Plastik Cerrah mi Kbb mi?

Bence plastik cerraha olmalısın çünkü KBB boğaz hekimleri düzeltme konusunda pek iyi değiller. Ya da kabul ederlerse iki doktor da girebilir ameliyatına bu doktoruna göre değişiyor. Bende de nefes alma, tıkanıklık ve eğrilik problemi vardı aynı senin gibi kararsız kalmıştım doktorlarla görüştüğümde gerekli bir durum olduğunda KBB da ameliyata dahil olabileceğini söyledi ama benimki tamamen eğrilikten kaynaklı sıkıntılardı. Ameliyatımı oldum sorunlarım da ortadan kalktı çok şükür, şeklinden de memnunum

Z
Bence plastik cerraha olmalısın çünkü KBB boğaz hekimleri düzeltme konusunda pek iyi değiller. Ya da kabul ederlerse iki doktor da girebilir ameliyatına bu doktoruna göre değişiyor. Bende de nefes alma, tıkanıklık ve eğrilik problemi vardı aynı senin gibi kararsız kalmıştım doktorlarla görüştüğümde gerekli bir durum olduğunda KBB da ameliyata dahil olabileceğini söyledi ama benimki tamamen eğrilikten kaynaklı sıkıntılardı. Ameliyatımı oldum sorunlarım da ortadan kalktı çok şükür, şeklinden de memnunum
Zaten nefes sorunu egrilikten oluyor egriligi de deneyimli bir plastik cerrah bir kbbciye gore cok Daha guzel duzeltiyor benim gozlemkerim su ki kbbcilerin cogu burun ucunu sivri yapiyor cogu plastik cerrah oval yapiyor unutmayin guzellikte burun Ucu cok onemli bakin cok unlu drlarin bile burun uclari sivri igrenc duruyor yuzu gosteren burun Ucu

Son düzenleme:
Z

Zaten nefes sorunu egrilikten oluyor egriligi de deneyimli bir plastik cerrah bir kbbciye gore cok Daha guzel duzeltiyor benim gozlemkerim su jo kbbciler burun ucunu sivri yapiyor cogu plastik cerrah oval yapiyor unutmayin guzellikte burun Ucu cok onemli bakin cok unlu drlarin bile burun uclari sivri igrenc duruyor yuzu gosteren burun Ucu

Benimki oval gayet doğal bir burun yaptı doktorum

Benimki oval gayet doğal bir burun yaptı doktorum
Eminim oyledir ben burun icini daha iyi yapar diye bi kbbciye oldum cok da para verdim burnumu dagitti resmen cok iyi kbbciler de var ama 3-4 kisiyi gecmez hoc bir dogal burun sivri degil bu forumda da mutluyum diyen cogu sivri burun uclu hasta goruyorum sasiriyorum

Eminim oyledir ben burun kvikk daha iyi yapar diye bi kbbciye oldum burnumu dagitti resmen cok iyi kbbciler de var ama 3-4 kisiyi gecmez hoc bir dogal burun sivri degil bu forumda da mutluyum diyen cogu sivri burun uclu hasta goruyorum sasiriyorum
Ben plastik cerrahiye oldum ki zaten. Bende sivri bekliyordum ama oval olmuştu

Cok sanslisin sivri buru
Ben plastik cerrahiye oldum ki zaten. Bende sivri bekliyordum ama oval olmuştu
cok sanslisin sivri
burunucu olanlarin yuzleri cok cirkin duruyor :KK43:( dikkatlice bakin isterseniz sivri burun icini Seven hastalar var sasiyorum onlara halbuki bilseler oval uc insani guzel gosteriyor ! Drunuz kimdi ben de bir kbbcinin mahvettigi burnumu duzeltmek icin dr arastiriyorum da??

Cok sanslisin sivri buru
cok sanslisin sivri
burunucu olanlarin yuzleri cok cirkin duruyor :KK43:( dikkatlice bakin isterseniz sivri burun icini Seven hastalar var sasiyorum onlara halbuki bilseler oval uc insani guzel gosteriyor ! Drunuz kimdi ben de bir kbbcinin mahvettigi burnumu duzeltmek icin dr arastiriyorum da??

