• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Platte altın karamelden palette 6.65'e geçiş

inviolable

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
9
0
36
Ankara
Arkadaşlar saçım altın karamel ama ben biraz koyulaştırmak istiyorum.palette 6.65'e boyasam nasıl bir sonuç elde ederim.çok koyu olsun istemiyorum güzel bir kahve tonu elde etmek istiyorum. Daha önce deneyen varmı

saçım altın karameldi birton koyusu 7.5 açık karamel palette yaptım şimdide daha kahve ama koyu olmasın dedim 7.65 boyadım baya açık kahve gibi diğer kahveler gibi kızıllıkta yok ama dorelik var zaten araştırmama göre bayada akıp renk açılıyomuşdaha sarı yansımalı oluyormuş açılmasa bile sanırım sizin benden açık olur zemin daha açık çünkü tavsiye edrim kahvemsi saç istiyenlere ama daha gün ışığında görmedim şimdi yeni boyadım da:16:

saçım altın karameldi birton koyusu 7.5 açık karamel palette yaptım şimdide daha kahve ama koyu olmasın dedim 7.65 boyadım baya açık kahve gibi diğer kahveler gibi kızıllıkta yok ama dorelik var zaten araştırmama göre bayada akıp renk açılıyomuşdaha sarı yansımalı oluyormuş açılmasa bile sanırım sizin benden açık olur zemin daha açık çünkü tavsiye edrim kahvemsi saç istiyenlere ama daha gün ışığında görmedim şimdi yeni boyadım da:16:

teşekkürler ilgine..bi arkadaş daha 7.65 önerdi...sizinde dediğiniz gibi onu denemek daha mantıklı olcak...6.65 birden cok koyu olurdu galiba..

rica ederim kesinlikle çok hoş kahvemsi sarı yansıyan bir renk sabah hemen gün ışığında baktım tam güneş yok havada ama resim çekerim birazdan eklerim umarım işinize yarar ama ne olursa olsun koyu istemiyorsanız 6 numaralardan uzak durun 7 ler bile bazen çok koyu olabiliyor :16:

rica ederim kesinlikle çok hoş kahvemsi sarı yansıyan bir renk sabah hemen gün ışığında baktım tam güneş yok havada ama resim çekerim birazdan eklerim umarım işinize yarar ama ne olursa olsun koyu istemiyorsanız 6 numaralardan uzak durun 7 ler bile bazen çok koyu olabiliyor :16:

benimde resim var dün denedim ama yükleyemedim.saçımın ana rengi açık kahve kumrala dönük o yüzden çok kolay açılıyo rengi.bayadır karamelle boyuyorum azcık koyulaştırmak istemiştim.saçların hem cok gür hamde dalgalı.senin resmini bekliyorum ozaman merak ettim rengini.bende denicem yeniden yüklemeyi..

bende deniyorum umarım çıkar

dışarda birazda güneş vurdu
$080120101829g.jpg

buda içerde camın önünde

$0801201018221.jpg

teşekkürler :16:açık kahve deyince uyar sandım ozaman birton daha koyu deneyin zaten zemin açık olunca çabuk akıyor boyalar resimde büyük olunca kabul etmiyor küçültme programı var ben pcde resimde çizdiğim için kullanıyorum çeşitli programlar basit bir program var ama çok işe yarıyor isterseniz indirin yani lazım olursa tabi photospace 3.5

teşekkürler :16:açık kahve deyince uyar sandım ozaman birton daha koyu deneyin zaten zemin açık olunca çabuk akıyor boyalar resimde büyük olunca kabul etmiyor küçültme programı var ben pcde resimde çizdiğim için kullanıyorum çeşitli programlar basit bir program var ama çok işe yarıyor isterseniz indirin yani lazım olursa tabi photospace 3.5

evet telefondan aktardım oda büyük oldu.küçülterek denicem evde.teşekkür ederim.görüşmek üzere..

Back