım.En son msjımda dediğim gibi ayakkabıları ve swete verirsen alacağım.Yoksa şimdilik kalsın canım.Tekrar iyi satışlar dilerim.
Tamam o halde ayakkabılar ve sweat senin olsun)
Arkadaşım kusura bakma lütfen,seni de oyalamış gibi oldum. Ürünleri eşime gösterdim,fikrini alayım diye. Ben çocuğuma kullanılmış ayakkabı almam dedi. Sana karşı da mahçup oldum. Ama sonuçta parayı verecekyuncak aldım daha önce burdan hiç birşey demedi oysaki. Ayakkabı da titizleneceği tuttu. Sana ii satışlar canım,tekrar kusura bakma.
Arkadaşım kusura bakma lütfen,seni de oyalamış gibi oldum. Ürünleri eşime gösterdim,fikrini alayım diye. Ben çocuğuma kullanılmış ayakkabı almam dedi. Sana karşı da mahçup oldum. Ama sonuçta parayı verecekyuncak aldım daha önce burdan hiç birşey demedi oysaki. Ayakkabı da titizleneceği tuttu. Sana ii satışlar canım,tekrar kusura bakma.
Olsun arkadaşım hiç önemli değil.. Teşekkür ederim..
Elimdekileri bitirmek istiyorum o yüzden biraz indirim yapıyorum...
1. Burberry botlar 25 tl (22 no)
5. Flexi elbise 5 tl (6ay)
8. Zara pantolon 5 tl (6-9ay)
9. Wenice sweat 5 tl (6-9 ay)
17. Armani uzun tshirt 5 tl (18ay)
23. Armani elbise 10 tl (12-18ay)
25. Siyah çıtçıtlı 5 tl (18ay)
29. POLO sweat 10 tl (18-24)
30. F&F uzun tshirt 5 tl. (18ay)
36. H&M şort 5 tl. (6-9)
38. Wenice eşofman altı 5 tl (15-18)
39. Beyaz atkı şapka 5 tl. (12 ay)
NOT: 3 tane 5 tl ilk alana 10 tl yada
4 tane 5 tl lik alana 15 tl
size özelden yazdım
Kızlar botlar satışta.. Üstelik hem kıza hem erkeğe giden bir model.. İçi tüylü sıcacık.. Tarz botlar sadece 25 TL
17,29,30,38 kaç tl yapmakta?
Bu fırsat kaçmazzzz
Yokmu ihtiyacı olan???
Yokmu ihtiyacı olan???
Cnm ya kizima gonderdigin kiyafetleri giydirdikce dualar gonderiyorum sana.allah bin kere razi olsun.hala giydirmediklerim var dusun artik ne kadar cok gonderdigini.cnm benim ya hepsi missss gibi Ya walla kiyamiyorum giydirmeye....tekrar tesekkur etmek istedim....hersey guzel gonlunce olsun...
nermin hanımdan daha önce sunray sandelet sonrada ciciler aldım hepsi harikalarr:)) tereddütsüz alışveriş yapılacak nadir arkadaşlardan:))) teşekkürlerr...
[/QUOTE]1. Burberry botlar 25 tl
5. Flexi elbise 5 tl
8. Zara pantolon 5 tl
9. Wenice sweat 5 tl
23. Armani elbise 10 tl
25. Siyah çıtçıtlı 5 tl
38. Wenice eşofman altı 5 tl
39. Beyaz atkı şapka 5 tl
NOT: 3 tane 5 tl ilk alana 10 tl yada
4 tane 5 tl lik alana 15 tl