• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

canım eşimi istemiyorum çok becriksizdirde kendileri :)) annemde oğluma baksın evde teyzesiyle yada teyzesi ilgilenir ay çıkamıyorum şimdilik işin içinden... nasıl biliyolarsa öyle yapsınlar yanlız kesinlikle eşimi istemiyorum bu sefer ...

:9:aslında benim eşim de çok becerikli olmadığını bana 2.doğumumda gösterdi.gece kalırken gazdan kıvranıyordum,hemşire fitil takmaya gelince dışarı çıktı ben aşşada bi sigara içiyim deyip gitti.hemşire birkaç saniye içinde işini bitirip gitti.benim biryanımda sonda öteki yanımda diren,yürüyemiyorum kalkamıyorum.Allahın uyuzu kocam gitti gelmek bilmez,kalkmam lazım tuvalete gitmek için ama kalkamıyorum doğrulamıyorum.zaten üzüntülüyüm herkesin bebeği yanında ben şoktan çıkamamışım.ağlamaya başladım.eşimin adını bağırmaya başladım gitgide sesim yükselmeye başladı bağırıp çağırıyorum.perişan oldum.sonra eşim sonunda geldi beni görünce şok oldu nerdesin Allahın cezası burda ölüyorum ne biçim refakatçisin sigara içmeye mi geldin defol git seni istemiyorum niye geç kaldın ben nası ayağa kalkıp tuvalete gideyim düşüncesiz vs vs saydırdım durdum.meğer o da hemşire yanımda kalacak sanmış rahatsız etmemek için dışarıda oyalndıkça oyalanmış.çok üzüldü ama ben travma yaşadım resmen.o anları hiç unutamıcam.Allahım birdaha yaşatmasın.ama eğer her normal hamile gibi bebişimizve ben sağlıklı olursak gece eşimin kalmasını isterim,bebeğeiyi bakar,çok güzel git gel işi yapar ve onun yanında emzirmeye utanmam.bebeğimizle ilk gecemizi beraber geçirmek isterim..kızım annemlerde kalır.inşallah Allahım inşallah bu sefer güzel olsun herşey nolur..:14:

:9:aslında benim eşim de çok becerikli olmadığını bana 2.doğumumda gösterdi.gece kalırken gazdan kıvranıyordum,hemşire fitil takmaya gelince dışarı çıktı ben aşşada bi sigara içiyim deyip gitti.hemşire birkaç saniye içinde işini bitirip gitti.benim biryanımda sonda öteki yanımda diren,yürüyemiyorum kalkamıyorum.Allahın uyuzu kocam gitti gelmek bilmez,kalkmam lazım tuvalete gitmek için ama kalkamıyorum doğrulamıyorum.zaten üzüntülüyüm herkesin bebeği yanında ben şoktan çıkamamışım.ağlamaya başladım.eşimin adını bağırmaya başladım gitgide sesim yükselmeye başladı bağırıp çağırıyorum.perişan oldum.sonra eşim sonunda geldi beni görünce şok oldu nerdesin Allahın cezası burda ölüyorum ne biçim refakatçisin sigara içmeye mi geldin defol git seni istemiyorum niye geç kaldın ben nası ayağa kalkıp tuvalete gideyim düşüncesiz vs vs saydırdım durdum.meğer o da hemşire yanımda kalacak sanmış rahatsız etmemek için dışarıda oyalndıkça oyalanmış.çok üzüldü ama ben travma yaşadım resmen.o anları hiç unutamıcam.Allahım birdaha yaşatmasın.ama eğer her normal hamile gibi bebişimizve ben sağlıklı olursak gece eşimin kalmasını isterim,bebeğeiyi bakar,çok güzel git gel işi yapar ve onun yanında emzirmeye utanmam.bebeğimizle ilk gecemizi beraber geçirmek isterim..kızım annemlerde kalır.inşallah Allahım inşallah bu sefer güzel olsun herşey nolur..:14:
sizinki yanlis anlasilmadan olmus canim benim adam her konuda biraz beceriksizdir oyle hastaya falanda bakamaz.. ilk eve ciktigim gece cocuk agliyo ben sesleniyorum yer yatagi yapmisti kendine beni rahstsiz etmesin diye... Kalkamiyorum cocuk catladi aglamaktan ben kalkana kadar. Kalktim o sinirle bi tekme attim onada uyanmadi dedim adam oldu heralde.. neymis cok yorgunmus naptida yoruldu acep bilemiyorum okadar badireyi ben atlatayim adam yorulsun... Ondan istemiyorum onu yanimda yoremde....

