Geçmiş olsun canım. Foruma yeni girebildim ama gördüğüm kadarıyla sakinleşmişsin biraz. Canım sen damarı çok düşünmemeye çalış, bebeğin gelişimini,sağlığını ya da senin sağlığını etkileyen bir faktör değil anladığım kadarıyla. Sezeryan denilen şey bir ameliyat ve her ameliyatta acil durumlarda kan kullanılır, bunda korkulacak bir şey yok. 10 torba kan verseler bile bu seni fazla bağlamıyor. Sen bebeğinin hayalini kurarak narkoz alıp uyuyacaksın, uyandığında ise yanında sağlıcağıyla bebeciğin olacak. Ameliyatta hangi malzemeyi kullandılar, kaç torba kan verdiler düşünmeyeceksin, o yüzden şimdi de düşünme. Senin doğumuna da az kaldı zaten, derdi veren Allah dermanını da verir :)
İzninin başladığına sevindim canım, doğuma kadar bol bol dinlenip enerji topla, malum ufaklıklar pestilimizi çıkartacak sonra hayırlısıyla
El becerin kötüyken bunu yapıyorsan, iyiyken neler yaparsın merak ediyorum

Kızınla beraber güzel günlerde kullanın.
Çok geçmiş olsun, bu tip durumlarda stresli olmak kanamayı arttırır bunu aklından çıkarmamaya çalış canım. İnşallah doktor bulup gitmişsindir, böyle ihtiyaç duyulduğu anda ulaşamayacağın doktorlardan uzak dur canım, kendine yeni bir doktor bul. Kames ve pepukenin dediği gibi kahverengi kan, daha önce olan ve vücuttan yeni atılan bir kanamayı gösterir. Senin yapacağın en uygun şey, uzanmak ve ayaklarını kalp seviyenin üstünde bir yere uzatarak dinlenmek. Buradaki herkesin kanaması oldu, ama bak hepimizin haftası ilerledi ve inşallah doğumlarımızı yapıp bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alacağız. Umarım şimdi iyisindir.
Kızlar ben de bugün carousel mothercare mağ.gittim. Beşik için yatak kalmamış, uyku seti alacaktım eşimi bekledim beraber beğenelim diye. O gelince birlikte mağazaya gittik bu sefer, meğerse uyku setleri de kalmamış, sivri zekalar, sadece yatak yok demişlerdi, eşimde boşu boşuna oraya geldi. Neyse bahaneyle dışarıda yemek yiyip, lohusa geceliğimi aldık. Daha önce buraya fotoğrafını koymuştum, ebru maternityden. Sonra marmara forumdaki mothercare mağ.gittik. Oradan 38*93 boyutlarında bizim beşiğe göre sünger yatağını aldık. Bir de başka mğazadan bulabilirlerse ayıcıklı bir uyku seti siparişi verdik,bakalım. