Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Platin saçlı bayanların saç bakım önerileri

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
evet canım mahallede işte herkes benim saçımı konuşur platin saç nasıl bu kadar sağlıklı olabilir diye.ama cidden çok zaman harcıyorum hak ediyorum bence :)

siyah serisini aldım ben. şampuanı ilk kullanımda etkı gösterdı ...
bakalım maske ve sıvı kremı nasıl etkı gösterecek, umarım istediğim sonuca ulaşırım
içimden bir his ulaşacagımı söyluyor

benımde saçlarım çok uzun.

canım eklemeyi unutmuşum evet ben çok bekletiyorum yoksa saça derinlemesine nüfuz etmiyor işlemiyor.bilmiyorum ben yıllardır bu şekilde yapıyorum 6-7 senedir ve saçlarımda hiç kırık yıpranma gibi sorun olmadı. glisside bir kaç aydır kullanıyorum öncesinde elsevi kullanıyordum . gliss yada elseve çok fark yok fakat asıl etkiyi bence maskeyi sizler gibi banyoda değilde banyo öncesinde sürdüğüm için alıyorum

Tamam o zaman. Ben de senin yorumlarınla aldım zaten maskeyi. :)
Benim saçlarım platin değil ama yıpranmış ve kuru; o yüzden siyahı aldım.
Önce sarı olanı almıştım. Sonra bunu görünce daha da fazla nem verir diyerek değiştirdim.
Yarın ben de birkaç saat tutacağım kafamda. Saç derine de sürüyor muydun bu arada?
Diplere de yediriyor musun yani?
Bazı maskeler deride kaşıntı yapabiliyor, bunda öyle bir durum var mı?:26:

siyahda iyidir ama ben sarıdan çok memnunum almadıysan sarıyı alabilirsin
anladım canım:26:

siyah olanı çok yıpranmıs olan saçlar için
maalesef benim saçlar öyle zaten ve kısalar omuzumda dipten uzadıkça aralardan kırılmalarda cabası siyah serisi en iyisimidir acaba onumu alsam ilk kullanımda nasıl farketti saçında canım

elseve ve gliss arasında fark var canım
gliss'in içinde keratın var

siyah olanı çok yıpranmıs olan saçlar için

bence her zaman boyalı saçlar için olanı almak daha iyi çünkü yıpranmış saçlar için olan boyasız fakat fön maşa gibi işlemlerden zarar görmüş saçlar için ,boyalı saçlar için olanı bence daha fazla onarım gücüne sahip oluyor. bitene kadar kullanın tabiki oda etki eder ama sonrasında boyalı saçlara geçmenizi tavsiye ederim

yumuşaklık ve kolay çözülme..misal , saç boyaların içindeki kremler var ya? aynı onun gibi
saçlarım birbirine karışmıştı,yıkadım kendılığınden çözüldü

onarıcı kısımlarını elbet zamanla kullanımda göreceğiz :)

siyah serisini aldım ben..ama şampuanlarımın biri beyaz, diğeri pembe
ikisinide kullanıyorum

siyah serısı olarak, sıvı kremı ve maskesını aldım.

Son düzenleme:
elseve ve gliss arasında fark var canım
gliss'in içinde keratın var

evet canım biliyorum ama elsevede iyi bir marka keratin içermesede.ben kuaförden bir marka almıştım keratinli fakat hiç memnun kalmadım.illaki keratin var diye iyi olucak diye düşünme. şuda var doğrusu kuaförler adam kazıklamayı çok iyi biliyor

Son düzenleme:

ben yıllardır elseve kullandım, en sonunda içine çam terebentin koydum
saçlarım mahvoldu diyebılırım.

kullanımı durdurdum, gliss'e başladım.
ama çam terebentın saçımı gerçekten mahvetti.

aynen, kuaförler kazıklamayı iyi bilir.

canım ya işte banada öyle geliyor. fakat burda çam terebentini sanki mucize gibi göstermişler her kullanan memnun her kullanan memnun.iyiki kullanmamışım.köklere iyi gelir belki ona birşey diyemem fakat sanki saçı kurutup yıpratıcak gibi geldiğinden hiç kullanmadım.iyikide kullanmamışım demekki

saçlarımın uçlarında çifter çifter kırıklar türedi
tek bır telın ucunda 2 tane baş var, umarım anlatabılmışımdır:44:

ilk defa gördüm öyle bir şeyi,,işte bu çam terebentin denılen saçmalığın yüzünden.

Son düzenleme:
kaldı ki, benım saçlarım nelere dayandı...anlatsam şaşırırsınız
o derece dayanıklıydı.

ya zaten zift gibi bir şey.kokusundan belli oluyor . ben üniversite boyunca laboratuvarlarda olduğum için az çok anlıyorum artık ne nasıl etki eder diye.

Son düzenleme:
kaldı ki, benım saçlarım nelere dayandı...anlatsam şaşırırsınız
o derece dayanıklıydı.

neden canım ne oldu? saçların hangi renk şimdi? ne olduysada sıkıntı etme kendine toparlar nasılsa

neden canım ne oldu? saçların hangi renk şimdi? ne olduysada sıkıntı etme kendine toparlar nasılsa

yoo kesınlıkle takmıyorum kafama, bakıma aldım şuan, önüne gelen şeyleri sürmeyeceğim
şuan saçlarım , karamel ; ama kızıl pek yok içinde...çok soft bır karamel
ben kızıllıklarını aldım onun

şaşırırsınız derken, günde 4-5 kutu boya yaptıgımı bılırım,aralıksız
istediğim renk olana kadar devam ederdim eskıden şimdi uçlarından bıraz kesicem
maskeye devam edıcem ..

Son düzenleme:

heheheh benim saçlarda aynen öyle oluyor maalesef yolarak çok savaş verdiğimi bilirim avonun abuk subuk saç kremlerini alıyordum hemen yumuşuyordu
artık sürekli olarak maske şampuan krem olarak bi seri kullanmak istiyorum
siyah seri olarak 3ünü birden yada boyalı seriden hepsini birden alıyım artık

hannahcım boyalı saçlar için dediğin sarı serisi mi oluyor oil nutrivite serisi diyor sarıda o mu
:44:

ben saçlarımı taramadan önce
ilk baş ellerimle tarıyorum ( parmaklarımla açıyorum )
açıldıktan sonra tarakla devam edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…