Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Hadi hayırlısı bakalım Nurçin umarım şu para olayını halledip tatile kadar ben de memeleri toplattırıp protezimi koydururum inşallah. Ne zaman görüşeceksin??

Kızlar kolay gelsin walla oooo toplantı yapılmış bakıyorum da. Ben de iplikle kaş kaldırma ve alın germe yaptiriciğim inşallah, botox baydı yaa 6 ayda bir

Son düzenleme:
Aaa e nerden çıktı o ya. Walla yaptırdıktan sooora mutlaka fotolarını isterim, bak ben bunu hiç düşünmedim. Botox'a dayandıydım.

Ya bi de başımıza bunu çıkarmayalım ya fazla şişiyo mu acaba belli oluyo mu?? Eşime çaktırmadan yaptırsam mı acaba?

Yaptırınca sööliycem ben size ama o gün birine yaptı doktor hanım alında sivisinek ısırığı gibiydi hafif de şişlik vardı, buz uygulattı hemen.Çok problemli olacağını sanmıyorum

Yaawww kızlar niye benle ilgilenen, halimi hatrımı soran yok, Aylin hanımın başının etini yemiş durumdayım telefonla. Sporcu sütyenimi aldım bugün, salıya hazırlamaya çalışıyorum psikolojimi, yaza süpper giricem destek istiyorum, destek.

Arkadaşlar yurtdışından gelip burun ve meme ameliyatı yaptıracağım. Aylin hanım anladığım kadarıyla meme konusunda çok başarılı diyosunuz ama burun ameliyatları nasıl. Meme benim için daha önemli gerçi burunda fazla sorun yok.

Merhaba Sevgi; meme ile ilgili ne yaptıracaksın. Büyültme mi küçültme mi? Gerçi önemli değil, Aylin Hanım'la ilgili meme konusunda hakikaten çok iyi. Ben arkadaşlarım vasıtasıyla tanıştım ve meme protezi koydurdum. Bir arkadaşım da burun ameliyatı oldu, gayet memnun. Çok doğal bir burnu oldu, istersen bi mail at.

Merhaba Sevgi;
Ben Aylin hanım'a bir sene önce ameliyat oldum. Gayet güzel oldu. Meme konusunda çok iyi. Kontrollerde 1-2 burun hastasını gördüm gayet doğaldı şekerim. Gönül rahatlığıyla gelebilirsin bence:içelim:

Arkadaşlar Aylin hanımın karın germe sonuçlarını gören. bilen , yaptıran var mı?

Merhaba Arkadaşlar; aylardır bu forumu okuyorum sonunda ben de karar verdim, göğüs küçüllttürme ve dikleştirme yaptıracağım bi de kepçe kulaklarımı. Forumdan takip ettiğim kadarıyla Aylin hanım meme konusunda çok başarılı gibi duruyor, kapalı bir bayan olduğum için daha çok tercih sebebim ama siz ne dersiniz, göğüs küçülttüren ve kaldırttıran var mı acaba kendisine ??

Aynen katılıyorum; ben bugün sabah Aylin hanım labioplasti ve vajen estetiği oldum. Sakinleştirici altında ameliyatım 40 dk kadar sürmüş, 1 saat sonra ayıldım, 3 saat sonra evdeydim. Şu anda bacaklarımın arasında buz kalıbıyla uzanıyorum, kucağıma aldım laptop'u size yazıyorum. Hafif şişlik ve ağrım var ama düşündüğüm kadar zor olmadı.Yıllardır benle olan fil kulaklarımdan ayrıldığıma üzülmedim hiç ış karar vermekte walla. Perşembe işime dönmeyi düşünüyorum inşallah.
En büyük zorluk çiş sonrası tendürdiotla silmek. Katlanıyoruz bakalım

Geçmiş olsun ayfergin walla süpersin ha, bugün sünnet yarı deniz olmuş bu yaa

Son düzenleme:
Ya bu forumları dolaşa dolaşa psikopat ettiniz beni ya ayfergin geçmiş olsun canım, genital estetik okuya okuya iç dudaklarıma takmaya başladım yaaa

Merhaba arkadaşlar ben döndüm yurtdışından Perşembeye randevum var bakalım bana nelr diyecek Aylin hanım, iflah olurmuyum olmaz mıyım??

Ben de yarın ordayım Nurçin karnımı göstereceğim, belki karşılaşırız, ne güzel olur!!!alkisalkisalkis

Merhaba arkadaşlar; ameliyat olalı 3 gün oldu, drenlerim bugün alındı rahatladım. Memelerde ağrı hafifledi ama liposakşın sanki olmamışım gibi, bu korse acayip rahat bişii ya

Çok geçmiş olsun canım yaa hakkaten senle hiç ilgilenemedik biz, kakılmış gibi kaldın kenarda haaaaa, yazık sana . Umarım sağlığın iyidir. Memede dren çıktıysa iş bitmiştir abicim keyfini çıkar artık. ınsan alışverişe çıkmaya hazır hissedince hep sütyen bakıyo söyliim. 5 yıl giysem yetecek sütyenim var. Liposakşın olayını bilmiyorum. ınşallah fazla ağrın yoktur canım. Öptümmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…