- 26 Temmuz 2023
- 28
- 6
- 27
-
- Konu Sahibi Derinsular1234
öyle mi diyorsunHislerin varsa uzak dur
Fuckbuddy olmak istiyor sadeceArkadaşlar merhaba, uzun zamandır hoşlandığım hatta böyle görünce kalbimin yerinden çıktığı biri vardı. Ama nişanlıydı asla duygularımı belli etmedim. 1 yıl önce nişanlısından ayrıldı ve biz çok nadir de olsa iletişim kurmaya başladık ama çok nadir yani. Yavaştan hikayelerime cevap vermeye başladı falan. Geçen ay attığım hikayeye tekrar yanıt verdi ve buluşmak istedi. Bizde buluştuk ev boştu. ilerleyen zamanlarda tabiki yakınlaşma oldu ve öpmeye başladı beni. Sevişmeye başladık ama o kadar istekliydi ki resmen azmış bir boğa gibiydi. Ona ileri gitmek istemediğimi bunu ilk kez yaşadığımı söyledim haliyle şaşırdı. Biraz ısrar etti tabii. Salona gittik bana sarılarak uyudu sonra uyandıktan sonra uzun zamandır böyle rahat uyumamıştım dedi sonra tekrar öpmeye başladı tekrar sevişmeye başladık. bana o esnada çok güzel olduğumu, tenimi çok beğendiğini, güzel koktuğumu söyledi. ve şey dedi" neden sürekli karşıma çıkıyorsun" dedi. O günün üstünden 4 gün geçtikten sonra bana yazdı tekrar görüşmek istediğini söyledi. ben de şu an ev müsait değil dedim o da senden haber bekliyorum dedi. artık ara ara konuşmaya başladık. Geçen hafta tekrar konuştuk hafta sonu ev arkadaşım olabilir miyim diye o da harika bir fikir dedi ama işlerim çıktı gidemedim. Dün de ben yazdım bu hafta sonu buluşalım mı diye biraz zor ama bakalım dedi. Buna biraz üzüldüm açıkcası kendimi garip hissettim öyle deyince. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ya?
Fuckbuddy'niz hayırlı olsun diycem de, çok insafsızca olucak.Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır hoşlandığım hatta böyle görünce kalbimin yerinden çıktığı biri vardı. Ama nişanlıydı asla duygularımı belli etmedim. 1 yıl önce nişanlısından ayrıldı ve biz çok nadir de olsa iletişim kurmaya başladık ama çok nadir yani. Yavaştan hikayelerime cevap vermeye başladı falan. Geçen ay attığım hikayeye tekrar yanıt verdi ve buluşmak istedi. Bizde buluştuk ev boştu. ilerleyen zamanlarda tabiki yakınlaşma oldu ve öpmeye başladı beni. Sevişmeye başladık ama o kadar istekliydi ki resmen azmış bir boğa gibiydi. Ona ileri gitmek istemediğimi bunu ilk kez yaşadığımı söyledim haliyle şaşırdı. Biraz ısrar etti tabii. Salona gittik bana sarılarak uyudu sonra uyandıktan sonra uzun zamandır böyle rahat uyumamıştım dedi sonra tekrar öpmeye başladı tekrar sevişmeye başladık. bana o esnada çok güzel olduğumu, tenimi çok beğendiğini, güzel koktuğumu söyledi. ve şey dedi" neden sürekli karşıma çıkıyorsun" dedi. O günün üstünden 4 gün geçtikten sonra bana yazdı tekrar görüşmek istediğini söyledi. ben de şu an ev müsait değil dedim o da senden haber bekliyorum dedi. artık ara ara konuşmaya başladık. Geçen hafta tekrar konuştuk hafta sonu ev arkadaşım olabilir miyim diye o da harika bir fikir dedi ama işlerim çıktı gidemedim. Dün de ben yazdım bu hafta sonu buluşalım mı diye biraz zor ama bakalım dedi. Buna biraz üzüldüm açıkcası kendimi garip hissettim öyle deyince. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ya?
Bağlanmak üzeresiniz. Yakında aşık da olursanız tadından yenmez.Aslında ben de istiyorum onunla bir şeyler yaşamak ama ya bağlanırsam ona. Biraz da ondan çekiniyorum ama hoşuma da gidiyor düşünsene uzun zamandır hoşlandığım biriyle artık vakit geçirebiliyorum.
sizce tekrar yazar mıbence görüşmeyi kesin, adamın sizi tanımak bir şeyler paylaşmak gibi bir niyeti yok. ileriye dönük düşünmüyor yani. bir de hiç yaşamadım böyle bir şey demeniz cazip gelmiştir muhtemelen, ondan yazıp arayacaktır. uzak durun.
bence yazar istediği bir şey var çünküsizce tekrar yazar mı
sizce bana tekrar yazar mı ? bu arada çocuğu tanıyoruz aileler de tanıyor birbirini