- Emoji Skoru
- 15.658
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
Sizin cihazinizda benimkiyle ayni model miAynı sorun bende de var bugün fark ettim. Sorun var galiba.
Benimki samsung A3Sizin cihazinizda benimkiyle ayni model mi
Acaba genel bi guncelleme mi var play storede. Internetten arastirdim son surumu henuz tum telefonlarda guncellenmemis. Telefonumda actigim bi iki programda "play google suan guncellenmekte" gibisinden bi uyari veriyo. Merak ettigim bu surec ne kadar uziycak. Acaba interneti veya wifi yi hep acik mi tutmamiz gerekio guncelleme yapmasi icin.Benimki samsung A3
Benimki wi-fi sürekli açık ama güncelleme yapmıyor. Sanırım teknik bir sorun duzeltilir inşallahAcaba genel bi guncelleme mi var play storede. Internetten arastirdim son surumu henuz tum telefonlarda guncellenmemis. Telefonumda actigim bi iki programda "play google suan guncellenmekte" gibisinden bi uyari veriyo. Merak ettigim bu surec ne kadar uziycak. Acaba interneti veya wifi yi hep acik mi tutmamiz gerekio guncelleme yapmasi icin.
Aaa e niye benimki açilmiyo ki.. simir oldum ya. Diger bi iki uygulamayada basinca google play guncellenmekte diyip acilmiyor. Ama telefonun bildirim panelinde hic bir gosterge filan yok.Şimdi yine baktım açıldı benim telefonda play store
Bilemedim şimdi ya. Gündüz benim telefonda öyleydi an şimdi düzeldi.Aaa e niye benimki açilmiyo ki.. simir oldum ya. Diger bi iki uygulamayada basinca google play guncellenmekte diyip acilmiyor. Ama telefonun bildirim panelinde hic bir gosterge filan yok
Peki diger uygulamalarda o soyledigim uyariyi verio muydu. Mesela indirdiginiz oyunlar ve gmail filn. Bnde bunlarda acilmio google play guncellnmekte uyarisi veriyorBilemedim şimdi ya. Gündüz benim telefonda öyleydi an şimdi düzeldi.