Kizlar benim ayak tirnaklarimda morarma var.. yarin Dr a gidecekler sevabina bir sorun nedenmis bunlar normalmiymis.. ben ta cumartesi gidicem dr a onemli bisryse one alayim... Bir fikri olan varmi niye olur bunlar...

kizlar benim ayak tirnaklarimda morarma var.. Yarin dr a gidecekler sevabina bir sorun nedenmis bunlar normalmiymis.. Ben ta cumartesi gidicem dr a onemli bisryse one alayim... Bir fikri olan varmi niye olur bunlar...

bende geçen gün otururken eşim dedi ayakların mosmor diye oturunca morarıyor fikrim yok

$a_460_1323776073.webp$a_460_1336036808.webp$tac1.webp

kizlar bunlardan birini almayi dusunuyorum. nasil? sizce?

2-3 tane eminonunden aldim ama bunlar daha hosuma gitti. zaten kizim rahat birakmayacagi icin bol olmasinda fayda var.

Pembesini begendim ben cok bide beyazini....

Pembenin kenarlarindakilerde nazar boncugu. digeri ekru. geceligimfe ekru. tacin kirmizi ya da pembe olsun dediler. kirmiziyla kendimi paket gibi hissettim ben. yakisanada yakiyo gerci.

Ayagin icin yakin bi saglik ocagi ya da poliklinik yapsan mi ki.onemli degildir insallah.

Kizlar sitenin dr una sormustum dun gece sabah yanitlamis sagolsun dolasim probleminden olabilir demis Dr unuzla gorusmenizi oneririm demis.... Drumda bugun Insallah ordadir cikip gidicem 3 gibi...

Pembenin kenarlarindakilerde nazar boncugu. digeri ekru. geceligimfe ekru. tacin kirmizi ya da pembe olsun dediler. kirmiziyla kendimi paket gibi hissettim ben. yakisanada yakiyo gerci.

Ayagin icin yakin bi saglik ocagi ya da poliklinik yapsan mi ki.onemli degildir insallah.

Ozaman ekrusu guzel onu al derim...
Canim sitedeki dr a sormustum oda cevap vermis dr ins gidicem oda aksamustu geliyor saatini bekliyorum....

Ozaman ekrusu guzel onu al derim...
Canim sitedeki dr a sormustum oda cevap vermis dr ins gidicem oda aksamustu geliyor saatini bekliyorum....

saol cnm. bende oyle dusunuyorum simdilik. pembenin sekli semali cok hosuma gitti ama digeri daha cok uyucak tabi.

morarma onemli bisey degildir insallah yaa. icini ferah tut.gelince yazabilirsen hemen yaz.

saol cnm. bende oyle dusunuyorum simdilik. pembenin sekli semali cok hosuma gitti ama digeri daha cok uyucak tabi.

morarma onemli bisey degildir insallah yaa. icini ferah tut.gelince yazabilirsen hemen yaz.

Benim pembeye zaafim var.. ilk oglumda lohosa pijamam pembeydi goren kiz dogurdum sandi.... Prenses sendromu benimki pembis pembis ondan zaten ilk gozum pembeye kaydi.. zaten hangisi takimina uyuyorsa onu almanac daha mantikli....

Artik bilmiyorum drum hastanedrdir umarim gidicem yoksa ararim sorarim.. tabi gormeden bisey soylemez... Adami zirt pirt aramak isyemiyorum acil olmadikca....

Sevgili hamiş arkadaşlarım,
Bu sabah obstetrik ultrason randevumdan geldim. Tembel plasentam hala çıkamamış yukarı. Her geçen gün ümitlerim azalıyor malesef. 31, 32. haftalarda yukarı çıkanları duydukça hevesleniyordum halbuki. Tek tesellim oğluşum iyi maaşallah, sanki biraz zayıfız ama olsun.

