evet canım mahallede işte herkes benim saçımı konuşur platin saç nasıl bu kadar sağlıklı olabilir diye.ama cidden çok zaman harcıyorum hak ediyorum bence :)
Glissin şampuanı mı siyah renkli olan ultimate repair olan kızlar????:26::26:
Bugün gliss'in siyah renkli olan çok yapranmış saçlar için yapılmış maskesini aldım.
Ama üzerinde sadece 1 dakika bekletin yazıyor. :26:
Ama sen saatlerce beklettiğini yazmıştın.
Sadece bu maskeyi mi saatlerce bekletiyorsun?
Zararı olmaz di mi? :26::26:
olmaz canım neden olsun ben yıllardır böyle yapıyorum herkes platin bir saçı nasıl bukadar sağlıklı koruduğumu sorar. hatta kuaförümün bile saçımda gözü var. üstelik saçlarım kısa değil uzun .biliyorsunuz genelde platin saçlı bayanlarda kaynak olmadan çok uzun saç zordur.
zamanında bende yağlardan evde yapılan maskelerden çözüm aramıştım ama malesef sarı saç için çok daha profosyonel bakımlar lazım yağlarla olucak şey değil. yağlar belki boyasız saçlara etki edebilir fakat platin saçlara kesinliklle yeterli değil.hem yağlar iyi durulanmadığında saçı çok ağırlaştırıyorlar.
anladım canım:26:siyahda iyidir ama ben sarıdan çok memnunum almadıysan sarıyı alabilirsin
maalesef benim saçlar öyle zaten ve kısalar omuzumda dipten uzadıkça aralardan kırılmalarda cabası siyah serisi en iyisimidir acaba onumu alsam ilk kullanımda nasıl farketti saçında canımsiyah olanı çok yıpranmıs olan saçlar için
canım eklemeyi unutmuşum evet ben çok bekletiyorum yoksa saça derinlemesine nüfuz etmiyor işlemiyor.bilmiyorum ben yıllardır bu şekilde yapıyorum 6-7 senedir ve saçlarımda hiç kırık yıpranma gibi sorun olmadı. glisside bir kaç aydır kullanıyorum öncesinde elsevi kullanıyordum . gliss yada elseve çok fark yok fakat asıl etkiyi bence maskeyi sizler gibi banyoda değilde banyo öncesinde sürdüğüm için alıyorum
siyah olanı çok yıpranmıs olan saçlar için
anladım canım:26:
maalesef benim saçlar öyle zaten ve kısalar omuzumda dipten uzadıkça aralardan kırılmalarda cabası siyah serisi en iyisimidir acaba onumu alsam ilk kullanımda nasıl farketti saçında canım
Tamam o zaman. Ben de senin yorumlarınla aldım zaten maskeyi. :)
Benim saçlarım platin değil ama yıpranmış ve kuru; o yüzden siyahı aldım.
Önce sarı olanı almıştım. Sonra bunu görünce daha da fazla nem verir diyerek değiştirdim.
Yarın ben de birkaç saat tutacağım kafamda. Saç derine de sürüyor muydun bu arada?
Diplere de yediriyor musun yani?
Bazı maskeler deride kaşıntı yapabiliyor, bunda öyle bir durum var mı?:26:[/B
maskeden bol bol al sakın pahalı parfüm gibi davranma ben böyle yapınca etkisini görüyorum çünkü.saçına boca et avucunu doldursun hatta paradan kaçmazsan 2 avuş yap. sonra al tarağı tek tek yedire yedire tara yani krem her yere bulaşsın güzelce .kayarak geçsin tarak. ben dipler de dahil her yerinesürüyorum çünkü banyoya girnce maskeyi akıtıp tekrar şampuanladığım için saç derime herhangi bir zararı olmuyor. sonra sında saçların yumuşamışsa şampuanla ve çık eğer seni tatmin etmediyse sadece uçlarına ceviz büyüklüğünde krem sür.sürekli böyle yaptığın sürece saçların muhteşem görünücektir
Tamam o zaman. Ben de senin yorumlarınla aldım zaten maskeyi. :)
Benim saçlarım platin değil ama yıpranmış ve kuru; o yüzden siyahı aldım.
