• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa :(

makdemir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
360
266
103
Kızlar merhabalar bugün kontrole gittiğimde doktorum bana bebeğimin eşinin aşağıda olduğunu söyledi ve dinlenmemi cok dikkat etmemi söyledi cinsel ilişkiyide yasakladı çok korkuyorum aranızda bunu yaşayan varmı baska bir doktorada gitmelimiyim sizce

Canım merhaba banada 15. Haftada plesanta previera marjinal teşhisi kondu istirhat dedi doktorum heyet raporu aldım hep yattım zamanla yukarı çıkmaya başladı şuan 26.haftadayım çok şükür baya yukarı çıktı inşallah doğuma kadar olması gereken yerinde olur sıkma canını istirhati ni yap seninde ilerleyen haftalarda yukarı çıkacaktır

Canım merhaba banada 15. Haftada plesanta previera marjinal teşhisi kondu istirhat dedi doktorum heyet raporu aldım hep yattım zamanla yukarı çıkmaya başladı şuan 26.haftadayım çok şükür baya yukarı çıktı inşallah doğuma kadar olması gereken yerinde olur sıkma canını istirhati ni yap seninde ilerleyen haftalarda yukarı çıkacaktır
İnşallah canım çok sevindim senin adina hep bi korku var içimde kanamam olursa diye tedirginim çok. Bu sürede eşinle ilişkiye girmedin dimi

İnşallah canım çok sevindim senin adina hep bi korku var içimde kanamam olursa diye tedirginim çok. Bu sürede eşinle ilişkiye girmedin dimi

Evet canım hamilelik süresince ilişki yasak bize genellikle gündüzleri de bacakları mın altına yastık koyarak yatıyorum korumaya çalışıyorum yani kendimi sende dikkat edersen hiçbişey olmaz Allah ın izniyle...

Evet canım hamilelik süresince ilişki yasak bize genellikle gündüzleri de bacakları mın altına yastık koyarak yatıyorum korumaya çalışıyorum yani kendimi sende dikkat edersen hiçbişey olmaz Allah ın izniyle...
Amin canım inşallah daha çoook yolumuz var :( Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Bende yatıyorum genelde suan Allah. Şükür hiç kanamam olmadı ama ödüm kopuyor :(

Amin canım inşallah daha çoook yolumuz var :KK43: Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Bende yatıyorum genelde suan Allah. Şükür hiç kanamam olmadı ama ödüm kopuyor :KK43:

Canım ben sana rahat ol diycem ama kendimden biliyorum olamıyor insan bu yüzden yapacak tekşey istirhat etmek fiziksel aktivite de bulunmamak

bende de var parsiyel , ama doktorum hiçbişeyi yasaklamadı çok şükür bir sıkıntım olmadı kasıklarda ağrı ve sancı oluyor ara sıra, pilatese bile gidiyorum, sadece sezeryan olmak zorundayım

bende de var parsiyel , ama doktorum hiçbişeyi yasaklamadı çok şükür bir sıkıntım olmadı kasıklarda ağrı ve sancı oluyor ara sıra, pilatese bile gidiyorum, sadece sezeryan olmak zorundayım

Sizin durumunuz gerçekten iyiymiş oysaki benim doktorum kanaman olur diyerek çok korkuttu bizi hatta çalışmanı tavsiye etmiyorum dediğinden ben 5 aydır heyet rapor luyum işede gitmiyorum.

Sizin durumunuz gerçekten iyiymiş oysaki benim doktorum kanaman olur diyerek çok korkuttu bizi hatta çalışmanı tavsiye etmiyorum dediğinden ben 5 aydır heyet rapor luyum işede gitmiyorum.
benim doktorum çok rahat ya ben de kendimi hiç yormuyorum, sürekli ayaklarımı uzatıyorum iş yerinde tabureye zaten oturarak çalışıyorum, ama yorulmamak lazım kanama riski olabilir çünkü benim hiç değişmedi yeri bu haftadan sonra da değişmez dedi bakalım nolcak

benim doktorum çok rahat ya ben de kendimi hiç yormuyorum, sürekli ayaklarımı uzatıyorum iş yerinde tabureye zaten oturarak çalışıyorum, ama yorulmamak lazım kanama riski olabilir çünkü benim hiç değişmedi yeri bu haftadan sonra da değişmez dedi bakalım nolcak

Hayırlı sı olsun hakkımızda inşallah sezerya demişti banada doktorum İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi

Maşallah size sıkıntısız bi doğum nasip olur umarım hepimiz içn açıkcası benim doktorumda tam tersi herşeyi kısıtladı psikolojik olarak çok kötü hissettim kendimi inşallah biran önce düzelir

Merhaba, kaçıncı haftadasiniz şuanda? Ne zaman ogrenmistiniz?

Maşallah size sıkıntısız bi doğum nasip olur umarım hepimiz içn açıkcası benim doktorumda tam tersi herşeyi kısıtladı psikolojik olarak çok kötü hissettim kendimi inşallah biran önce düzelir
benim bu haftadan sonra düzelmesi çok zor düzelmez dedi doktorum, sezeryan olacakmışım, senin daha erken düzelir bence, agır işler yapma işe yerinde ayağını uzat dikkat et bişicik olmaz

cnm simdi 31 deyim, ben 18. haftada ögrendim, hala aynı düzelme olmadı ben de
Merhaba, ben de 19. Haftadayim. Totalmis benimki ama herhangi bir kanama yasamadim şuana kadar. Gorunen bir problemim yok. Ama doktorum yüzmeyi bile yasakladı. Siz pilates yapabildiğimiz söyleyince biraz yuregime su serpildi.

Merhaba, ben de 19. Haftadayim. Totalmis benimki ama herhangi bir kanama yasamadim şuana kadar. Gorunen bir problemim yok. Ama doktorum yüzmeyi bile yasakladı. Siz pilates yapabildiğimiz söyleyince biraz yuregime su serpildi.
total olunca kanama riski daha fazla oluyor olabilir, sen doktorun dediklerini uygula muhakkak, kişiden kişiye doktordan doktora değişiyor yorumlar, ben yorucu hiç bir iş yapmıyorum: ev temizleme, yemek hazırlama, uzanma, eğilme, ağır çalışma kaldırma hiçbir iş yapmıyorum evde, işe gidip geliyorum işte de tüm gün oturuyorum ayağım altına tabure koyuyorum, bir yerde aslında dinleniyorum sürekli, cumartesi yine konuşacağız bakalım bu kez ne dicek

benim bu haftadan sonra düzelmesi çok zor düzelmez dedi doktorum, sezeryan olacakmışım, senin daha erken düzelir bence, agır işler yapma işe yerinde ayağını uzat dikkat et bişicik olmaz
İnşallah canım ben çalışmıyorum evdeyim ama sürekli yat yat bu kezde hasta gibi hissediyorum kendimi :(

Cok haklısın ama dinlenince yukarı çıkma olasılığı cok cok yüksek sen dinlemeye devam et
merhaba ... ben 10+4 haftalığım doktorum bugün bebeğin plesantasının aşağıda olduğunu söyledi. 6. haftada hafif kanamam olmuştu... bugünde oldu... zamanla yukarı çıkabilir dedi.. hamile olduğumu öğrendiğimden beri yatıyorum .. inşallah düzelir..

Back