Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Platin saçlı bayanların saç bakım önerileri

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hannah

Önce bebeğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.968
46
358
Platin saç rengindeki bayanlar yaptığı bakım önerilerini paylaşalım. Ben banyoda çok fazla saç kremi kullanırım ve saçlarımda tek bir kırık yok ve ışıl ışıl.haftada 3 kerede hint yağını 30 dk kadar bekletirim ama kremide hint yağınıda çok bol kullanırım.

ben de platin röfle saçlıyım. saçlarım onca oreale rağmen sağlıklı. ben de iki ayrı onarıcı krem kullanıyorum. haftada bir bebe yağı ve badem-hint yağı karışımı sürüp yarım saat sonra yıkıyorum. mümkün oldugunca haftada sadece bir kez düzleştirici ya da maşa yapıyorum.

sen hangi markayı kullanıyorsun ?

Benim saçlarım platin röfle ... şampuan Loreal elseve komple onarıcı kullanıyorum Eki Görüntüle 598239 ve haftada 2 kez karışık yağ kürü sürüyorum hazır aldım harika oldu saçlarım kuvvetlendi rengide çok hoş cok memnunum

hindistancevizi yağıda çok tavsiye ediliyor saç uçları için kızlar bende alıp denicem inş iyi gelirde burdan sölerim kesin olarak..bu arada bende balyaj yaptırmayı düşünüyorum malum saçım yıpranacak benm ki uçları biraz yıpranmış vaziyette neler önerirsiniz..:26:

gliss in kullanıyorum şuan ve nerdeyse tüm ürünlerini kullanıyorum hani bu durulanmayan ürünleride varya onlardan .önceden elseve kullanıyordum

canım merhaba..
gliss i kullanıyorum demişsin öncedende elseve i bende uzuun bi zamandır ikisinin arasında gidip geldim ve henüz alamadım bugünlerde almayı düşünüyorum isabet oldu bu topiği görmem :) sence hangisi canım..gliss ve elseve için bahsettiğin ürünler sarı şişeli ürünler mi yıpranma karşıtı olanlar

saç maskesini kuru saçına boca et ben 2 avuç yapıyorum ,maskem çok erken biter dersen bir avuç yap( 2 avuç yapınca emin ol saçların kaşmir gibi oluyor) sonrada poşet geçir yada jelatinle sar hava almasın hiç bir şekilde .ben bir gece yatıyorum dayanamam dersen hiç olmazsa 7-8 saat kalsın en az sonra yıka şampuanla. ışık ışıl kaşmir gibi saçların olucak.benim saçlarım koyu renklidir açarken çok yıpranıyor fakat bakımımı çok iyi yaptığımdan herkes ne kadar sağlıklı yumuşak saçlarımın olduğunu söyler

Saç maskesi nelerden oluşuyor?
Yağ karışımı mı, hazır maske mi?
Hazırsa markası ne?

Saç maskesi nelerden oluşuyor?
Yağ karışımı mı, hazır maske mi?
Hazırsa markası ne?

evet kullandığımız make olabilir mi ben mesela loreal absolut repair makesini kullanıyorum ama cok sık değil yada cok bekletmıyorum demek daha dogru :)

evet sarı şişede olanlar .Ben şimdilik glissi kullanıyorum.

evet kullandığımız make olabilir mi ben mesela loreal absolut repair makesini kullanıyorum ama cok sık değil yada cok bekletmıyorum demek daha dogru :)

absolut repair sarı şişede olanı diyorsun dimi marketlerde yok kuaförden alıyordum. ama bende herhangi bi etki göstermedi. her maske gibi geçici çözüm sundu tabi ama ben glissden daha çok memnunum açıkcası

kullandığınız maskeyi ben tam olarak anlamadım arkdaşım sacına yaptıgın maskeyi bana anlatrmısın bende uygulim sacıma saclarna neler yapıyorsun

evet sarı şişede olanlar .Ben şimdilik glissi kullanıyorum.

tamam canım teşekkürler gliss de karar kıldım maske olarak neyi tavsiye edersin ben şööle bi set halinde almayı düşünüyorum ama :26:
Eki Görüntüle 600267

Eklentiler

• $n-gliss-oil-nutritive-sac-maskesi-200ml-kolay-kirilan-uzun-saclar-icin-94691.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 110

canım aynen bende tüm serisini kullanıyorum durulanmayanlarınıda saçlarımı gören herkes nasıl böyle olduğunu soruyor.çünkü sarışınların genelde kısa olur yanık olur benimse belimde saçlarım ve çok uzun.bi ara içtiğim ilaç yüzünden 3 ay çok şiddetli döküldü şimdiyse durdu. vodkada kullandım artık kullandığım ilacı kestim diyemi vodkadanmı bilemem ama votkanın saçları gürleştirdiğini gözümle gördüm.neyse bend ebu şekilde seri kullanıyorum sanada diycektim ama reklam gibi olur diye düşündüm vazgeçtim.

kullandığınız maskeyi ben tam olarak anlamadım arkdaşım sacına yaptıgın maskeyi bana anlatrmısın bende uygulim sacıma saclarna neler yapıyorsun

Güzelim maskemi ben yapmıyorum hazır alıyorum.konuyu en baştan okursan daha iyi olur bence senin için tüm yazdıklarımı zaten fazla yazmadım.yine anlamazsan yaz yardımcı olurum

Hmm Gliss'i çok övüyorlar. Ben de deneyeceğim mutlaka o zaman. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…