Plates yapan varsa yardımcı olabilir mi kızlar lütfen...

dnnzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
127
2
Kızlar merhaba ben daha 20 yaşındayım ve vücudumda kas namına hiç bir şey yok maalesaf... Bi kaç ay öncesine kadar selülit başlangıcı vardı ama önlem almadım ve şimdi ise oturduğumda gözüken ben burdayım diye çığlık atan selülitlere sahibim... Sizce platesle bunlardan kurtulmam ve sıkılaşmam mümkün mü ? Baldırlarım falan çok yumuşak sallanıyor resmen..Yardımcı olursanız çok sevinirim.

pilates çirkin ve kaba kas yığınları oluşturmuyor, kedi vücudu veya dansçı vücudu diye tabir edebileceğimiz güçlü, esnek ve kıvrak bir vücut ortaya çıkarıyor. Düzenli ve ciddi bir şekilde yaparsan ne selülit kalır ne gevşeklik.

pilates çirkin ve kaba kas yığınları oluşturmuyor, kedi vücudu veya dansçı vücudu diye tabir edebileceğimiz güçlü, esnek ve kıvrak bir vücut ortaya çıkarıyor. Düzenli ve ciddi bir şekilde yaparsan ne selülit kalır ne gevşeklik.

İnş canım ya önümüzdeki ay kesinlikle başlıcam platese... O zamana kadar da boş durmak yerine düzenli yürüyüşlere başlıcam ki başladım da zaten=) Verdiğin bilgi için çok teşekkürler canım...

Platesle insanın duruşu bile değişiyor. Daha dik dolayısıyla daha uzun görünüyorsun. Vücudu ilk günden sıkılaştırmaya başladığı için birkaç günde bile gözle görülür sonuç alıyorsun.

Platesle insanın duruşu bile değişiyor. Daha dik dolayısıyla daha uzun görünüyorsun. Vücudu ilk günden sıkılaştırmaya başladığı için birkaç günde bile gözle görülür sonuç alıyorsun.
çok doğru. hele o lastikle yapılan esneme hareketleri yok muu. ço kgüzel bişey onlar. insan öyle bir alışıyor ki yapamadığın zaman bile hiç olmazsa ayakalerı esnetmek istiyor insan :KK8:

Kızlar merhaba ben daha 20 yaşındayım ve vücudumda kas namına hiç bir şey yok maalesaf... Bi kaç ay öncesine kadar selülit başlangıcı vardı ama önlem almadım ve şimdi ise oturduğumda gözüken ben burdayım diye çığlık atan selülitlere sahibim... Sizce platesle bunlardan kurtulmam ve sıkılaşmam mümkün mü ? Baldırlarım falan çok yumuşak sallanıyor resmen..Yardımcı olursanız çok sevinirim.
sakın üzülme canım. ben de 38 bedenim ama karnımda alt tarfta hafif bir yağ birikintisi var.kimine göre hiç bişey ama beni çok rahatsız ediyordu.ramazandan 3 hafta kadar önce başladım ve hemen farkedilmeye başlandı bendeki değişiklik.benim farketmemden daha önemli başkalarının farketmesi bence ve daha gerçekçi. ama ramazanla beraber bıraktım.şimdi tekrar başlıyorum. topları şişirdim.eh videoları zaten indirmiştim.geriye spora başlamak kaldı.yani arkadaşım yılmadan devam etmek lazım. ilk 3 haftada değişim başlıyor ama kesin sonuç için devaaaam

kızlarr videolarını nerden indirebilirim acaba pilatesin :44:

tesekkürler canımm oraya bakayım bende o zaman :KK9:

tesekkürler canımm oraya bakayım bende o zaman :KK9:
bir sürü yerli ve yabancı plates videosu seyrettim.ama ebru şallınınki en iyisi.aynı anda aynı şeyi hissediyorsun ve müthiş bir sinerji oluşuyor.daha bir hevesle yapıyor insan hareketleri :KK8:

kızlar daha önce pilatesle ilgili başka bi konuyada yazmıştım,yıldızda before after die bi merkez var fizyoterapist hocalar girio derslere şiddetle tavsiye ederim,ben çok uzun zamandır gidiorum oraya hatta ara ara belim ve boynum rahatsız oldugu için manuel terapiyede alıyolardı beni,simdi düzenli pilates yaptıgım için hiç bi sıkıntım kalmadı,deneme seansına katılın benceee :KK66:

hemen sorym :)

plates bacaklarımı inceltmeme ne derece yardmcı olabılır?ve onerecegnz bı dvd var mı?

Son düzenleme:
hemen sorym :)

plates bacaklarımı inceltmeme ne derece yardmcı olabılır?ve onerecegnz bı dvd var mı?

geç cevap icin üzgünüm...pilates sıkılaşmaya ve postürü düzeltmeye yönelik bir spordur.pilatesle incelmek istiyorsan cardio yapman gerekiyor yürüyüş koşu bisiklet vs.
önereceğim bir cd yok ama you tube pilates ile ilgili milyonlarca egzersiz var oradan çok daha rahat istediklerini izlersin

merhaba,
benimde bir sorum var. plates duruş bozukluklarını düzeltiyormuş ama evde yapılması sakıncalı diyorlar evde yapılan platesin duruşumuzu daha da bozma gibi bir sonucu olabilir mi acaba?

geç cevap icin üzgünüm...pilates sıkılaşmaya ve postürü düzeltmeye yönelik bir spordur.pilatesle incelmek istiyorsan cardio yapman gerekiyor yürüyüş koşu bisiklet vs.
önereceğim bir cd yok ama you tube pilates ile ilgili milyonlarca egzersiz var oradan çok daha rahat istediklerini izlersin

hmm teşekkür ederim cewap için...

mrb . benm de bir sorum olucak. acaba platesle vucudumuzu ne kadar esnetebiliriz. şuan 22 yasındayım ve yere oturup ayaklarımı uzattıgımda parmak uçlarıma zorlukla dokunabiliorum.. =(

Bende 2 yıl öncetvden Ebru şallıdan pilates yapıyordum ama yaptırdıgı bir harekette belimi ciddi anlamda incindi.Gittigim ortapedist benim gibi başkalarınında olduğunu söyledi
onun için pilatesi kesinlikle konunun uzmanı eğitmenlerden almanızı tavsiye ederim.Benim düştüğüm hataya düşmeyin.Çünkü pilatesde eğitmenin sizin yanlışlarınızı düzeltmesi gerekmektedir.Tecrübe konuşuyor:)

X