• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Platin saçlı bayanların saç bakım önerileri

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Hmm Gliss'i çok övüyorlar. Ben de deneyeceğim mutlaka o zaman. Teşekkürler.

dene bencede. elsevide deneyebilirsin. kuaförde satılanlara okadar para vermeye hiç gerek yok bence çünkü içerikleri hepsinin aynı. ben saç hakkında çok araştırdım ve artık % 100 eminim

canım aynen bende tüm serisini kullanıyorum durulanmayanlarınıda saçlarımı gören herkes nasıl böyle olduğunu soruyor.çünkü sarışınların genelde kısa olur yanık olur benimse belimde saçlarım ve çok uzun.bi ara içtiğim ilaç yüzünden 3 ay çok şiddetli döküldü şimdiyse durdu. vodkada kullandım artık kullandığım ilacı kestim diyemi vodkadanmı bilemem ama votkanın saçları gürleştirdiğini gözümle gördüm.neyse bend ebu şekilde seri kullanıyorum sanada diycektim ama reklam gibi olur diye düşündüm vazgeçtim.

saç konusunda sınır tanımaz oldum artık kuralları mı ihmal ediyom ne :1::1:

bebe yağı+gliserin+su üçlüsüyle saç uçlarına bakım yapılıyor canım zaten gliserin olur da yararlı olmaz mı bende mutlaka denicem..

Bebe yağıda çok iyi ben vücudum için kullanıyorum ama gliserini önermiyorum ben burda okuyup bi kaç kez denedim ama nedense sertleştirdi.glikozun yapımında zaten alkol kullanılıyor. tercih etmiyorum. diğer ürünlerdede alkol var ama belli bir oran makul çünkü birbirlerine karışması gerekiyor.

bebe yağı+gliserin+su üçlüsüyle saç uçlarına bakım yapılıyor canım zaten gliserin olur da yararlı olmaz mı bende mutlaka denicem..

aa bende saçımı uzasın platine boyatıcam o zaman bunu denerim
mesela bir fısfıs şişeye bu karışımı koysak uzun süreli dayanır mı ki

yerine hint yağı ve bebe yağı kullan gliserin sertleştiriyor

memnun kalmadım nedense. anneme de sürmüştüm onunda öyle oldu böyle kuru kuru pişmaniye gibi nemini aldı sanırım saçının

Bebe yağıda çok iyi ben vücudum için kullanıyorum ama gliserini önermiyorum ben burda okuyup bi kaç kez denedim ama nedense sertleştirdi.glikozun yapımında zaten alkol kullanılıyor. tercih etmiyorum. diğer ürünlerdede alkol var ama belli bir oran makul çünkü birbirlerine karışması gerekiyor.
tamda bu ayki listem kabarık diye bişileri çıkarayım diyordum içimden sanırım gliserini erteleyebilirim sağol canım :1: normalde gliserinsiz yapamam ben el kremi için özellikle bana iyi geldiğini bildiğim için çekinmedim saçım için ama tavsiyeni dinlicem canım teşekkürler..:54:

evet canım tamda ööle kullanılıyo :) ama hannah arkadaşımız gliserini önermedi sertleştiriyomuş saçı bende bilemedim iyi geldiğini söleyenler var dilersen deneyebilirsin şu topikte bunun tarifini arkadaşımız vermiş orayı bir incele http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/349242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

bu arada kızlar geçen gün doktorumda verilen yanık yada kırık saçları iyleştiren tarifi duydunuz mu ben denicem isterseniz sizlerde bi deneyin basit duruyo yapımı ve iyi gelenler olmuştu denemekten bişi çıkmaz zaten ayda 1yapılıyomuş..tarfimiz şu balyaj diye geçiyo
7 yemek kaşığı su
1
yemek kaşığı gıda jölesi
1
yemek kaşığı saç kremi (a,c yada e vitaminli)
karıştırıp boya yapar gibi saça sürülür
tarayıp saça bone geçirilir ve 35-40dk sonra yıkanır..

bööle bi saç kremi aklıma gelmedi ama saç kremimize vitamin içeren ampullerden kırabiliriz sanırım

bu arada kızlar geçen gün doktorumda verilen yanık yada kırık saçları iyleştiren tarifi duydunuz mu ben denicem isterseniz sizlerde bi deneyin basit duruyo yapımı ve iyi gelenler olmuştu denemekten bişi çıkmaz zaten ayda 1yapılıyomuş..tarfimiz şu balyaj diye geçiyo
7 yemek kaşığı su
1
yemek kaşığı gıda jölesi
1
yemek kaşığı saç kremi (a,c yada e vitaminli)
karıştırıp boya yapar gibi saça sürülür
tarayıp saça bone geçirilir ve 35-40dk sonra yıkanır..

