bazen ne düşündüğümü ben de anlamıyorum.gece niye tedirgin oldum bilmiyorum.
her doktora gidince bir süre söyledikleri tedirgin ediyor.hoca kanama olabilir vs.diyince sardım oraya.
serinledik çok şükür.
Ay canim benim kotu dusunceleri at aklindan zor biliyorum... Dogum masraflari zorlayacak mutlaka sizi ama onemli olan senin bebeginin guvende olmasi paradan puldan daha onemli... Nasil olsa para bi sekilde bulunuyor.. bende asilama yaptiricam zaman baya bir durumumuz sikisikti borc harc bogulmustuk cocuk var diye sgk hic birseyimi karsilamadi esimi aradim aglayarak dedim ilaclar cok pahali bu durumda nasil oderiz dedim oda karttan al Allah buyuktur dedi oderiz yok mok dedim almayalim acilmayalim iyice neyse ikna etti beni aldim ogun... Inanirmisin subattan buraya 20 bin tl borcuda odedik adilamada yaptigimiz masrafida esimin isleri yogunlasti birden halada oyle yogun... Sukur rahatladik borc morc kalmadi allahin izniyle...
O kundaklar cok guzel gercekten yakindan gorunce bayilacaksin..
maddi durumu aylarca düşünüp gerildim.şimdi en ufak olumsuzluğu ya da endişeyi düşünecek gücüm yok.eşime sormuyorum bile nasıl halledeceksin diye.
Allah sana yardımcı olduğu gibi bize de olur inşaALLAH.
canım burda albimininin mağzasında varmış sevi bebe.gittim ama sadece yenidoğan çantası vardı.maltepede varmış,ablam alacak.ben de çok beğendim süper işe yarayacak bir şey.
canım ben de dün gece sabaha kadar previayla akreatayla boğuştum durdum.gün içerisinde previayla ilgili araştırma yaparsam,çok kurcalarsam gece de düşünceler beni bırakmıyor.ben de kanamam olursa diye hep panikliyorum.wcye gittiğim an afedersin iç çamaşırıma korka korka bakıyorum.bir de benim previa parsiyal.marjinalden daha kötü ama totalisten daha iyi.ama plasentanın bir kısmı dikişlerin üzerinde.yapışması muhtemel.ürkerek geçiriyoruz günlerimizi.Allahtan seninki çok az kaldı.alışveriş için kendini çok yorma canım.netten yap bence,hem yorulmazsın hem de kısa sürede eline ulaşır.mazallah dışarıda yorulursun ameliyattan önce kanama başlatma iki parça eşya için.
bol bol zikir yap.hasbinallahü...yü oku.ben de gece dönüp durunca kalkıp gece namazı kıldım dua ettim kendim için,senin için,kames için ve diğer kızlar için.inşallah hepimiz güzel sonlandırırız bu stresli yolculuğumuzu..
sen Ateş hocanın caddebostandaki muayenehanesine mi gittin canım?ne kadar ücreti?ben de bayramdan sonra gitmeyi planlıyorum bakalım rıza hocayla bir konuşayım hala sallıyorsa bırakıcam.bu ateş hoca ameliyatlarda karnı dikey kesiyor ya ona sinir oldum.yatay dikse daha iyi olur kadın açısından.acaba göbek deliği kayboluyor mu?gerçi ona gelene kadar...dikkat ettim ameliyatlarda hiç kanama olmuyor bu çok güzel bişey.başarısını gösteriyor.
çok kurcalamamak lazım.ben de ne kadar rahat izliyorum desem de sonra aklımdan çıkmıyor.
kafamı dağıtmak için çıktım canım.ablam götürdü sağolsun.bir yerden bakım çantasını ve malzemelerini aldık.yarın eminönüne gidince benim ihtiyacım olan şeyleri alacak.bebişe de cici bir alt açma.
hafta içi de yıkayıp ütüleriz yiğenimle.çantamız da hazırlanmış olur.
ateş hoca caddebostanda canım.300 tl verdim.
inşaALLAH hiç bir can sıkıcı şey olmaz plesantanda canım.
geçen yılki sezaryende karnını alttan mı kesmişlerdi canım?o zaman plesanta kesiliyormuş ve çok kanama oluyormuş.ateş hocanın sırrı bu.yukardan kesip yapışıksa rahimle çıkarıyor.ben de karnımı açıp gözümde hayal ediyorum,ortada bir dikiş izi.:44:
dualarını Allah kabul etsin.sana da yardımcı olsun.ben de hepimize her namazda dua ediyorum.
artık burda hepimiz arkadaştan öte olduk.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
bugün tesbih çekmeye çalışıyorum.