Amin canım inşallah zor bi süreç dinlemekten başka çaresi yok sanırımmerhaba ... ben 10+4 haftalığım doktorum bugün bebeğin plesantasının aşağıda olduğunu söyledi. 6. haftada hafif kanamam olmuştu... bugünde oldu... zamanla yukarı çıkabilir dedi.. hamile olduğumu öğrendiğimden beri yatıyorum .. inşallah düzelir..
Cnm cok gecmis olsun düzelir yüksek olasılık genelde düzeliyormuş, benim kanamam olmadı çok şükürmerhaba ... ben 10+4 haftalığım doktorum bugün bebeğin plesantasının aşağıda olduğunu söyledi. 6. haftada hafif kanamam olmuştu... bugünde oldu... zamanla yukarı çıkabilir dedi.. hamile olduğumu öğrendiğimden beri yatıyorum .. inşallah düzelir..
Ben doğum yaptım canım bemim 24 haftalar gibi yukarı çıkmıştı çok şükür normal doğum yaptım herhangi bi kanamam olmadı Rabbim sizede şifa versin inşallah sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza.. Dinlen bol bol bencede yukarı çıkma ihtimali cok yüksek biraz sabır...Merhaba arkadaşlar 17.haftamda yani geçen hafta aşırı kanamayla soluğu hastanede aldım.doktorum plasenta previa olduğumu sadece lavabo için kalkmam gerektiğini ve ilerleyen haftalarda plasentanın yukarı çıkabileceğini söyledi.çok korktum ve tekrar kanamam olucak diye korkuyorum erken doğum yapmaktan korkuyorum.sizler ne durumdasınız kanamanız oldumu doktorunuz neler söylüyor yukarı çıktımı?araştırdıkça moralim bozuluyor bizim tüp bebek,bebek düşünmeye başladığımız günden beri stres Allah daha kötü yapmasın
Ay inşallah çıkar benimde.kahverengi akıntılarım devam ediyor hiç kalkmıyorum içimi rahatlattın inşallah sağlıklı bir şekilde büyütürsün bebeğini.kanama olmuşmuydu şendeyse?Ben doğum yaptım canım bemim 24 haftalar gibi yukarı çıkmıştı çok şükür normal doğum yaptım herhangi bi kanamam olmadı Rabbim sizede şifa versin inşallah sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza.. Dinlen bol bol bencede yukarı çıkma ihtimali cok yüksek biraz sabır...
Yok canım hiç kanamam olmadı çok şükür..Ay inşallah çıkar benimde.kahverengi akıntılarım devam ediyor hiç kalkmıyorum içimi rahatlattın inşallah sağlıklı bir şekilde büyütürsün bebeğini.kanama olmuşmuydu şendeyse?
Çok sevindim senin adınaKızlar ben detaylıya girdim. Çok şükür yukarı çıkmış. İnşallah siz de duyarsınız bu güzel haberi içinizi ferah tutun olumsuz düşünmemeye çalışın.
Tatlım kanaman olmaması çok iyi. Geçenlerde seninle aynı doğumda biri sezeryan olmuş sorunsuz şekilde. Allah yardımcın olsun inşallah hiç bişeycik olmaz sen gönlünü ferah tut.Benimde aynı tanı koyuldu. 39. Haftaya kadar bekledik ama inatçı plesenta oynamadı. Riske almak istemedi doktorumda. Plesentanın kuyruğu kanalda olduğu için mecburen sezeryan olacağım. Pazartesi günü doğumum dualarınızı eksik etmeyin. Hamileliğim boyunca kanamam olmadı benimde çok şükür. Bunu da atlatırız inşallah
Tatlım kanaman olmaması çok iyi. Geçenlerde seninle aynı doğumda biri sezeryan olmuş sorunsuz şekilde. Allah yardımcın olsun inşallah hiç bişeycik olmaz sen gönlünü ferah tut.
Benimde aynı tanı koyuldu. 39. Haftaya kadar bekledik ama inatçı plesenta oynamadı. Riske almak istemedi doktorumda. Plesentanın kuyruğu kanalda olduğu için mecburen sezeryan olacağım. Pazartesi günü doğumum dualarınızı eksik etmeyin. Hamileliğim boyunca kanamam olmadı benimde çok şükür. Bunu da atlatırız inşallah
28.haftaya kadar çıkıyor yat kalkma üzülüp kendini hırpalama çıkmasa bile bebeğini etkilemiyor her yazılana da inanma geçmiş olsun Can'ımPlasenta previa teshisi kondu banada surekli kanamalarim bvaar sizin gectimi iyi seyler duymaya ihtiycim var hastanede yatiyorum
Rahim alinir falan diyrmler var korkuyorum ya28.haftaya kadar çıkıyor yat kalkma üzülüp kendini hırpalama çıkmasa bile bebeğini etkilemiyor her yazılana da inanma geçmiş olsun Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?