Plastik Cerrah mi Kbb mi?

Cnm ben malesef gecirdigim igrenc ameliyt sonucu tanistigim onca insandan da esindigim tecrubelere dyanarak kesinlikle cooook iyi bir plastik cerraha olmani tavsiye ediyorum acikcasi revizyon hastalarinin 10 da 8 i kbb doktoruna saglik icin olan drlar ben sirf estetik icin icine daha cok onem verir diye kbbciye oldum hayatim karardi yuzume neyin yskiscagini benim bilmem gerektigi konusunda beni azarladi durdu boyle sey olur mu ya bir burun vu kadar mahvedilir mi eski burnumu mumla ariyorum onca insanla tanistim mutsuz hastskarin cogu kvbciye olmus sakin burun bu kemik burun cildi cok onemli kbbciler burun cildinden anlamiyor burun cildini kaldirmak cok deneyim isteyen bisey burnu gosteren cilt ayrica bir burun acildiginda usta bir sekilde 2 saat icinde yapilip bitirilip cilt hemen kapatilmali burda drumun reklamini yspiyorlar benim 4 saatte yapiyor cok ugrasiyor diye hyr asla bir cilt burundan 4 saatte ayri kalmaz bi kere burun davul gibi disiyor zaten sekli ortadan kayboluyor deneyim yoksa sekil veremez 10 saatte ugrassa cooook deneyimliyse kbb olur ama diger turlu asla asl asla onetmiyorum biz yandik siz yanmayin benim drum kbbciydi olan nefesim de gtti sakin sakin sakin

ben deli gibi araştırdım kararımı vermeden önce ve internette forumda vs genele vurursak plastik cerraha olan hastalar daha mutlu.
ama tabii herhangi bir tecrübesiz plastik cerrahtan bahsetmiyorum bu camianın en iyileri arasında değerlendirme yaptığımda sonuç öyle çıkıyor.

Sadece burun içi sorununu halledecksen KBB ama esttikte istyosan kesimle plastik benim nefes alma prblemm vardı burun hep içten çoksorunlydn hbende görüntü olarak plastikten oldum 3 ay oldu amlyt olalı ve çok mutluyum

canım piyasayı iyi araştır revizyon ameliyata ihtiyacı olan hastaların yüzde 90 ı kbb ye estetik ameliyatı olmuş plastik cerrahlar daha üni eğitimlerinde burun estetiği üzerinde çalışmalar yapıyorlar burun estetiği diince sadece burun içi değil ki kbbciler de burun içine dokunmuyor esttik yaparken burun cildi herşeyden önemli ve malesef kbbciler burun cildinden anlamıyor orata kötü sonuc cıkınca da burun cildin böyleymiş ben ne yapayım diyorlar. burun cildi böyleymiş ne demek sorarım size oysaki bir plastik cerrah burun cilt analizini yapıp ona göre ameliyatı planlıyor

cok doğru bir degerlendirme 20 tane revizyon hastası arkadaşım var hepsi kbbciye ameliyat olmuş bn de dahil

kesinlikle katılmıyorum ben plastik cerraha oldum işte kbb doktoruda girdi içini kbb dşını estetik doktoru yaptı ikiside fiyasko oldu deviasyon tam düzeltilememiş dışı desen daha berbat ucu lastık gibi resim atayımda görün .kbb doktorları yan eğitim olarak estetik alanında da egitim alıyorlar artık o dedğiniz eskideydi şimdi öyle değil işi ehli iyi yapar burun işi kbb doktoruna ait estetik doktoru her alana bakıyor burnu ıyı tanımıyor kbb doktoru burnu tanıyor

Ben ikisinede birden olmuşum burnumda eğiklik sağ tarafımda kıkırdak oluşumu vardı nefes alamıyordum estetik doktoruna gittiğimde burnumun şeklini o vericeğini (çünkü kemikte vardı) kbb doktorununda burnumdaki yamukluk ve sağ tarafımın kapalı olmasıyla ilgileniceğini söyledi yani 2 doktor birden girdi ameliyatıma bence böylesi daha iyi doktorum hastaneyle anlaşmalı olduğu için onun tanıdığı hastanedeki kbbci ve kendi estetik doktorum girdi ameliyatıma. ameliyat sırasında meğer burun etlerimde alerji varmış bu da nefes almamı etkileyen sebeplerdendi bu yüzden kbb doktorum başka ilaçlar verdi normal estetik olanlara göre şuan burnumdan memnunum :)

