Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaPlatinden Dönemiyorum,Yardımmm
pardon msjınızı geç gördüm
canım ben ındola ile boyuyorum hatta 1 aydan fazladır boyamadım platine yakın şuan ama
mat hali çok doğal duruyor dorelik falan yok soft bir renk oluyor tavsiye ederim
yok yok zemin açık ..Aslında altın karamel yapıcaktım ama eğer bu dediğiniz kumral sarılık yapıyorsa bu daha hoş olur benim için..inş bulabilirm bu markayı.tşkler
kozmetikçilerden 40 volüm(1000 ml. 7tlydi sanırım) saç açıcısı al ve mavi toz açıcı(kutudada satılıyo gr olarakda alabiliyosun)
2/1 şeklinde uygula,plastk bir kabın içinde.
saçlarının en koyu yerinden başlayarak (altlardan başlaman şartıyla)saçının tamamına sür kesinlikle eldiven kullan,
saç diplerine son 10-15 dk da sür dipler baya bir yanıyor sızlıyor saç dipleri
daha sonra istedğin kadar açıldığı zaman saçlarını iyice durula sonra istediğin renge boya büyük ihtimalle dore olucaktır açıldıktan sonra sen istediğin bir saç rengine boya
ve bakım yap mutlaka yağlardan daha çok kırk saç uçları için setler var onlar ondan çok memnun kaldım