- 26 Temmuz 2017
- 9
- 19
- 1
- 28
- Konu Sahibi Eyesonfire00
-
Doğru ama ilk işte kolay geçmiyor.aşk yüzünden bu kadar darmaduman olmayı nasıl başarıyosunuz? hayat devam ediyo. yaptığınız şey saçmalık.
2 senelik platonik . İşte ergen aklıSanki 10 yıllık kocası terketmis
Allahım sen onları koru. İşte var ya ne dihicem bilemiyorum şerefsizler işte...Belki acinizi hafifletir diye yaziyorum,Suriye de 400 kadını bı fabrikaya bağlayıp,çocuklarına tecavüz edilmis gözlerinin onunde. Bunları düşünün aciniz hafifler umarım.
Allah onları bildiği gibi yapsinBelki acinizi hafifletir diye yaziyorum,Suriye de 400 kadını bı fabrikaya bağlayıp,çocuklarına tecavüz edilmis gözlerinin onunde. Bunları düşünün aciniz hafifler umarım.
Amin geçen seneden kalma bı haber ama aşk acısı yanında hiç kalır diye yazayım dedim.Allah onları bildiği gibi yapsin
Böyle şeyler duyunca insan nekadar boş şeylere üzüldüğünü anliyorAmin geçen seneden kalma bı haber ama aşk acısı yanında hiç kalır diye yazayım dedim.
Açıkcası öyle. Zoruna gidiyor ama .Böyle şeyler duyunca insan nekadar boş şeylere üzüldüğünü anliyor
Aynen ama yarın yine ayni şeyler için üzülmeye devam edecez.Böyle şeyler duyunca insan nekadar boş şeylere üzüldüğünü anliyor
Belki acinizi hafifletir diye yaziyorum,Suriye de 400 kadını bı fabrikaya bağlayıp,çocuklarına tecavüz edilmis gözlerinin onunde. Bunları düşünün aciniz hafifler umarım.
Durmadan aklıma o geliyor.
Her zaman ağlıyorum. Duble rakı içiyorum. Kendimi odaya kapatım sabaha kadar odanın ortasında oturup zakkum- gökyüzünde
Şarkısından başka hiç bir şey dinlemiyorum.
Gözlerim şiş kızarmış. Ağızım sadece onun ismini sayıklıyor. Onunla fotolarıma bakıyor gözlerim...
Her zaman depresyon halindeyim belki bu site bana iyi gelir
?kadar kötü bir düşünce başkasının acısından mutlu olur gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?