- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.101
İşte ben de bu yüzden korktum insan bilmediği şeyden korkar ya.bir de bende 2 aydan fazladır sağ kaburgamın alt tarafında oturduğum zaman baskılar rahatsızlıklar oluyor.doktr bağırsağındaki gaz karaciğerine baskı yapıyor ded.yatınca geçiyor.bu yüzden çokoturamıyorum.şu anda da var.bebek te sağ yanımda.kızım solda dururdu bu da sağda.
Kızlar bu arada siz çanta aldınızmı?nette okiedog diye bir marka var çantalar güzel ama çok kazık.ne yapsam bilemedim.kızımda hiç böyle aksesuarlar kullanmadım ya şimdi herşeyden istiyorum.
Bir de şey diycem.bebeğe alınan bütün textilleri kaliteli olsa bile yıkamak şartmı?pazardan alınanlar hariç tabi.çünkü mesela mothercare chicco filan böyle ütülü jilet gibi paketinde alıp yıkayınca ütülesen bile sümsük bişey oluyor.acaba bu kadar titizlenmesemmi diyorum.siz hepiniz de yapınca kendimi kötü hissettim.
Dogum sancisi ne yapsan gecmez hafiflemez o an. Gaz sancisi yatarsin biraz degisir gecmese bile.
Canta alirsin canim sonra gorerek bakarak. Acele etme. En basta kucuk bisey isini goruyo da sonra yetmiyo.
Yikiycan canim. Hangi firma oldugu onemli degil. En basta biraz pimpirikli olmak sart. Cok kaynatmazsin sıkma yaptırmazsın bisey olmaz.