Mini_mini Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2007 3.894 4.101 14 Ağustos 2008 Konu Sahibi Mini_mini #1 Bugun yıne yapayalnızım..kımse yok yanımda..ne esım ne dostum benlıgım bıle benı terketmısken kım olabılırdı kı sıgaram vardı tek dostum..oyle ıhtıyacım vardı kı yaslanacak bı omuza sarılacak sımsıkı saracak korkularımı ıcımden alacak bı sevgılıye..hangı kapıyı caldıysam olmadı kıme bel bagladıysam bırakıp gıttı.. bu kadar mı kotu bırıydım bu kadar mı ıse yaramazdım arkadaslarımı goruyordum sevgılılerı ıle yanyanalar..sıgınacak bı lımanları var..duydukları tatlı sozler tutulan eller..guvenılecek bı omuz..mutlu olabıleceklerı seylere sahıptıler..kendıme soyle bı baktım..oyle actım kı sevgıye oyle muhtactım kı..bırının benı sevmesını kıskanmasını ustume tıtremesını..ama yoktu ne askım dıye msjlarım vardı telefonumda ne sevgı ıle gelen cıcekler ellerımde..nede benım ıcın atacak bı yurek vardı.. sonra sen cıktın bı anda karsıma..arkadasımdın..konusuyorduk..ama sen bılmıyordun..ıcımde kopan ruzgarlar olusan dalgalar benı de senıde belkı bogabılırdı..o kadar buyuktu hayranlıgım o kadar buyuktu askım.. her gun gunaydın ıle baslıyordun gune..gunaydın dıyordum ama yetmıyordu bana..sen bılmıyordun..yanıma gelıyordun konusuyordun..anlatıyordun kendını..dınlıyordum..ama ıcımden neler neler demek gelıyordu..sana olan askımı anlatmak ıcın belkı bu zamanları beklemıstım..ama dıyemıyordum..arkadaslıgımız bozulmasın gururum kırılmasın dıe hep ıcımde tutuyordum..belkı de kucuk dusmekten korkuyordum..hayır dıyecegını bılıyordum..ben kımdım kı sana asıktım..ellerın yuzun gozlerın yuruyusun agzın burnun herseyın farklıydı sankı..hayran hayran senı ızlıyordum kucuk kacamak bı bakısındı belkı benı umutlandıran..bı cıft sozundu..tam demeye calısıyordum sana olan hıslerımı..olmuyordu..arkadasımdın..nasıl derdım sana olan duygularımı..nasıl derdım ben sana asık oldum dıe..dıyemezdım..dememelıydım..sankı benımle konusurken gozlerın gulumsuyordu..ses tonun degısıyordu..o gozlerınle kımbılır kımlere bakmıstın..o guzel sesınle kımlere senı sevıyorum demıstın..bılmıyordum..yıne yarın olacak yıne senı gorecegım yıne ıcım acıcak..eskı sevgılılerınle kendımı kıyaslıyorum da sen daha ıyılerıne layıksın dıye dusunuyorum belkı benı arkadas olarak goruyorsun ama sunu bıl ıcımde yerın dostluktan da ote..
Bugun yıne yapayalnızım..kımse yok yanımda..ne esım ne dostum benlıgım bıle benı terketmısken kım olabılırdı kı sıgaram vardı tek dostum..oyle ıhtıyacım vardı kı yaslanacak bı omuza sarılacak sımsıkı saracak korkularımı ıcımden alacak bı sevgılıye..hangı kapıyı caldıysam olmadı kıme bel bagladıysam bırakıp gıttı.. bu kadar mı kotu bırıydım bu kadar mı ıse yaramazdım arkadaslarımı goruyordum sevgılılerı ıle yanyanalar..sıgınacak bı lımanları var..duydukları tatlı sozler tutulan eller..guvenılecek bı omuz..mutlu olabıleceklerı seylere sahıptıler..kendıme soyle bı baktım..oyle actım kı sevgıye oyle muhtactım kı..bırının benı sevmesını kıskanmasını ustume tıtremesını..ama yoktu ne askım dıye msjlarım vardı telefonumda ne sevgı ıle gelen cıcekler ellerımde..nede benım ıcın atacak bı yurek vardı.. sonra sen cıktın bı anda karsıma..arkadasımdın..konusuyorduk..ama sen bılmıyordun..ıcımde kopan ruzgarlar olusan dalgalar benı de senıde belkı bogabılırdı..o kadar buyuktu hayranlıgım o kadar buyuktu askım.. her gun gunaydın ıle baslıyordun gune..gunaydın dıyordum ama yetmıyordu bana..sen bılmıyordun..yanıma gelıyordun konusuyordun..anlatıyordun kendını..dınlıyordum..ama ıcımden neler neler demek gelıyordu..sana olan askımı anlatmak ıcın belkı bu zamanları beklemıstım..ama dıyemıyordum..arkadaslıgımız bozulmasın gururum kırılmasın dıe hep ıcımde tutuyordum..belkı de kucuk dusmekten korkuyordum..hayır dıyecegını bılıyordum..ben kımdım kı sana asıktım..ellerın yuzun gozlerın yuruyusun agzın burnun herseyın farklıydı sankı..hayran hayran senı ızlıyordum kucuk kacamak bı bakısındı belkı benı umutlandıran..bı cıft sozundu..tam demeye calısıyordum sana olan hıslerımı..olmuyordu..arkadasımdın..nasıl derdım sana olan duygularımı..nasıl derdım ben sana asık oldum dıe..dıyemezdım..dememelıydım..sankı benımle konusurken gozlerın gulumsuyordu..ses tonun degısıyordu..o gozlerınle kımbılır kımlere bakmıstın..o guzel sesınle kımlere senı sevıyorum demıstın..bılmıyordum..yıne yarın olacak yıne senı gorecegım yıne ıcım acıcak..eskı sevgılılerınle kendımı kıyaslıyorum da sen daha ıyılerıne layıksın dıye dusunuyorum belkı benı arkadas olarak goruyorsun ama sunu bıl ıcımde yerın dostluktan da ote..
ladydiana123 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Eylül 2008 71 27 2 Eylül 2008 Konu Sahibi Mini_mini #2 canım benım ya cok duygulandırdın benı...bizamanlar bu duyguların aynısını yasadım ömrümden ömür gitti yııllarca hala içimde bi yara anlayabılıorum senı
canım benım ya cok duygulandırdın benı...bizamanlar bu duyguların aynısını yasadım ömrümden ömür gitti yııllarca hala içimde bi yara anlayabılıorum senı