Canım benim, ne hamileliğin ne doğumun kolay geçmedi, şimdi bir de yalnızsın, sıkılman, yorgun hissetmen doğaldır sanırım, inşallah kendini toparlaman kısa sürer. Ara sıra dışarıya çıkabilsen senin için ne iyi olur. Mihrimah kızmızda iyidir inşallah.
Ben de slinglerden alacağım canım, onlar bildiğin kumaş parçası, yeni doğan için daha uygun sanırım. Seni en iyi anlayabileceklerden biri benim canım. Şu an 33+3 deyim ve eşimden başka yanımda kimse olmadı ve muhtemelen doğumda da olmayacak. Kayınvalidem ilk başlarda, kızım ben sana her hafta gelirim yardım ederim diyordu, sonra annemin hacıya gideceğini duyunca, ben olsam kızımı bırakıp gitmezdim v.s. diyip durdu sağolsun ve hiç uğramadı, ne zaman oturmaya çağırsam ay işim var v.s. dedi, kötü niyetli olmadığını biliyorum ama insana dokunuyor. Annem yazık 6 senedir hacı çıksın diye bekliyordu, ben ona kıyıp anne gitme diyebilir miyim. Ben de eşime söyledim, en zor yatalak 5 ayımda kimse gelip bir çorba bile kaynatmadı, doğumdan sonra da kimse gelmesin istemiyorum dedim, bunları cadılık yaparak demiyorum tabii, gülerek şakalaşarak :)
Canım keşke kendime dermanım olsa da yannına gelip sana yardım etsem, ikimize de vakit geçerdi :) Ama insan yalnız kovboy olmaya alışıyor sanırım, şimdi kimseyi istemiyorum yanımda, bir de kinciyimdir, biraz da o yüzden kimseyi istemiyom :) Allah'tan eşim çok anlayışlı, o öyle olmasa ne olurdum bilmem.
Fburakcığım inşallah normal doğuma doktorun onay verir, şekerden dolayı bir sorun olmuyor bildiğim, ama sen de bel fıtığı vardı sanırım, o ppürüz yaratabilir. İnşallah olur der, ikimiz de ıkına ıkına alırız bebeklerimizi kucağımıza

Benim cumartesi öğlenleyin pelvik muayenem var, bakalım inşallah normal doğum onayı gelir. Çatın dar falan derse 2. bir doktora gidip teyit edeceğim. Gerçi hoş, çatı normal çıksa bile normal doğumun garantisi yok ama olsun.
Geçen gün eczaneye gittim canım, mesane bezi almaya, eczacı kız lohusa pedi var isterseniz dedi, tamam dedim, ondan getirtecekler. Lohusa pedi mesane bezinden daha mı ince biliyor musun?
Amaan dediğin gibi canım, kilosu, boyu önde olsun olmasın farketmez canım, onları çok kafaya takacağımı sanmam. Besinini yeteri kadar alsın da gerisi boş, çünkü hem boy hem kilo genetik, ekstrem durumlar dışında ne yaparsan yap onları değiştiremezsin zaten. Kız çocukları için standarttır, anneden bira uzun babadan kısa olurlar. Bebekken ne olursa olsun son durumu böyle olacak :) Selin'imizin sağlığı yerinde olsun, kızımız güzel güzel emsin gerisi önemli değil. Bir de sen çabucak kendiini toparla, daha ne isteriz :)
Aman diyi canım, sıranı istemiyorum

Yaa son bir aydır inanılmaz yoğunum, ne oldu anlamadım. Biz kızımızın odasına 5-6 ay sonra mobilya alacaktık, eşimin kuzeni bebek odasını değiştiriyormuş, elindeki yeniymiş, ister misiniz dedi, dedik alalım, en kötü beğenmezsek zaten kendimiz alacağız dedik, eşyalar bu akşam gelecek bakalım. Ben de dün kızımın odasında 1-2 ıvır zıvır vardı, onları toparladım.Önümüzdeki hafta da kızımın kıyafetlerini yıkayıp, ütüleyip, hastane çantamı hazırlayacağım. 36. haftamda da eve temizlik için birisini alayım diyorum ama erken mi, 38 lere mi bıraksam bilemiyorum.
Doğumdan önce hastaneye yatman gerekmiyor ya şeker yüzünden buna da şükür canım. Biliyorum sıkacak dişin kalmadı ama az kaldı dayan. Doğumdan sonra ziyafetler seni bekliyor

Oğluşunun sağlığı da iyi. Son 3 haftanız, inşallah normal doğum onayı gelir de son 5 haftanız diyebiliriz :)