Plates topu yardım lütfen

bardakkulpu

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
845
442
arkadaşlar lütfen yardım edin.. ben plates topu aldım internetten bugn elime ulaştı.. ama ben şişiremiyorum.. deliğinde tıpası filan yok bunun nasıl olacak bi yardım eder msiniz?? ne kadar şişirsem de boş ben bu deliği nasıl kapatıcam ??:26::26:

Bende intten siparis verdm ama hala gelmedi
Gelince büyük bi ihtimalle bende yaşicam bu sorunu:KK64:
Bende takip edeyim bari bu topici

Merhaba, topun yanında tıpa gelmesi lazım. Küçük çubuk gibi birşey.
Ben topu aldığımda yanında ufak bir de piston almıştım.
Ama tıpası olması lazım mutlaka.

ben yaklaşık 2 sene önce aldım. yanıda şişirmek için pompa falan yoktu zaten. o yüzden babam bir benzin istasyonuna götürüp orada hava bastırmıştı. tıpaya falan gerek yok. zaten istasyon çalışanları alışmış bu duruma ebru şallının topu biliyoruz abi falan demişler.

benim ebru şallının topu ve kutusunun içinde 2 tane tıpa çıktı (biri yedek tıpa) bide şişirme pompası.şişirdikten sonra tıpayı kapatıyosun ve üzerinde zıplamaya başlıyosun:))plates topuma bayılıyorum.keşke daha önce alsaydım.bence seninki esik gelmiş olabilir.geri iyade edebilirsin.

ben 75 cm lik almıştım hepsiburadadan....yanında pompa ve tıpasıda vardı..şimdi küçük topunu minder ve bantları sipariş ettim doğum sonrası yapmak için

sana eksik ürün yollamislar canim.muhakkak tipasi olmasi gerek.tipasiz top olmaz.aldigin internet sitesinin yetkilileriyle bi gorus bence.umarim sorunun hallolur

arkadaşlar pilates topunun havası indi......şişirmek istiyorum ama tıpasını çıkaramadım.......bildiğiniz bir yol varmı.....

ben 75 cm lik almıştım hepsiburadadan....yanında pompa ve tıpasıda vardı..şimdi küçük topunu minder ve bantları sipariş ettim doğum sonrası yapmak için
Ben de yeni aldim seti. İnternetten aldim 75cm lik siparis etmistim.ebru salli nin sitesine bakarak ama gozume cok buyuk gorundu.
Acaba sizin boyunuz kac ?

X