Plasentanın aşağıda olması

Merhaba,benim de 16. Haftda rahim ağzını kapatmış durumdaydı,ayrıca kanama alanları vardı. 20. Haftadan sonra yavaş yavaş yukarı çıktı. Bu gibi durumlarda ilişki yasak oluyor ve vajinal doğum yapamıyorsunuz. İnternet teki bilgilere göre aslında gerçekten tehliklei bir durum ama çoo büyük oranda da yukarı çıkıyor. Kendinizi çok fazla yormamsya çalışın ve strese sokmayın. Bebiş büyüdükçe o da yukarı çıkacaktır.

Başta çok korkmuştum ama şuan stresim azaldı inşallahda yerine gelir yukarı çıkar

Başta çok korkmuştum ama şuan stresim azaldı inşallahda yerine gelir yukarı çıkar
İçinizi ferah tutun,ben de çok korkmuştum o zamanlar. Ama hamilelik süreci her an her türlü riskle karşı karşıya kalıyoruz maalesef. Yukarı çıkacaktır mutlaka,zaten tam anlamıyla çıkmasına da gerek yok rahim ağzını açması bile yeterli

Aslında benimkini rahim ağzını kapatmıyor ama yakın dediler bakalım herşey güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…