• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Platin saçımı kızıl yaptı

asli_____

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
852
172
133
İzmir
arkadaşlar şuan moralim çok bozuk. kuaföre gittim altın yogun olacak şekilde altın bakır istiyorum dedim 2 boya yaptı bir d cila şuan saçlarım kırmızı. evet gerçekten kırmızı! ağladım eve gelince resmen ne yapabilirim yardım edin.:50:

cnm bir fotoğrafını koyabilrmisn bende platin yaptrmaya gidecektm bugn ama yoğun olduğundan sallarlar saçımı altın yapar çıkar işin içinden die gitmedim bayramdan sonra gidicm

fotograf nasıl koyuluyor bilmiyorum ama profilimden azda olsa görebilirsin platini.

bayram sonunda güzel yapıcam gel bir daha dedi bayramda nasıl insan içine cıkıcam söylemedi ama :S

sizce bir daha üzerine ne renk yaparsam düzelir bu? altın bakır istiyorum ama altın yogunlukta olsun istiyorum

platin saçlarımı 2 saat içerisinde kızıla dönüştürdü canım ya asıl saç rengim koyu kumral 2 senedir platindim. resim yüklemeyi söylerseniz yükleyim bakın

$P1010400.jpg

$P1010011.jpg

işte arkadaşlar platindim ve 2 saatte kızıl oldum, tek isteğimse altın bakır bi ton olmasıydı :( ne yapabilirim??

önceki halin çok güzelmiş canım.. hemen eski haline dönersen saçların yıpranabilir ama

cnm zemin rengin çok açık olduğu
için o renk saçında fazla tutunamaz
merak etme beyaz sabun kullan
aksın sonra istediğin tonu tekrar boyatırsın..
söylediğin kadar da korkunç değil hatta hoş duruyor ben
dehşet kırmızı bişey beklemiştim
:27:

Son düzenleme:
ya benim gözüme öyle dehşet bir kırmızı gibi geliyorki sormaa :) birde akınca pembe falan olacak offf

yaa demeyin öylee geri dönüş yok artık :( :( kuaförüm perşembe günü bir boya daha yapacak o gün çok güzel olacak diyor bende o güne kadar her gün 2 kere yıkıcam baklım ne olacak

Eki Görüntüle 61173

Eki Görüntüle 61174

işte arkadaşlar platindim ve 2 saatte kızıl oldum, tek isteğimse altın bakır bi ton olmasıydı :( ne yapabilirim??

bir platin renk aşığı olarak şu an senden daha çok üzüldüm tatlım istersen kolestonun du sanırım sadece sarı rengini al boya üstüne altın sarı olacaktr ya da kuaförüne git istediğin renge çevrsn cnm gerçekten bayağı saçmalamş altın sarısı ile alakası bile yok

alakasını bırak tatlım ya yanından geçmez perşembe sabahı gel dedi gidicem. en azından normal bi renk olsun tek sitegim bu suan

Back