Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Platin saçlı bayanların saç bakım önerileri

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın

hangisi kötü yaptı canım anlamadım

ben saçlarıma hergun maşa yada düzleştirici yapıyorum ayrıca zaten röfleden yıpranmıs olan saçıma hıcbırsey uygulamıyorum söyledıklerınzıı denıcem ama buna ragmen yararlı olurmu sacım dıpten uzuyor ama uctan kırıldıgı ıcın hıc uzamıyor. kızlar helppp meeee :)

canım gliss in siyah serisini öneririm şampuan maske ve durulanmayan sprey bana 2 3defa kullanmama rağmen iyi geldi bunun dışında hindistancevizi yağı çok met ediliyor aldım ama kullanamadım daha ama umutluyum birde gliserinli bi karışım var eğer el kreminde filan gliserinli olanları tercih ettiysen ve onsuz yapamıyorsan iyi geldiğini farkediyosan sana saçın içinde gliserin yağını dene ben tarifi veririm sana canım..haa unutmadan bide geçenlerde doktorumda verilen bi tarif vardı onuda yazarım yine :)

bu evigen bemiks filan mı caanım?

bu evigen bemiks filan mı caanım?

doktorumda verilen tarif mi canım :26: bu evigen bemiks filan vitamin ben kürlerde kullanıyom ama o tarifte yer almıyor ama vitaminli saç kremi gerektiği için evigen kırılabilir bence bitane..

doktorumda verilen tarif mi canım :26: bu evigen bemiks filan vitamin ben kürlerde kullanıyom ama o tarifte yer almıyor ama vitaminli saç kremi gerektiği için evigen kırılabilir bence bitane..

yok canım yani doktor sana hangi tarifi verdi demek istemiştim? faydalı oldumu?çam terebentinide çok iyi diyorlar fakat bana saçı nedense yıpratır gibi geliyor.korkuyorum saça kullanmaya

Son düzenleme:
Saç maskesi nelerden oluşuyor?
Yağ karışımı mı, hazır maske mi?
Hazırsa markası ne?

hazır maskelerden canım. ben glissi kullanıyorum bir kaç aydır ve çok memnunum

Son düzenleme:
yok canım yani doktor sana hangi tarifi verdi demek istemiştim? faydalı oldumu?çam terebentinide çok iyi diyorlar fakat bana saçı nedense yıpratır gibi geliyor.korkuyorum saça kullanmaya
canım doktor vermedi bana tarif şu kanal d de doktorum programı var orda verildi bu tarif..şimdilik bi kere yaptım epey bi yumuşadı uçları ama ayda bi kere yapılıyo daha yapmam lazım bikaç kez..ç.terebendin gürleştirir diye biliyorum ama zaten şuan gliss kullanıyorum içine birazcık dökücem yarın alıp o bozarsada gliss onarır hazır

tarif tam olarak nasıl canım? gerçi şuan dökülmemde kırığımda yok çok şükür ama bilgi olsun belki ilerde lazım olur

Bugün gliss'in siyah renkli olan çok yapranmış saçlar için yapılmış maskesini aldım.
Ama üzerinde sadece 1 dakika bekletin yazıyor. :26:
Ama sen saatlerce beklettiğini yazmıştın.
Sadece bu maskeyi mi saatlerce bekletiyorsun?
Zararı olmaz di mi? :26::26:

gliss in kullanıyorum şuan ve nerdeyse tüm ürünlerini kullanıyorum hani bu durulanmayan ürünleride varya onlardan .önceden elseve kullanıyordum

bende gliss'in maskesi ve sıvı kremını aldım bugün :) ve 2 hafta öncesinden şampuanını kullanmaya başladım, çok memnunum :) harika bir şey :)

faydasını gördün mü?

Son düzenleme:
Glissin şampuanı mı siyah renkli olan ultimate repair olan kızlar????:26::26:

olmaz canım neden olsun ben yıllardır böyle yapıyorum herkes platin bir saçı nasıl bukadar sağlıklı koruduğumu sorar. hatta kuaförümün bile saçımda gözü var. üstelik saçlarım kısa değil uzun .biliyorsunuz genelde platin saçlı bayanlarda kaynak olmadan çok uzun saç zordur.

zamanında bende yağlardan evde yapılan maskelerden çözüm aramıştım ama malesef sarı saç için çok daha profosyonel bakımlar lazım yağlarla olucak şey değil. yağlar belki boyasız saçlara etki edebilir fakat platin saçlara kesinliklle yeterli değil.hem yağlar iyi durulanmadığında saçı çok ağırlaştırıyorlar.

Benimde saçlarım platin ve çok cansız uzuyor ama uçlarından kopuyor bende mecbur kaynak kullanıyorum :26:
Ne önerirsiniz kızlar memnun musunuz glissten siyah renkli şampuanı iyi midir hangisini önerirsiniz:26:

ben şuan sarı olanı kullanıyorum

Memnun musun sarı olandan canım :26:

Son düzenleme:
bende gliss'in maskesi ve sıvı kremını aldım bugün :) ve 2 hafta öncesinden şampuanını kullanmaya başladım, çok memnunum :) harika bir şey :)

faydasını gördün mü?

evet canım mahallede işte herkes benim saçımı konuşur platin saç nasıl bu kadar sağlıklı olabilir diye.ama cidden çok zaman harcıyorum hak ediyorum bence :)

siyahda iyidir ama ben sarıdan çok memnunum almadıysan sarıyı alabilirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…