Önce sarı olanı almıştım. Sonra bunu görünce daha da fazla nem verir diyerek değiştirdim.
Yarın ben de birkaç saat tutacağım kafamda. Saç derine de sürüyor muydun bu arada?
Diplere de yediriyor musun yani?
Bazı maskeler deride kaşıntı yapabiliyor, bunda öyle bir durum var mı?:26:[/B
maskeden bol bol al sakın pahalı parfüm gibi davranma ben böyle yapınca etkisini görüyorum çünkü.saçına boca et avucunu doldursun hatta paradan kaçmazsan 2 avuç yap. sonra al tarağı tek tek yedire yedire tara yani krem her yere bulaşsın güzelce .kayarak geçsin tarak. ben dipler de dahil her yerine sürüyorum çünkü banyoya girince maskeyi akıtıp şampuanladığım için saç derime herhangi bir zararı olmuyor. sonra sında saçların yumuşamışsa şampuanla ve çık eğer seni tatmin etmediyse sadece uçlarına ceviz büyüklüğünde krem sür.sürekli böyle yaparsan düzenli aksatmadan ,zamanla saçın kendini toparlıycak ve yıpranmış görünmiycek. anlamadığın bir yer olursa yine sorabilirsin canım
elseve ve gliss arasında fark var canım
gliss'in içinde keratın var
evet canım biliyorum ama elsevede iyi bir marka keratin içermesede.ben kuaförden bir marka almıştım keratinli fakat hiç memnun kalmadım.illa keratin var diye iyi olucak diye düşünme. ama doğrusu kuaförler adam kazıklamayı çok iyi biliyor
ben yıllardır elseve kullandım, en sonunda içine çam terebentin koydum
saçlarım mahvoldu diyebılırım.
kullanımı durdurdum, gliss'e başladım.
ama çam terebentın saçımı gerçekten mahvetti.
aynen, kuaförler kazıklamayı iyi bilir.
canım ya işte banada öyle geliyor. fakat burda çam terebentini sanki mucize gibi göstermişler her kullanan memnun her kullanan memnun.iyiki kullanmamışım.köklere iyi gelir belki ona birşey diyemem fakat sanki saçı kurutup yıpratıcak gibi geldiğinden hiç kullanmadım.iyikide kullanmamışım demekki
saçlarımın uçlarında çifter çifter kırıklar türedi
tek bır telın ucunda 2 tane baş var, umarım anlatabılmışımdır:44:
ilk defa gördüm öyle bir şeyi,,işte bu çam terebentin denılen saçmalığın yüzünden.
kaldı ki, benım saçlarım nelere dayandı...anlatsam şaşırırsınız
o derece dayanıklıydı.
neden canım ne oldu? saçların hangi renk şimdi? ne olduysada sıkıntı etme kendine toparlar nasılsa
yumuşaklık ve kolay çözülme..misal , saç boyaların içindeki kremler var ya? aynı onun gibi
saçlarım birbirine karışmıştı,yıkadım kendılığınden çözüldü
onarıcı kısımlarını elbet zamanla kullanımda göreceğiz :)
siyah serisini aldım ben..ama şampuanlarımın biri beyaz, diğeri pembe
ikisinide kullanıyorum
siyah serısı olarak, sıvı kremı ve maskesını aldım.
heheheh benim saçlarda aynen öyle oluyor maalesef yolarak çok savaş verdiğimi bilirim avonun abuk subuk saç kremlerini alıyordum hemen yumuşuyordu
artık sürekli olarak maske şampuan krem olarak bi seri kullanmak istiyorum
siyah seri olarak 3ünü birden yada boyalı seriden hepsini birden alıyım artık
hannahcım boyalı saçlar için dediğin sarı serisi mi oluyor oil nutrivite serisi diyor sarıda o mu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?