tarif tam olarak nasıl canım? gerçi şuan dökülmemde kırığımda yok çok şükür ama bilgi olsun belki ilerde lazım olur
7yemek kaşığı su
1yemek kaşığı gıda jölesi
1yemek kaşığı saç kremi(a,c yada e vitaminli demiş ama ööle bi saç kremi var mı bilmiyorum :26: bunun yerine evigen vb ampullerden kırmak geldi aklıma)
ayda 1 kere yapacağımız bu karışımı saçı tutam tutam alarak uyguluyor ve saça yediriyoruz özellikle uçlara masaj yaparak uyguluyoruz..saça boya yapar gibi sürüyoruz adı da zaten balyaj diye geçiyo..30-35dk bekledikten sonra yıkıyoruz
Bu tarifi annem de tvde görmüş, yazmış bir kenara.
Ben de a,c,e vitamini olan saç kremini nerden bulacağız diye düşündüm tarife bakınca.
Ya da bizim kullandıklarımızda var mıdır acaba bu vitaminler .?
Çok iyi geliyormuş saça. Epeyce övmüşler.
heheheh benim saçlarda aynen öyle oluyor maalesef yolarak çok savaş verdiğimi bilirim avonun abuk subuk saç kremlerini alıyordum hemen yumuşuyordu
artık sürekli olarak maske şampuan krem olarak bi seri kullanmak istiyorum
siyah seri olarak 3ünü birden yada boyalı seriden hepsini birden alıyım artık
hannahcım boyalı saçlar için dediğin sarı serisi mi oluyor oil nutrivite serisi diyor sarıda o mu :44:
7yemek kaşığı su
1yemek kaşığı gıda jölesi
1yemek kaşığı saç kremi(a,c yada e vitaminli demiş ama ööle bi saç kremi var mı bilmiyorum :26: bunun yerine evigen vb ampullerden kırmak geldi aklıma)
ayda 1 kere yapacağımız bu karışımı saçı tutam tutam alarak uyguluyor ve saça yediriyoruz özellikle uçlara masaj yaparak uyguluyoruz..saça boya yapar gibi sürüyoruz adı da zaten balyaj diye geçiyo..30-35dk bekledikten sonra yıkıyoruz
bende siyah seriyi aldım set halinde ve spreyini ikide bir fıslatmadan rahat edemiyorumçok sevdim yaa şimdilik işime yarıyo..bu arada benim saçlarım şuanda sarı değil kırık onarımı için bööle bi yöntem uyguluyorum sarıya zemin hazırlamak için 1 2aya inş balyaj attırmayı düşünüyorum saçıma
gıda jölesinde ne varki saçda işe yarasın deneyen olsada yazsa :)))
kokusu çok güzel ya o durulanmayan spreylerin eşim kokun başımı döndürüyor diyor hahaha afrodizyak etkili sanırım çift etki
4buçuk saattir maskemle bekliyorum.
Şampuanını da aldım bu arada. Spreyini de.
Hepsini bir arada kullanınca daha etkili olacağını umuyorum.
4buçuk saattir maskemle bekliyorum.
Şampuanını da aldım bu arada. Spreyini de.
Hepsini bir arada kullanınca daha etkili olacağını umuyorum.
kız öyle bekliycem diye kasma film izle ,ev işlerini yap falan filan .unut yani kafanda olduğunu yoksa beklemek zor olur .sardın dimi jelatinle??sarmadan olmaz çünkü
canım siyah seriyi mi aldın
şu kremin üstünde 1dk diyo ya bi bak sana iyi gelirse bende çok bekleteyim bide
tüm saçına mı sürdün uçlara mı saç maskesi diplere yapılmıyodu sanki kepek yapıyomuş ama :26:
gerçi bende de kepek çok maşallah sıkıntı olmazneyse haberlerini bekliyom..
evet canım haklısın bikaç kez yapmak lazım tabi net bişi sölemek için..Evet canım siyah seriyi aldım. Saçlarım aşırı kuru çünkü.
Bu da çok yıpranmış saçlar için olunca aliim dedim. Sonra baktım ki bloglarda da çok övmüşler.
Herkes memnun kalmış siyah seriden.
Ben de 1dk olayına takıldım ama hannah sorun yok dediği için güvendim ona.
Saçımın her tarafına sürdüm onun da dediği gibi.
Deriye gelmemesi daha iyi olur sanırım ama diplere de sürdüm ben.
Ve haklısın , kepek yapıyor böyle ürünler deriye geçince.
Benim yan tarafımda saçım daha az, oraya değince biraz kaşındırdı, derim de hassas zaten.
Ama onun dışında bir sorun yok. Yıkayayım da, sonucu yazarım. Gerçi hemen belli olmaz.
Birkaç defa denemek lazım, sonra anlaşılır.
evet canım haklısın bikaç kez yapmak lazım tabi net bişi sölemek için..
neyse ben umutluyum iyide geldi valla şimdilik inşallah beklediğimiz etkiyi alırız yaa..
bu arada az önce gördüm konu dışında ama canım madem epilasyon konusunda rahatsın şu kozmikbakım günlerini takip etmeni öneririm çok işime yaradı benim gerçekten :126:
Ayyy alemsin.
Bekliyorum derken sabit bir şekilde oturup beklemiyorum tabi ki.:)))
Kafamda hiçbir şey yokmuş gibi rahatım.
Dizi izliyordum zaten.O sırada tüylerimi de aldım makineyle. Tertemiz oldum.
Zaten çok az tüyüm var.
Hemen bitti.
Poşet geçirdim kafama. Üstüne de bere taktım. Çünkü hemen başım ağrıyor benim.
Sıcak tutmam lazım. :))
Evet canım siyah seriyi aldım. Saçlarım aşırı kuru çünkü.
Bu da çok yıpranmış saçlar için olunca aliim dedim. Sonra baktım ki bloglarda da çok övmüşler.
Herkes memnun kalmış siyah seriden.
Ben de 1dk olayına takıldım ama hannah sorun yok dediği için güvendim ona.
Saçımın her tarafına sürdüm onun da dediği gibi.
Deriye gelmemesi daha iyi olur sanırım ama diplere de sürdüm ben.
Ve haklısın , kepek yapıyor böyle ürünler deriye geçince.
Benim yan tarafımda saçım daha az, oraya değince biraz kaşındırdı, derim de hassas zaten.
Ama onun dışında bir sorun yok. Yıkayayım da, sonucu yazarım. Gerçi hemen belli olmaz.
Birkaç defa denemek lazım, sonra anlaşılır.
evet canım haklısın bikaç kez yapmak lazım tabi net bişi sölemek için..
neyse ben umutluyum iyide geldi valla şimdilik inşallah beklediğimiz etkiyi alırız yaa..
bu arada az önce gördüm konu dışında ama canım madem epilasyon konusunda rahatsın şu kozmikbakım günlerini takip etmeni öneririm çok işime yaradı benim gerçekten :126:
kozmik bakım ne oluyor kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?