Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Platin saçlı bayanların saç bakım önerileri

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
hahahaha
yazdığını okudumda günde 3-4 kutu boyuyormuşsun aynıyız diyebilirim bir renk istedim mi olmuyorsa yıkayıp kurutup defalarca boyadığımı bilirim artık kokusuna öyle alışmıştımki boyaların kokmadığında bi garip oluyordum hatta baktım olmuyor soluğu kuaförde alıyor birde orda boyatıyordum anlatınca onlar yaparken tedirgin oluyordu elimde kalcak diye bende tık yok

tarif tam olarak nasıl canım? gerçi şuan dökülmemde kırığımda yok çok şükür ama bilgi olsun belki ilerde lazım olur

7yemek kaşığı su
1yemek kaşığı gıda jölesi
1yemek kaşığı saç kremi(a,c yada e vitaminli demiş ama ööle bi saç kremi var mı bilmiyorum :26: bunun yerine evigen vb ampullerden kırmak geldi aklıma)
ayda 1 kere yapacağımız bu karışımı saçı tutam tutam alarak uyguluyor ve saça yediriyoruz özellikle uçlara masaj yaparak uyguluyoruz..saça boya yapar gibi sürüyoruz adı da zaten balyaj diye geçiyo..30-35dk bekledikten sonra yıkıyoruz

bende siyah seriyi aldım set halinde ve spreyini ikide bir fıslatmadan rahat edemiyorum çok sevdim yaa şimdilik işime yarıyo..bu arada benim saçlarım şuanda sarı değil kırık onarımı için bööle bi yöntem uyguluyorum sarıya zemin hazırlamak için 1 2aya inş balyaj attırmayı düşünüyorum saçıma

Bu tarifi annem de tvde görmüş, yazmış bir kenara.
Ben de a,c,e vitamini olan saç kremini nerden bulacağız diye düşündüm tarife bakınca.
Ya da bizim kullandıklarımızda var mıdır acaba bu vitaminler .?
Çok iyi geliyormuş saça. Epeyce övmüşler.

bende denedim ama fena gelmedi hani..her yıkamada dahada çok hissetirdi yumuşadığını
benim saç uçlarım epey kurumuştu..bu arada saç kremlerine bende baktım ama göremedim
sanırım dediğim gibi evigen ampul filan kırsak iyi olur e vitamini sonuçta bide ben şampuana yada kürlerime filan katardım onarım amaçlı
o yüzden ilk aklıma gelen o oldu valla :26: denemekte fayda var yaa ayda 1hemde yapımı basit canım

ben sarı seriyi aldım boyalı için yoktu sonrada çok beğendiğimden hep onu kullandım ama asıl boyalı saçlar için olanı kırmızı seriydi diye hatırlıyorum markete gidince bakarım bir daha

gıda jölesinde ne varki saçda işe yarasın deneyen olsada yazsa :)))

kokusu çok güzel ya o durulanmayan spreylerin eşim kokun başımı döndürüyor diyor hahaha afrodizyak etkili sanırım çift etki

gıda jölesinde ne varki saçda işe yarasın deneyen olsada yazsa :)))

kokusu çok güzel ya o durulanmayan spreylerin eşim kokun başımı döndürüyor diyor hahaha afrodizyak etkili sanırım çift etki

gıda jölesi dolgunluk veriyo galiba bilemedim şimdi :26:
evet kokusu harika parfüme gerek kalmadı bu ay
o değilde geçen saçlarıma sıktım çıktım yolda bi baktım saçlarım ağarmış sıcağa girince çözüldü :90: :90:
ama iyi geliyo banada memnunum yaa bakalım daha devam edicem..

4buçuk saattir maskemle bekliyorum.
Şampuanını da aldım bu arada. Spreyini de.
Hepsini bir arada kullanınca daha etkili olacağını umuyorum.

kız öyle bekliycem diye kasma film izle ,ev işlerini yap falan filan .unut yani kafanda olduğunu yoksa beklemek zor olur .sardın dimi jelatinle??sarmadan olmaz çünkü

Son düzenleme:

canım siyah seriyi mi aldın
şu kremin üstünde 1dk diyo ya bi bak sana iyi gelirse bende çok bekleteyim bide
tüm saçına mı sürdün uçlara mı saç maskesi diplere yapılmıyodu sanki kepek yapıyomuş ama :26:
gerçi bende de kepek çok maşallah sıkıntı olmaz neyse haberlerini bekliyom..