$2012-08-13 12.47.57.webp

maddi zorluk çekmek çok zor ben de bilirim canım.üstelik ben çok varlıklı bir ailenin hiç zorluk görmemiş kızıyken evlendikten sonra dünyanın kaç bucak olduğunu anladım.eşimle aşık olarak evlendim ve maddi duruma hiç bakmadım ailem de saygı gösterdi.ama eşimin hiçbir işi rast gitmedi uzun zaman.çok ağladım üzüldüm içime attım.yazsam roman olur.parasızlık yüzünden aramız da bozuldu.eşim asabi biri oldu çıktı.idare ede ede bugünlere geldik.şimdi daha iyiyiz çok şükür.
lüks içinde yaşamıyoruz ama buna da şükür diyorum.jaguarlarla,mersedeslerle gezen,tatillerde amerikalara giden,guccilerle pradalarla kuşanan bir aileye mensubum.bazen burukluk hissettiğim olmuyor değil.ama paranın herşey olmadığını n da farkındayım.sağlıklı olalım,aç açıkta olmayalım yeter.kimse malını mülkünü toprağın altına götürmemiş.:50:
Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın derler.rahattan sonra zorluk çekmek çok zor.
insanın kısmetinde ne varsa onu görüyor.Allah sağlığınızı,huzurnuzu eksik etmesin canım benim.
Kizlar benim ayak tirnaklarimda morarma var.. yarin Dr a gidecekler sevabina bir sorun nedenmis bunlar normalmiymis.. ben ta cumartesi gidicem dr a onemli bisryse one alayim... Bir fikri olan varmi niye olur bunlar...
32.hafta raporu aldım burdan bir doktordan yeni geldim ama sorunu görmemiştim canım.
inşaALLAH ÖNEMLİ BİR ŞEY ÇIKMAZ.
ben de kan tahlili yaptırdım.kanım düşük.enfeksiyon çıkmış ayrıca.her gün bir şey çıkıyor,hayırlısı bakalım.
Bu sabah obstetrik ultrason randevumdan geldim. Tembel plasentam hala çıkamamış yukarı. Her geçen gün ümitlerim azalıyor malesef. 31, 32. haftalarda yukarı çıkanları duydukça hevesleniyordum halbuki. Tek tesellim oğluşum iyi maaşallah, sanki biraz zayıfız ama olsun.

Eki Görüntüle 487786

canım çok anlayamadım ama bana previayla uyumlu yazmışlardı.

kızlar ablam geceliğimi,alt açmamızı,battaniyemizi almış.sevi bebenin kundağı kaldı sadece.hayırlısı bakalım.

Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın derler.rahattan sonra zorluk çekmek çok zor.
insanın kısmetinde ne varsa onu görüyor.Allah sağlığınızı,huzurnuzu eksik etmesin canım benim.

32.hafta raporu aldım burdan bir doktordan yeni geldim ama sorunu görmemiştim canım.
inşaALLAH ÖNEMLİ BİR ŞEY ÇIKMAZ.
ben de kan tahlili yaptırdım.kanım düşük.enfeksiyon çıkmış ayrıca.her gün bir şey çıkıyor,hayırlısı bakalım.

canım çok anlayamadım ama bana previayla uyumlu yazmışlardı.

kızlar ablam geceliğimi,alt açmamızı,battaniyemizi almış.sevi ibebenin kundağı kaldı sadece.hayırlısı bakalım.

Bilmiyorumki valla sitedeki Dr dolasim probleminden olabilir demis... Iyidimi gidip goruneyim Dr a ben uzaktan sormayla olmaz .

Rapor isine sevindim artik doguma kadar dinlen bol bol nede olsa uyuyamicaz ondan sonra...simdi yatiyorum 12 lere kadar bana ellemeyin diyorum nede olsa sonra istesemde uyuyamicam.. .

Eksikler tamamlaniyor sanirim yavas yavas. Suan bebek sekerim kaldi Benim gerisi hazir hep...

Eki Görüntüle 487786
benimde çıkmıştı ama damar var dedi bütün moralim bozuldu halada bozuk hayırlısı allahtan benim marjinal diyor akreata olmaamış olursa söylerim dedi aman ne bileyim sabahları kalktığımda unutmuş oluyorum aklıma gelince yine tıkanıyorum senin neydi hafıza kaybı yaşıyorum okumaktan:37::37:
Kizlar sitenin dr una sormustum dun gece sabah yanitlamis sagolsun dolasim probleminden olabilir demis Dr unuzla gorusmenizi oneririm demis.... Drumda bugun Insallah ordadir cikip gidicem 3 gibi...

yoktur bişey canım hayırlı haberle gel:3::3:

Back
X