Plastik cerrah kesinlikle recizyon hastasiyim ve emin ol 2. Ameliyati olmak zorunda olanlarin yuzde 90 i kbbcilerin estetikcilike ozenmelerinden kaynakli

Son düzenleme:
Merhabalar,
Isin icinde saglik olunca girmeden edemiyorum zira yok yere burnunu heba edip bir arpa boy alamamis vakalara forumlarda cok rastladim.
Bence dikkat etmeniz gereken en onemli kisim sizin icin oncelk bu problemin giderilmesi, tam olarak sorunun tanımı için işin egli kişilerin muayenesi şart.Bence bu durum için de tek adres kbb ciler ama her kbb ci mi hayır çünkü estetiksel kaygılar da çok önemli o zaman bence aranilmasi gereken burun üzerine bu işi en iyi yapan hekimler ki piyasa da estetik değil sadece burun estetiği üzerine yoğunlaşmış doktorlar var.Onları bulup görüşmek,
Kendi naçizane fikrim fonksiyonel bir burundan görüntü için asla vazgeçme nefes alamadığın sürece görüntüyle mutlu olamazsin.Burunlarimizin öncelikli tek amaci nefes almak görüntü ikinci kısım.Bu yüzden iyi düşün karar ver...
Doktor için arastirmalarına eklemeni şiddetle tavsiye ederim Dr. Süreyya Şeneldir
videolarini izle sitelerine bak forumda fazla yorum bulamazsin en azından fikir verir

Merhaba artik cogu bayan sagligina goruntusunden cok daha fazla Onem veriyor ama ulkemizde soyle bir yanilgi var plastik cerraohlar burnun sagligina Onem vermeyip disinda Onem veriyor gibi bu yanilgiya Ben de dustum ve suan cooook pismanim bakin Burun cok zor bir olay hic bir estetikli Burun dogal Burun kadar yuzle uyumlu ve guzeel degil buruun ameliyatini hakkiyla Yapan dr sayisi 10 u gecmez bence.. cok dikkatli Olun Ben oncelikli plastik cerrahlari dusunmenizi oneririm cunku cogu kbb doktoru ozellikle Burun ucunu sivri yapiyor ve bu da Nazal valv darligi demek olup Nefesi engelliyor Ben bir kbb uzmanina ameliyat olup olan nefesini kaybeden bir revizyon hastasiyim cok iyi kbbciler de var cogu plastik cerraha tas cikaran Muhammed dilber gibi abdulkaadir goksel gibi revizyon icin eren tastan gibi mesela ama bunlarin disinda bir kbbci dusuunmeyin bence

Merhaba,

Dogruluk payiniz var ancak yanlis yonlendirme yaptihinizi dusunuyorum.Kbb cileri siralayip bunlarin disinda dusinmeyin demek ne kadar hataliysa kbb ci iyidir estetikci iyi degildir demek bence o kadar yanlis bir kanidir.
Keza ablam saglik sektorunde anestezi uzmanidir ve isi dolayisiyla konuya vakiftir.
En iyi en kotu doktor siralamsini yapmak bu degerlendirmeyi vermek bir kac ameliyatli hastanin yorumunn otesinde bir ihtisas gerektirir.Forumda kim daha cok yorum aliyorsa o iyidir mantigiyla hep ayni hekimlerin isminin gecmesidir bence asil yanilgi.Birebir yuYuze gorusulmesinden yanayim.Birde liste yapilirken mutlaka doktorn background`iyi degerlendirilmeli kac ameliyat yapmis tecrubesi nedir nerelerde calismis makaleleri veestetik algisi uzerine dusunceleri nedir gibi...
Bunlari yazmam daki sebep bence bu derece kesin hukumlu yazilar 'en iyi doktor budur ' a es deger ...Kimseyi bu derce de yonlendirmemeliyiz
Nacizane fikrim budur

Kesinlikle haklisin ben zaaten burdaaki yonlendirmeleer gudinden mahvoldum burdan reeklami donen bi dra burdakilerin israrli soylemleriyle Belli bir hazzir bulunuslukla gonderildim o DR da burrnun cok Kotu ben harika yaparim diince kendimi ameliyat masasinda buldum ben bence dedim Zaten 1 yillik burun deeneyimlerrime dayanaraak soyluyorum bunu Lutfen Burdaki yorumlara da yonlenddirmeleree de itibar etmeyin benim basim yandi sizin yanmaasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…