kız öyle bekliycem diye kasma film izle ,ev işlerini yap falan filan .unut yani kafanda olduğunu yoksa beklemek zor olur .sardın dimi jelatinle??sarmadan olmaz çünkü

Ayyy alemsin.
Bekliyorum derken sabit bir şekilde oturup beklemiyorum tabi ki. :)))
Kafamda hiçbir şey yokmuş gibi rahatım.
Dizi izliyordum zaten. O sırada tüylerimi de aldım makineyle. Tertemiz oldum.
Zaten çok az tüyüm var.
Hemen bitti.
Poşet geçirdim kafama. Üstüne de bere taktım. Çünkü hemen başım ağrıyor benim.
Sıcak tutmam lazım. :))

Son düzenleme:

Evet canım siyah seriyi aldım. Saçlarım aşırı kuru çünkü.
Bu da çok yıpranmış saçlar için olunca aliim dedim. Sonra baktım ki bloglarda da çok övmüşler.
Herkes memnun kalmış siyah seriden.

Ben de 1dk olayına takıldım ama hannah sorun yok dediği için güvendim ona.
Saçımın her tarafına sürdüm onun da dediği gibi.
Deriye gelmemesi daha iyi olur sanırım ama diplere de sürdüm ben.
Ve haklısın , kepek yapıyor böyle ürünler deriye geçince.
Benim yan tarafımda saçım daha az, oraya değince biraz kaşındırdı, derim de hassas zaten.
Ama onun dışında bir sorun yok. Yıkayayım da, sonucu yazarım. Gerçi hemen belli olmaz.
Birkaç defa denemek lazım, sonra anlaşılır.

evet canım haklısın bikaç kez yapmak lazım tabi net bişi sölemek için..
neyse ben umutluyum iyide geldi valla şimdilik inşallah beklediğimiz etkiyi alırız yaa..
bu arada az önce gördüm konu dışında ama canım madem epilasyon konusunda rahatsın şu kozmikbakım günlerini takip etmeni öneririm çok işime yaradı benim gerçekten :126:

Bence mutlaka faydasını göreceğiz.

Hmmm... Bu sitede bildiğim tek olay dolunay zamanlarına göre tüylerin alınması mevzusuydu.
Ama kozmik bakım günleri içinde bir sürü şey varmış.
Bakacağım mutlaka. Teşekkürler canım. :))

Son düzenleme:

yok canım ben kasma derken yani kafanda o olduğunu unut yoksa oturup beklemediğini biliyorum canım :) ama şu bere fikri süper birşeymiş çünkü sıcak tutucak daha iyi emicek maskeyi bende böyle yapcam sayende yeni birşey öğrendim teşekkürler.neden hiç aklıma gelmediki :mahfoldumben:

canım banyoda bir dakka der tabi insanlar nasıl kullansın yoksa ama birşey olmuyor ben hep yapıyorum.bu kepek olayını ben hiç duymadım bilmiyorum kepek sorunuda hiç yaşamadım saçımı platine boyadım boyayalı.hem zaten öyle bir şey olsa bile biz normal maske usulü kullanmıyoruzki.normalde maske şampuandan sonra sürüldüğü için .bizse tam tersi önce maske sürüp bekliyoruz banyoda ise maskeden sonra şampuanlıyoruz.kardeşimde bende hep böyle yapıyoruz bi zararı olmadı aksine sağlıklı hele kız kardeşimin saçları çok gür bide sağlıklı olunca peruk gibi duruyor.annem de önceleri yapardı ama şimdi üşeniyor uğraşmıyor ve onunda çok güzeldi şimdi biraz matlaştı ama benim gibi takmıyor o yüzden sorun yapmaz

kozmik bakım ne oluyor kızlar ?

kozmik bakım ne oluyor kızlar ?

canım ayın hareketine göre burçlara geçişine göre diyelim ;
bazı bakımların bu epilasyondan tut beslenmeye saç ve tırnak bakımına kadar biçok konuda bazı günleri içeriyor
ben biçok konuda faydasını görüyorum açıkçası..
google a kozmikbakım yazıp ilk sırada yer alan blog sayfasına girmen yeterli..
mesela 19u ve 21i arasında saç maskesi filan yapabiliyoruz aynı şekilde cilt içinde etkili günler bu günler
inş memnun kalırsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…