Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Anatomik protezin moderate profile olanından koymuş Aylin hanım raporumdan öyle okudum. Sen ne zaman ameliyat oluyorsun Jenna?

Teşekkürler Pechka, ben yaza doğru ancak..:) ama araştırmaları yapıp netleştirmek istiyorum her şeyi..Yakınlarda Aylin hanımla görüşmek istiyorum..

Merhaba arkadaslar ben ewime dondum. Bugun 5 gunum doldu. Hakikaten daha rahatim. Korktugum olmadi ve ucakta gayet rahat geldim. Annem ve ablamın hemen memelerime baktilar ve inanamadilar. Annem acyip biseyle karsilacagim icin cok korktum dedi, ablamda bende istiyorum die tutturdu. Ben cok iyiyim sadece dikis yerlerim biras acıyor ve orta kısımdaki gerginligim devam ediyor. Optum sizi gelismeleri yazacagim.

Kızlar ben ameliyat olalı 3 haftam doldu. Ya ben başka telsiz sütyen takabilecekmiyim acaba. Sizde de oluyormu benim ayyıldız sporcu sütyeninden meme uçları gözüküyor gömlekte, biraz daha kalın bir sütyen taksak olur mu?

Kızlar ben bugün masaj oalyını göstermek için Aylin hanıma uğradım. Anacım masaj olayı hiçte öyle basit bişey değilmiş walla. Memeleri ortada birleştiriyomuşsun, yukarıdan da aşağıya doğru bastırıyosun canım çıktı yapıcam diye. 1 hafta sonra ödevimi iyi çalışıp çalışmadığımı kontrole gidicem. Ama arada ayrıklık kalmasın diyeymiş. Ne de olsa işini biliyordur doktorumuz.

Selam herkese tekrar, bugun 9.gunum oldu.Artık kolumu rahat kullanabiliyorum hatta egilip kendi sacımı bile yıkadım.2 gun sonra da dus alıcam sonunda! Ve evet dusundugum kadar kucuk olamayacak sanırım.B cup dolduracak dedi Aylin Hanım.Masajı ds kücük capta gosterdi, biraz gözüm korktu ama yapacak birsey yok girdik bir yola artık masaj vs ne gerekiyorsa yapıcaz. eyvahedigeldismile

Merhaba maravilla demek sen benden bir gun once ameliyat olan bayansin, Aylin hanim demisti dun ameliyat olan hastami taburcu edecegim diye. Keske tanistaydik burdan. Gecmis olsun canim. Masaja baslıycaz 1 hafta sonra bakalim ilk 1-2 gun zor gecebilir bayanssulusmile

Kızlaarrrr bende meme büyütme istiyorum. Aylardır bu forumu okumaktan gözlerim oyuldu. Bebeğim 1 yaşını doldurdu. Emzirmeyi bırakalı 5 ayı geçti. Bende protez taktırtmak istiyorum bana da yardım edin noolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…