bööle bi saç kremi aklıma gelmedi ama saç kremimize vitamin içeren ampullerden kırabiliriz sanırım

canım saç kremi var bence çok iyi gelir ama unu anlamsız buldum un çeker ya bence un koyma. herkes saç kremini yada maskesini banyo sırasında kullanıyor ama böyle bbakım için kullanmak çok iyi geliyor bende öyle yapıyorum sonuçta fazla fark yok bu tarifle benim verdiğim arasında. ayrıca ben hiçde kırık aldırmam kısalır diye kuaförümün bile gözü kalıyor saçlarıma fisfisfis:

ay pardon ya suymuş o ben un okumuşum da un ne alaka diyorum

canım saç kremi var bence çok iyi gelir ama unu anlamsız buldum un çeker ya bence un koyma. herkes saç kremini yada maskesini banyo sırasında kullanıyor ama böyle bbakım için kullanmak çok iyi geliyor bende öyle yapıyorum sonuçta fazla fark yok bu tarifle benim verdiğim arasında. ayrıca ben hiçde kırık aldırmam kısalır diye kuaförümün bile gözü kalıyor saçlarıma fisfisfis:

:1: kopyala yapıştır yaptığımdan yazıda bi tuhaflık var canım farketmemişim..saç kremini ben pek sevmiyorum kedi tüyü gibi yapıyo saçı ve bikaç kişidende döktüğünü duymuş hatta görmüştüm..neyse sanırım bişiler bulucam onun yerine dediğim gibi ayda 1kez yapılıyo şu gliss ürünlerinin yanında bide bunu uygularım..bu arada bende kırıklrımla yaşamaya alıştırdım kendimi asla kestirmiyorum saçımı kuaförde çünkü sonu hep aynı: geride kalan bi avuç saç..bööle yöntemler araştırıyorum umarım iyi gelir tüm bunlar hepimize..

:1: kopyala yapıştır yaptığımdan yazıda bi tuhaflık var canım farketmemişim..saç kremini ben pek sevmiyorum kedi tüyü gibi yapıyo saçı ve bikaç kişidende döktüğünü duymuş hatta görmüştüm..neyse sanırım bişiler bulucam onun yerine dediğim gibi ayda 1kez yapılıyo şu gliss ürünlerinin yanında bide bunu uygularım..bu arada bende kırıklrımla yaşamaya alıştırdım kendimi asla kestirmiyorum saçımı kuaförde çünkü sonu hep aynı: geride kalan bi avuç saç..bööle yöntemler araştırıyorum umarım iyi gelir tüm bunlar hepimize..[/QUO

evet faydasını gördükleri bakımları paylaşsalar farklı şeyler öğrenebiliriz

absolut repair sarı şişede olanı diyorsun dimi marketlerde yok kuaförden alıyordum. ama bende herhangi bi etki göstermedi. her maske gibi geçici çözüm sundu tabi ama ben glissden daha çok memnunum açıkcası

markA aynı ama kutuda sısede degıl ben cok etkısını goruyorum ama senın dedıgın sekılde uygulamak konusunda fıkrını almak ıstedım

memnun kalmadım nedense. anneme de sürmüştüm onunda öyle oldu böyle kuru kuru pişmaniye gibi nemini aldı sanırım saçının

tatlım gliserini kuru saca mı suruyorsun ? yıukadıktan sonra havluyla suyunu alıp surersen kuruduktamn sonra pamuk gıbı oluyor zaten kuru saca yada sac dıplerıne cok zararlıymıs

tatlım gliserini kuru saca mı suruyorsun ? yıukadıktan sonra havluyla suyunu alıp surersen kuruduktamn sonra pamuk gıbı oluyor zaten kuru saca yada sac dıplerıne cok zararlıymıs

ben suyla karıştırıp sürüyordum nemli saçıma. sen nemli saçına suyla karıştırmadan mı sürüyorsun canım?

markA aynı ama kutuda sısede degıl ben cok etkısını goruyorum ama senın dedıgın sekılde uygulamak konusunda fıkrını almak ıstedım

yok cam şişe değil zaten sarı plastik şişede ben serisini kullanmıştım ama saçlarım ilk 2 ay güzeldi ama uzun vadede saçımı zayıflattı bilmiyorum. hem ayrıca içerikleri ayrı bir daha o kadar para veremem .kuaförler zaten satmak için övüyorda övüyor

yok cam şişe değil zaten sarı plastik şişede ben serisini kullanmıştım ama saçlarım ilk 2 ay güzeldi ama uzun vadede saçımı zayıflattı bilmiyorum. hem ayrıca içerikleri ayrı bir daha o kadar para veremem .kuaförler zaten satmak için onlardaki tüm markalara çok iyi diyor ama ben hem kendim hem arkadaşlarım hem yakın çevremdekileride göz önüne alarak kararveriyorum artık.sonuç vermeyen şeylere artık para vermiycem

valla ben hiç bir bakım yapmıyorum, uğraşasım gelmiyor.. dediğin gibi sadece biraz fazla saç kremi.. fazla olmsazsa saç zor açılıyor zaten.. :50:

kullanmak lazım bişeyler takip edeyim burayı bari :27:

ben suyla karıştırıp sürüyordum nemli saçıma. sen nemli saçına suyla karıştırmadan mı sürüyorsun canım?

bende suyla karıstırıp surdum ılk önce ama ıcıne bıkac yag daha ekledım az az cok kötu yaptı sımdı yıkadıktan sonra suyunu alıp suruyorum cok guzel oluyor denemenı tavsıye ederım cok surmene gerek yok zaten

Back