Ben Samsun'da oldum Halit Urgan'a

Sağlık sorunum nedeniyle deviasyonu olacağım fakat estetiği ertelemeyi düşünüyorum. O surede iyi bir plastik cerrah arastiracagim. Birde size bir soru sormak istiyorum. Deviasyonu lokal anestezi ile olan varmı? Lokalle olmayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. 6-7 yildir geniz akıntısı problemim var. Bi çok doktora gittim hepsi farklı birşey söyledi. Son gittiğim doktor burunda eğrilik olduğunu ve geniz akıntısına sebeb olduğunu söyledi. Konkalarimda oldukça sis. Her zaman burnum tıkalı dır ve akar. Ayrıca Burnum gerçekten eğik ve şeklinde begenmiyorum. Sizce KBB yemi yoksa plastik cerraha mi ameliyat olmalıyım? Ve özel doktora olmak istiyorum ortalama ne kadar bir fiyat a olurum bu ameliyatı yani hem kemik eğrilik hemde estetik. Bu konuda bilgiye çok ihtiyacım var. Şimdiden çok tesekkur ederim.
benmde sağlık sorunlarım vardı hemde estetik sorunlarım vardı. Ben plastik cerrahı tercih ettim. iyi bir plastik cerrah zaten sağlık sorunlarını gidermektede uzman oluyor resmen. hiç de pişman değilim. henüz yeni ameliyat oldum tıkanıklık devam ediyor 8 gün oldu daha ama nefes problemimi daha ben söylemeden anladı doktorum ve nefes alma konusunda yapacağı işlemleride bana izah etti. Nefes alma sıkıntımın neden kanaklandıgını da. Yani iyi bir plastik cerrah bulursan KBB yaptığını oda yapıyor ama KBB ciler estetik konusunda pek başarılı değil istisnalar vardır illaki ama çoğunluk olarak öyle.

Merhabalar:) kesinlikle kbb cunku kbb hekimleri burnun hem icini hem disini duzeltiyorlar . Benimde ayni skntilarim vardi . Yaklasik 5 ay once Dr. Bekir sivriye estetik oldum ve cok mutluyum:) isterseniz face adresimden ulasin eski resimlerimide paylasiyim sizinle:)
Merhaba Face den hande sarac olarak mı aramam gerekiyor?Eski ve şuanki halini merak ediyorum.Lütfen yardımcı olur musun?

Merhaba Face den hande sarac olarak mı aramam gerekiyor?Eski ve şuanki halini merak ediyorum.Lütfen yardımcı olur musun?
Öncesi ve sonrasını göremezsiniz bende de yok zaten ayrıca doktorum da Hande Saraç değil.

kesinlikle plastik .kbb ciler bu işi yapmamalılar.adı üstünde estetik yaptırıyorsunuz.estetik cerrahi yapması lazım ben ilk iki ameliyatımı kbb profösörüne oldum nefes alma problemimi düzeltemedi.burnumu daha kötü bozdu.son ameliyatımı plastik oldum nefes alıyorum daha iyi oldu.

Benim ameliyatimi kbb doktoru yapti tek kurus para almadan hemde .burnum tek kelimeyle bitik ti .nefes alamiyordum gece horlamalarim surekli burun kanamalarim burnumun ucu cok düşüktü saga dogru yamuktu konkalar sis vardida vardi yani .ameliyattan sonra yuzumde az bi morarma sislik olmadi bile.sanirim birazda sans isi .ben cok memnunum sahsen.

Ama KBB buruna daha hakim, sinüs, nefes alma, burun eti fonksiyonalitesi vs. hep onun işi. Bende de bu konularda sorun var. Artık çok tıkanıyor, nefes zorluğu çekiyorum. Develüasyon+estetik (Septorinoplasti) olmam gerek. Bu kadar göz önünde, minicik hatanın bile belli olacağı bir bölgede estetik daha önemli. Sonradan kısa kurslarla estetik eğitim alıp bu tarz amliyatları yapan KBB'cileri tercih etmeli mi bilemiyorum. Aslında buruna daha hakim olabildikleri için de KBB'ciler tercih edilebilir diye düşünüyorum. Ama estetik bakış açısı da eğitimle gelişen birşey. Kararsızım.

Ama KBB buruna daha hakim, sinüs, nefes alma, burun eti fonksiyonalitesi vs. hep onun işi. Bende de bu konularda sorun var. Artık çok tıkanıyor, nefes zorluğu çekiyorum. Develüasyon+estetik (Septorinoplasti) olmam gerek. Bu kadar göz önünde, minicik hatanın bile belli olacağı bir bölgede estetik daha önemli. Sonradan kısa kurslarla estetik eğitim alıp bu tarz amliyatları yapan KBB'cileri tercih etmeli mi bilemiyorum. Aslında buruna daha hakim olabildikleri için de KBB'ciler tercih edilebilir diye düşünüyorum. Ama estetik bakış açısı da eğitimle gelişen birşey. Kararsızım.
ne yaptınız ya bende olmak istşyorum ama kararsız kaldım

kesinlikle plastik cerrahi. revizyon hastalarının yuzde sekseni kbb cilerin bozduğu burunlar.burnun dışını yaparken içini de bozuyorlar.nefes alan hastalara kbb cilerin yaptığı estetik sonucunda nefesleri de bozuluyor.

X