Merhaba canim anneler. Sizlere bir konu hakkinda danışmak istiyorum yaşayaniniz varsa deneyimlerini benimle paylasabilir mi. Gebeligimin başından beri bebegimin kilosunun sınırda gittiğini biliyordum ufak bir bebek demişlerdi. Şuan 35 haftalığım. Ve geçen haftalarda hastaneye gittiğimde plasenta yaşlanması ve kolezstazım olduğunu öğrendim ve bebeğimin zayıf olduğunu söylediler. 1650 kilo civarındaymış. Haftasina gore 2.3 hafta geriden geliyormuş. Bunun risk olduğunu ve surekli nst takibi yapmak için hastaneye yatirmak istediler bir kaç hafta hastanede takip edecekler ama tedavisi yok sadece gozetim altında tutmak için ve bende bunu istemedim eve geldim. Ama bebegimin zayıf olması ve plasentanın onu beslememe ihtimali beni cok korkutuyor bir yandan. Şimdi sürekli aklımı kurcalıyor bu konu ozellikle de geceleri. Sürekli kendimi forum sitelerinde ayni durumu yaşayanlar var mi diye okurken buluyorum. Ben bebegimin haraketlerini cok güzel hissediyorum ve kendimi de cok iyi hissediyorum sorun da bu. Benle aynı yada benzer durumu yasayan var mı ?