• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

plasentanın yukarda olması lütfen yardımm :(

sempoeda

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
6
0
16
İstanbul
merhaba hanımlar 7 aylık hamileyim. doktorum plasentanın yukarda oldugunu söledi. 2-3 hafta daha beklicez dedi eger aşağa inmezse sezaryan olucaksın dedi. plasentanın yukarda olması hem bebeğimin hemde benim için hayati tehlike yaratırmı 2. evliliğim

ya bende bi türlü anlıyamadım bunun yukarda olmasıda problem aşagıda olmasıda ılk gebelıgımde plesenta yukardaydı yanı 9 aya kadar cocuk aşagıya dusmedı normal dogum yapamıyorsun benım bıldıgım kı ben yapamadım sezeryanla oldum korkulaacak bısey yok yalnız plesentayı cıkartırken sen bısey hıssetmıyorsun ama cok zorlanarak koptu yukardan benımkı 2-3 hamleyle ugrastılar hatta bak sımdı 2 cı hamılelıgım 15 haftalık gebeyım bundada plesenta yukarıya cıkmıyor sureklı cocuk aşagıda hep kasık bel agrısı cok falza oluyo aşagıda olması daha buyuk dert çok anı yogun kanama olması durumu var bende ınan yukarda olması daha rahat hem gonlunu ferah tut 9 cu aya kadar ıner belkı hıç bellı olmaz eger benımkıde yukarı cıkmazsa ANCA UNUVERSITEDE DOGUM YAPABILIRMISIM ALLAH HAYIRLI DOGUMLAR VERSIN ARKADASIM HERKESTE AYRI DERTLER VAR:(((

Back