Plastik cerrah (ankara) :(

deusarebeld

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
399
212
Ya iyi bir plastik cerrah önerin lütfen benlerim tekrar çıktı yüzümde. Çoğunun yüzünde çukurluk kalıyo. Şöyle güzel dikiş atabilecek işinin ehli bi plastik cerrah yok mu bildiğiniz ankarada artık yüzüm iyice mayın tarlasna dönecek yoksa

Artık iz kalmadan benleri alıyolar üstelik plastik Cerrahada gerek yok.
Haydarpaşa numune de cildiye uzmanı Hüsna hanım ve bölüm başkanı Fatih bey var.
10 dakikada müdahale odasında alıyolar.

Prof. Serdar Ozturk oneririm plastik cerrah. Gata da gorev yapiyor. Alaninda uzman

Yok canim ben aldirmadim ama guvenilir bir doktor. Cok doktor magduru oldugum icin. Elimden geldigince iyi kaliteli doktorlari onermeye calisiyorum. Zaten gittiginizde gerek gormuyorsa islem yapmiyor. Ama arkadasim aldirdi zamanla tekrar cikti gazi unv. Bir doktor almisti. Konus sadece her doktorla gorus yaptigi islemlere gelen hastalara bak. En son kafana kim yatarsa yaptir. Oneri isimleri al. Burda cok reklamalar donuyor. Dile getirdigimizde siliniyor. O yuzden bu siteyede inancim kalmadi (

Arkadaşın naptı tekrar aldırdı mı? Evet de ben aldırma kolay bi işlem olduğundan burda bilgi edinmem zor pek kimse yazmıyor

Ben aldırdım, maalesef iz kaldı. Sözüm ona da hastanede çalışan bir hemşirenin tavsiyesi ile gitmiştim.
Her neyse, artısı kökten aldı bir daha çıkmadı (2 seneyi geçti); eksisi bildiğimiz iz var, bir de çukurluk.
Özele gidecekken tavsiye nedeniyle vazgeçmiştim, en güzeli paraya kıyıp özele gitmek.

Size katılıyorum ben de ilk başta devlette aldırdım o yüzden angel_zey senin dediğin gibi ankara ve gazi üni düşünmüyorum bile. Benim iz çok az ama tekrar çıktı. Sizin kökünden aldığı için fazla bi iz oluştu heralde. Benimde suan çok küçük eskisi gibi değil ama eski halini almadan aldırıyım eski haline gelirse daha büyük bi iz kalır diye düşündüm yanlış mıyım? Çukurluk kalırsa bende de diye korkuyorum. Ben iki hafta sonra meme büyütme ameliyatı olucam ama aynı doktora aldırmayaym ben alanında uzman bi doktor bulmaya çalışıyorum ama forumdan da öneri alamadım hiç yazdım baya da..

Ben aldırma konusunda pek bilgili değil insanlar bu yüzden. Lazerle bile aldıranı var ki lazer sadece buz dağının üst kısmını alır, alt taraf kalır. E bakın ben memnun kalmamışım, siz memnun kalmamışsınız; memnun kalanı bulmak zor.
Ama özel hastanede olursa, malum oradaki doktorlar sözleşmeli, şikayet olmaması için daha da fazla özen gösteriyorlar. Genel cerrahi ve plastik cerrahi ayırımını yapmak lazım. Hatta doktorla en baştan iz kalsın istemiyorum garanti veriyor musunuz diye didiklemek lazım.

Özel hastane değilde klinik düşünüyorum doktorların ayrı muayenehanesi oluyor ya onlardan. Sizce hangisi daha iyi? Dedidiğniz gibi ben keserek aldırdığım halde tekrar çıktı lazerle aldırsaydım ohoo çoktan yenileyecekti yine kendini. Kökünün muhakkak alınması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…