- 26 Ağustos 2012
- 1.968
- 46
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi kremleri kullanıyosun
ben de platin röfle saçlıyım. saçlarım onca oreale rağmen sağlıklı. ben de iki ayrı onarıcı krem kullanıyorum. haftada bir bebe yağı ve badem-hint yağı karışımı sürüp yarım saat sonra yıkıyorum. mümkün oldugunca haftada sadece bir kez düzleştirici ya da maşa yapıyorum.
gliss in kullanıyorum şuan ve nerdeyse tüm ürünlerini kullanıyorum hani bu durulanmayan ürünleride varya onlardan .önceden elseve kullanıyordum
hindistancevizi yağıda çok tavsiye ediliyor saç uçları için kızlar bende alıp denicem inş iyi gelirde burdan sölerim kesin olarak..bu arada bende balyaj yaptırmayı düşünüyorum malum saçım yıpranacak benm ki uçları biraz yıpranmış vaziyette neler önerirsiniz..:26:
saç maskesini kuru saçına boca et ben 2 avuç yapıyorum ,maskem çok erken biter dersen bir avuç yap( 2 avuç yapınca emin ol saçların kaşmir gibi oluyor) sonrada poşet geçir yada jelatinle sar hava almasın hiç bir şekilde .ben bir gece yatıyorum dayanamam dersen hiç olmazsa 7-8 saat kalsın en az sonra yıka şampuanla. ışık ışıl kaşmir gibi saçların olucak.benim saçlarım koyu renklidir açarken çok yıpranıyor fakat bakımımı çok iyi yaptığımdan herkes ne kadar sağlıklı yumuşak saçlarımın olduğunu söyler
Saç maskesi nelerden oluşuyor?
Yağ karışımı mı, hazır maske mi?
Hazırsa markası ne?
canım merhaba..
gliss i kullanıyorum demişsin öncedende elseve i bende uzuun bi zamandır ikisinin arasında gidip geldim ve henüz alamadım bugünlerde almayı düşünüyorum isabet oldu bu topiği görmem :) sence hangisi canım..gliss ve elseve için bahsettiğin ürünler sarı şişeli ürünler mi yıpranma karşıtı olanlar
evet kullandığımız make olabilir mi ben mesela loreal absolut repair makesini kullanıyorum ama cok sık değil yada cok bekletmıyorum demek daha dogru :)
Saç maskesi nelerden oluşuyor?
Yağ karışımı mı, hazır maske mi?
Hazırsa markası ne?[/QUOTE
aslında hint yağınıda bi dönem oldukça bol bol kullandım fakat sonradan anladım açıcıdan dolayı çok aşırı yıpranmış saçı sadece bitkilerle eski haline döndüremiyorsun. daha profosyonel bakımlar lazım. o yüzden maskeyi yukarda yazdım nasıl kullandığımı bu bende çok etkili oldu çünkü fönsüz saçlarım çok kötüydü dışarı çıkamıyordum fakat şimdi föne gerek bile duymuyorum yıkayıp kurutmak bile yetiyor. evdeysem canım sıkılmışsa arada hint yağıda sürüyorum dediğim gibi onuda çok değerli parfümüm gibi azcık azcık sürmüyorum sizde biraz cömert olun yoksa yetmediğini düşünüyorum.benimkiler yumuşacık hiç boya yok gibi fisfisfis:
saç maskesini kuru saçına boca et ben 2 avuç yapıyorum ,maskem çok erken biter dersen bir avuç yap( 2 avuç yapınca emin ol saçların kaşmir gibi oluyor) sonrada poşet geçir yada jelatinle sar hava almasın hiç bir şekilde .ben bir gece yatıyorum dayanamam dersen hiç olmazsa 7-8 saat kalsın en az sonra yıka şampuanla. ışık ışıl kaşmir gibi saçların olucak.benim saçlarım koyu renklidir açarken çok yıpranıyor fakat bakımımı çok iyi yaptığımdan herkes ne kadar sağlıklı yumuşak saçlarımın olduğunu söyler
evet sarı şişede olanlar .Ben şimdilik glissi kullanıyorum.
tamam canım teşekkürler gliss de karar kıldım maske olarak neyi tavsiye edersin ben şööle bi set halinde almayı düşünüyorum ama :26:
Eki Görüntüle 600265 Eki Görüntüle 600267 Eki Görüntüle 600270
kullandığınız maskeyi ben tam olarak anlamadım arkdaşım sacına yaptıgın maskeyi bana anlatrmısın bende uygulim sacıma saclarna neler yapıyorsun