Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence hayatta aşık olma duygusu yaşaman güzel hiç yaşamadın ölen var , elinde olmayan duygun için bence aşk için mücedele ver onunla arkadaş ol ki seni tanısın o sevdiği kızdan nasılsa ayrılacak ayrılınca sana kalacak
Sana abla tavsiyesi; platonik takılarak hiçbir şey başaramazsın. Bir şekilde kendini farkettirmeden. İkincisi de olmazsa eğer hiç kafana takma çok değil 2 sene sonra ben bunu mu sevdim diyeceksin.
Aynısı bana da olmuştu Beni bu üzmemişti ama o en yakın arkadaşımın benim hislerimi bile bile çocukla yakınlaşmasıydı beni üzen. Platonik aşk maşk geçiyor, arkadaş kazığının hissettirdikleri unutulmuyor.
Bu benim başıma geldi. Sonrasında sevgili oldular, yıllar sürdü. Arkadaşıma hiçbir zaman o hislerimi söylemedim, hala da bilmez. Her zaman böyle hissetmiyorsunuz, geçiyor. Bir daha kesinlikle o gözle bakmadım, hala da kesinlikle bakmam