- 6 Mayıs 2024
- 218
- 89
- 13
- 30
- Konu Sahibi Deniz1esin
-
İnternette çok kötü şeyler okudum çok korktum açıkçasıAynı durumu yaşadım son haftalar yukarı çıkıyor ama dr riske atmamak için sezaryan yapabiliyor benim öyle oldu
İçim rahatladı bu yorumaKorkulacak bir şey yok benim de 16. Haftaya kadar rahim ağzındaydı sonra yukarı çıktı. İlişki yasak ve tek dezavantajı vajinal doğum yerine sezaryen doğum yapabiliyorsun. Onun dışında kötü bir durum yok yani
Çok teşekkür ederim. Çok ta sevindim sizin için. Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Beni rahatlattınız.Benim de detaylı ultrasonda aşağıda çıktı kontrole çağırdılar 28.haftada yukarıya çıktı geri merak etmeyin bebiş büyüdükçe çıkıyor genelde
Biz kavuştuk dünyadaki 15.haftasını tamamlamak üzereÇok teşekkür ederim. Çok ta sevindim sizin için. Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Beni rahatlattınız.
Aaa Allah bağışlasın çok sevindim. Cok teşekkür ederim. Haklısınız. Dualarla yola devam.Biz kavuştuk dünyadaki 15.haftasını tamamlamak üzereSiz de sağlıkla kavuşursunuz dilerim. Google’a çok bakmayın yoksa 40 hafta geçmez benden söylemesi Benim detaylımda birden fazla problem vardı hepsi 28.haftada kayboldu şükür. Siz de o haftalarda tekrar kontrol ettirirsiniz merak etmeyin düzelecektir bol dua edin yeterli
Süper. Darısı başımıza inşallah.Benzer teşhis bana da koyulmuştu ve vajinal doğum yaptım :)
Darısı bana inşallahBenim de detaylı ultrasonda aşağıda çıktı kontrole çağırdılar 28.haftada yukarıya çıktı geri merak etmeyin bebiş büyüdükçe çıkıyor genelde
Buna çok sevindim kaçıncı haftada yukarı çıktı sizinBenzer teşhis bana da koyulmuştu ve vajinal doğum yaptım :)
Hatırladığım kadarıyla 5 veya 6.aydaki ultrason randevumda görevli ebe hiçbir problem yok plasentada demiştiBuna çok sevindim kaçıncı haftada yukarı çıktı sizin
Haftaya birdaha kontrole gidicem bakalım bana ne diyecekHatırladığım kadarıyla 5 veya 6.aydaki ultrason randevumda görevli ebe hiçbir problem yok plasentada demişti
Siz kaçıncı haftadasiniz?Haftaya birdaha kontrole gidicem bakalım bana ne diyecek
24+0 bugünSiz kaçıncı haftadasiniz?
Suan rahim ağzına yakın mi hala? İnşallah yer değiştirir en kısa zamanda.24+0 bugün
22 inci haftanın sonunda detaylı ultrasonda rahim ağzına yakın olduğunu öğrendim 1 hafta sonra tekrar kontrolüm var bakalım inşallah yukarı çıkmıştırSuan rahim ağzına yakın mi hala? İnşallah yer değiştirir en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?