- 9 Ekim 2009
- 17
- 0
bende bugün akşam başlıyorum 13 aylık kızım var onu uyutup hergün yapmak istiyorum bakalım nasıl olacak bol şans herkese
kızlar merhaba bu pilates cd yada dvd nerden bulabılırım 1 ve 2 yi bende pilates yapmaya kardımde umarım işe yarar...
Ebru Şallı hareketleri göbek içeri diyerek yaptırıyor ya sanki ben tam olarak çekemiyorum göbeğimi çokzorlanıyorum. Sizde de bu durum oluyor mu?
Chatlakzeynep bende ebru salli ile baslamayi düşünüyorum ama su an bi kac basit hareket yapıyorum bir sure boyle devam etmeyi dusunuyorum siz ebru sallidan sonra spor salonuna mi yazildiniz?bi de sunu merak ediyorum iki senedir plates yapan birinde göbek olur muyoksa diyette yapiyor musunuz?
Pilatese alışan bir daha bırakamıyor kesin ve net.Ebru Şallı ile evde yaparak başlaıdğım sporu şuan 2 senedir düzenli olarak yapıyorum ve vücüdum o kadar çok forma girdi ki yapmayanlar mutlaka biran evvel başlamalı.Bzi pilates acısını seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
beyazgazete nin sitesinden takip edebilirsin orda hergün yayınlanıyor
Tesekkürler hala geçemedim zaten ama muhakkak deniycem bu sporu:)basit hareketlerle başlaman iyi olmuş vücut kademeli olarak alışabiliyor spora. iki senedir pilates yapan kişide göbek olmaz. pilates yaptığı halde hala göbeği varsa hareketleri doğru yapamıyordur. ben pilatesle birlikte diyet yapmıyorum daha doğrusu hayatım boyunca hiç diyet yapmadım. ama her zaman yediğim içtiğime dikkat ederim doğal beslenmeye ve karbonhidrat tuzu az tüketmeye çalışırım.
Selam kızlar,ben de bugünden itibaren pilatese başladım.
Amacım zayıflamak değil ama sıkı bir vücuda kavuşmak,karın kaslarına sahip olmakMalum yaz geliyor.
Ebru Şallı'yı öneriyor musunuz?Ona göre cdlerini alıcam.Ya da nereleri takip ediyorsunuz?Ben internetten bir kaç sitedeki egsersizleri yaptım bugün.
ebru şallının programlarının hepsini beyazgazete nin sitesinde bulabilirsin. eğer yeni başlayacaksan canım orda eylülden itibaren bütün bölümler var ilk bölümden başlarsan daha iyi olur. hadi hayırlı olsun bakalım :)