- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.241
bende aranıza katıldım. doktorum marjinal plesanta previa teşhisi koydu.
neyse baştan anlatayım.antalyadaki en iyi doktor diye aylardır gittiğim doktorum sezeryan için gün almaya gittiğimde bana akıl almaz şeyler söyledi. benim durumumdaki hastalara hiçbir doktorun bakmak istemeyeceğini
durumumum çok riskli olduğunu çok kanamama olacağı için rahmimi almak zorunda kalacağını bu yüzdende sezeryana girmeden önce rahmimi alabileceğine dair yetki vermem gerektiğini yoksa ameliyatın olamayacağını söyledi. ben tabi şoka girdim.
bugün tıptan bir prof. daha gidip muayene oldum o ise bana bu durumun çok risk taşımadığını rahmimin alınmasına gerek olmadığını söyledi. hatta ameliyata girerken birkaç ünite kanı hazır bulundururuz ama bence ona bile gerek kalmaz dedi.tam doktorumu buldum derken sezeryan için aldığı ücretin malesef benim bütçemi aştığını öğrendim.şimdi doktor arıyorum
antalyada doğum yapacak arkadaşlar varmı aranızda
siz hangi doktorlara gidiyorsunuz? lütfen yardım edin doğumuma çok az kaldı iyi bir doktor ve hastane bulmalıyım
neyse baştan anlatayım.antalyadaki en iyi doktor diye aylardır gittiğim doktorum sezeryan için gün almaya gittiğimde bana akıl almaz şeyler söyledi. benim durumumdaki hastalara hiçbir doktorun bakmak istemeyeceğini

antalyada doğum yapacak arkadaşlar varmı aranızda