• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Platin saçımı kızıl yaptı

yeni saç rengin çok güzel olmuş. bi kaç yıkamada akacaktır. akıncaa belki istedigin renge dönersin. olmazsa forumda boya silici ile konular vardı , kuaförlerde yapılan bi işlem sanırım , o şekilde de eski rengine dönebilirsin.
çok güzel bi renk olmuş ama. iyi bayramlar

cennetten gelen bir melekti sankii :) şu moral bozukluguna bu yorumun nasıl geldi bir bilsen, teşekkür ederim sanada iyi bayramlar.:21:

canım ben daha korkunç bişey bekliyordum :)
merak etme akar yıkadıkça.bırak dinlensin saçın biraz..
ben kıpkırmızı bişey bekliyordum bu tarçın bakır gibi bişey olmuş idare et biraz kullan canım o kadar da korkunç değil.gözün alışmadığı için :86:

cnm zemin rengin çok açık olduğu
için o renk saçında fazla tutunamaz
merak etme beyaz sabun kullan
aksın sonra istediğin tonu tekrar boyatırsın..
söylediğin kadar da korkunç değil hatta hoş duruyor ben
dehşet kırmızı bişey beklemiştim
:27:

bencede bende başta kırmızı birşey bekledim hani bildiğimiz kırmızı sandm :) ama değil istediğin renkte sarı yerine bakır yoğunlukta olmuş bence biraz bekle aksın daha sonra karar werirsin platin üstüne çabuk tutmaz renk akar merak etme we acelede etme açık renkten koyuya dönmüşsün tekrar açık yaparsan saçların elinde kalır :( ayrıca renkte çok hoş bence sarıdan döndüğün için garip geliyordur sana

öyle mi dersiniz? çok teşekkür ederim evet uçları yıpranmış bile biraz böyle idare edicem o halde zaten akıyo. iyiki varsınız :21:

hani derler ya kelin ilacı olsa kendi başına misali..sana akıl weriyorum bekle diye ben beklemedim diye saçımı maffettim :D şimdi ne renk yapacam diye düşünüyorum of allahm nedir bu saç krizi :(

evde olmasına ragmen iyi açmışsın aslında ama gerisini kuaföre bırak canım platinin o istedigin tonunu evde yapmya kalkarsan saçından olursun yada olmaz. kuaför hemen tutturur zeminin müsait.

bende bayga bayaga bi kizil bekliyordum hicde öyle degil
ben cok begendim hatta daha önceki sacrenginden daha güzel bence..
cila yapmislar 2 3 yikamadan sonra rengi acilir o kadar üzme kendini ;)

evde olmasına ragmen iyi açmışsın aslında ama gerisini kuaföre bırak canım platinin o istedigin tonunu evde yapmya kalkarsan saçından olursun yada olmaz. kuaför hemen tutturur zeminin müsait.

kuaför güwenim -1000000.......00 :D

beyaz sabunla yıka kızıl zaten çok çabuk akar altıda platin bir hafta bile kalmaz saçında kızılı kalıcı yapmak için en az bir sene devamlı boyatmalısın zatenn..çok çabuk akarr..beyaz sabunda hızlaa eski halineee çavirecektirr....

ama bencede çok hoş görünüyorr sıkma canını...sen beğenemdin ama makyajını yapp çık dışarda salın bak tepkiler olumlu olacaktırr..sevgler..

Back