- 11 Nisan 2011
- 510
- 112
-
- Konu Sahibi LostSoul18
Bence KBB. Burnu sadece bir estetik unsuru degilde, nefes alan bir organ olarak da ele almasi acisindan.Benim doktorum ayni zamanda KBB di ve ona guvenmemde onemli bir faktor oldu.
Ameliyat fiyatları yaklaşık ne kadar peki?
Cnm ben malesef gecirdigim igrenc ameliyt sonucu tanistigim onca insandan da esindigim tecrubelere dyanarak kesinlikle cooook iyi bir plastik cerraha olmani tavsiye ediyorum acikcasi revizyon hastalarinin 10 da 8 i kbb doktoruna saglik icin olan drlar ben sirf estetik icin icine daha cok onem verir diye kbbciye oldum hayatim karardi yuzume neyin yskiscagini benim bilmem gerektigi konusunda beni azarladi durdu boyle sey olur mu ya bir burun vu kadar mahvedilir mi eski burnumu mumla ariyorum onca insanla tanistim mutsuz hastskarin cogu kvbciye olmus sakin burun bu kemik burun cildi cok onemli kbbciler burun cildinden anlamiyor burun cildini kaldirmak cok deneyim isteyen bisey burnu gosteren cilt ayrica bir burun acildiginda usta bir sekilde 2 saat icinde yapilip bitirilip cilt hemen kapatilmali burda drumun reklamini yspiyorlar benim 4 saatte yapiyor cok ugrasiyor diye hyr asla bir cilt burundan 4 saatte ayri kalmaz bi kere burun davul gibi disiyor zaten sekli ortadan kayboluyor deneyim yoksa sekil veremez 10 saatte ugrassa cooook deneyimliyse kbb olur ama diger turlu asla asl asla onetmiyorum biz yandik siz yanmayin benim drum kbbciydi olan nefesim de gtti sakin sakin sakinMerhaba arkadaşlar. 6-7 yildir geniz akıntısı problemim var. Bi çok doktora gittim hepsi farklı birşey söyledi. Son gittiğim doktor burunda eğrilik olduğunu ve geniz akıntısına sebeb olduğunu söyledi. Konkalarimda oldukça sis. Her zaman burnum tıkalı dır ve akar. Ayrıca Burnum gerçekten eğik ve şeklinde begenmiyorum. Sizce KBB yemi yoksa plastik cerraha mi ameliyat olmalıyım? Ve özel doktora olmak istiyorum ortalama ne kadar bir fiyat a olurum bu ameliyatı yani hem kemik eğrilik hemde estetik. Bu konuda bilgiye çok ihtiyacım var. Şimdiden çok tesekkur ederim.
Ameliyat fiyatları yaklaşık ne kadar peki?
canım piyasayı iyi araştır revizyon ameliyata ihtiyacı olan hastaların yüzde 90 ı kbb ye estetik ameliyatı olmuş plastik cerrahlar daha üni eğitimlerinde burun estetiği üzerinde çalışmalar yapıyorlar burun estetiği diince sadece burun içi değil ki kbbciler de burun içine dokunmuyor esttik yaparken burun cildi herşeyden önemli ve malesef kbbciler burun cildinden anlamıyor orata kötü sonuc cıkınca da burun cildin böyleymiş ben ne yapayım diyorlar. burun cildi böyleymiş ne demek sorarım size oysaki bir plastik cerrah burun cilt analizini yapıp ona göre ameliyatı planlıyorkesinlikle kbb doktoru ...burnu en iyi kbb doktoru tanıor bende estetik dedim o hataya düştüm estetik her alana bakıo ama kbb zaten işi o ayrıca dışınıda çok gzüel yapan kbb düktrları var emre ilhan kbb doktoru degılmı mesela
cok doğru bir degerlendirme 20 tane revizyon hastası arkadaşım var hepsi kbbciye ameliyat olmuş bn de dahilben deli gibi araştırdım kararımı vermeden önce ve internette forumda vs genele vurursak plastik cerraha olan hastalar daha mutlu.
ama tabii herhangi bir tecrübesiz plastik cerrahtan bahsetmiyorum bu camianın en iyileri arasında değerlendirme yaptığımda sonuç öyle çıkıyor.
canım piyasayı iyi araştır revizyon ameliyata ihtiyacı olan hastaların yüzde 90 ı kbb ye estetik ameliyatı olmuş plastik cerrahlar daha üni eğitimlerinde burun estetiği üzerinde çalışmalar yapıyorlar burun estetiği diince sadece burun içi değil ki kbbciler de burun içine dokunmuyor esttik yaparken burun cildi herşeyden önemli ve malesef kbbciler burun cildinden anlamıyor orata kötü sonuc cıkınca da burun cildin böyleymiş ben ne yapayım diyorlar. burun cildi böyleymiş ne demek sorarım size oysaki bir plastik cerrah burun cilt analizini yapıp ona göre ameliyatı planlıyor
Canim kimdi doktorun ve ne olduSana tavsiyem egrilik var diyosun kesinlikle kbb.uzmanina git yoksa sonu iyi olmuyr bnm burnumu bu hale grtiren plastik cerrah arasrmad a n gitme ama suan en iyi muhammet bey bana gore
hangi doktora oldunuz ?Sadece burun içi sorununu halledecksen KBB ama esttikte istyosan kesimle plastik benim nefes alma prblemm vardı burun hep içten çoksorunlydn hbende görüntü olarak plastikten oldum 3 ay oldu amlyt olalı ve çok mutluyum
kesinlikle kbb doktoru ...burnu en iyi kbb doktoru tanıor bende estetik dedim o hataya düştüm estetik her alana bakıo ama kbb zaten işi o ayrıca dışınıda çok gzüel yapan kbb düktrları var emre ilhan kbb doktoru degılmı mesela[/QUOTE ben Emre ilhanin burunlarini dogal burundan uzak ve sivri buluyorum
Merhaba,Merhaba artik cogu bayan sagligina goruntusunden cok daha fazla Onem veriyor ama ulkemizde soyle bir yanilgi var plastik cerraohlar burnun sagligina Onem vermeyip disinda Onem veriyor gibi bu yanilgiya Ben de dustum ve suan cooook pismanim bakin Burun cok zor bir olay hic bir estetikli Burun dogal Burun kadar yuzle uyumlu ve guzeel degil buruun ameliyatini hakkiyla Yapan dr sayisi 10 u gecmez bence.. cok dikkatli Olun Ben oncelikli plastik cerrahlari dusunmenizi oneririm cunku cogu kbb doktoru ozellikle Burun ucunu sivri yapiyor ve bu da Nazal valv darligi demek olup Nefesi engelliyor Ben bir kbb uzmanina ameliyat olup olan nefesini kaybeden bir revizyon hastasiyim cok iyi kbbciler de var cogu plastik cerraha tas cikaran Muhammed dilber gibi abdulkaadir goksel gibi revizyon icin eren tastan gibi mesela ama bunlarin disinda bir kbbci dusuunmeyin bence