Plasenta previa :(

Amin canım inşallah zor bi süreç dinlemekten başka çaresi yok sanırım

Cnm cok gecmis olsun düzelir yüksek olasılık genelde düzeliyormuş, benim kanamam olmadı çok şükür

kızlar dün başka bir doktora gittim. plesantayla ilgili konuşmak için erken dedi. 11+5 günlük hamile olduğumu söyledi. kafam karıştı iyice. önceki doktora göre 10+6 . bekleyip görcez artık.

Bana da plasenta previa teşhisi konuldu ama doktorum beni endişelendirecek bir şey söylemedi. İlişkiyi yasakladı ve yürüyüş dışında spor yapmamamı söyledi. Şu an 20. Haftadayım belki biraz erken doğum olabilirmiş ama endişelenmemek gerekiyor umarım sağlıklı bir doğum olur

bana da doktorum dünkü kontrolümde plesantanın aşağıda olduğunu bu hamileliğimde (2.) beni daha çok dinlendiriceğini söyledi ama hiç bir şeyi yasaklamadı zamanla yukarı çıkabilir dedi ayakta fazla duramıyorum iş yapamıyorum ağrılarm oluyor inşallah ters bir durum olmaz

Merhaba arkadaşlar 17.haftamda yani geçen hafta aşırı kanamayla soluğu hastanede aldım.doktorum plasenta previa olduğumu sadece lavabo için kalkmam gerektiğini ve ilerleyen haftalarda plasentanın yukarı çıkabileceğini söyledi.çok korktum ve tekrar kanamam olucak diye korkuyorum erken doğum yapmaktan korkuyorum.sizler ne durumdasınız kanamanız oldumu doktorunuz neler söylüyor yukarı çıktımı?araştırdıkça moralim bozuluyor bizim tüp bebek,bebek düşünmeye başladığımız günden beri stres Allah daha kötü yapmasın

Benim de 17. haftada doktor aşağıda durduğunu söyledi bebeğimin. Herhangi bir kısıtlama getirmedi. 20. haftamda detaylı ultrasonda inşallah biraz daha yukarı çıkmış olur. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.

Ben doğum yaptım canım bemim 24 haftalar gibi yukarı çıkmıştı çok şükür normal doğum yaptım herhangi bi kanamam olmadı Rabbim sizede şifa versin inşallah sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza.. Dinlen bol bol bencede yukarı çıkma ihtimali cok yüksek biraz sabır...

Ay inşallah çıkar benimde.kahverengi akıntılarım devam ediyor hiç kalkmıyorum içimi rahatlattın inşallah sağlıklı bir şekilde büyütürsün bebeğini.kanama olmuşmuydu şendeyse?

Kızlar ben detaylıya girdim. Çok şükür yukarı çıkmış. İnşallah siz de duyarsınız bu güzel haberi içinizi ferah tutun olumsuz düşünmemeye çalışın.

Benimde aynı tanı koyuldu. 39. Haftaya kadar bekledik ama inatçı plesenta oynamadı. Riske almak istemedi doktorumda. Plesentanın kuyruğu kanalda olduğu için mecburen sezeryan olacağım. Pazartesi günü doğumum dualarınızı eksik etmeyin. Hamileliğim boyunca kanamam olmadı benimde çok şükür. Bunu da atlatırız inşallah

Tatlım kanaman olmaması çok iyi. Geçenlerde seninle aynı doğumda biri sezeryan olmuş sorunsuz şekilde. Allah yardımcın olsun inşallah hiç bişeycik olmaz sen gönlünü ferah tut.

Tatlım kanaman olmaması çok iyi. Geçenlerde seninle aynı doğumda biri sezeryan olmuş sorunsuz şekilde. Allah yardımcın olsun inşallah hiç bişeycik olmaz sen gönlünü ferah tut.

Teşekkürler amin inşallah cümlemiz kucağımıza sağlıklı alalım bebişlerimizi

Nevem oldu mu dogumun. Sen ve bebegin nasilsiniz. bende 23 haftalik hamileyim. doktorum artik yukari cikmasi biraz zor dedi. nasil gecti ameliyatin.

Plasenta previa teshisi kondu banada surekli kanamalarim bvaar sizin gectimi iyi seyler duymaya ihtiycim var hastanede yatiyorum

Plasenta previa teshisi kondu banada surekli kanamalarim bvaar sizin gectimi iyi seyler duymaya ihtiycim var hastanede yatiyorum
28.haftaya kadar çıkıyor yat kalkma üzülüp kendini hırpalama çıkmasa bile bebeğini etkilemiyor her yazılana da inanma geçmiş olsun Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…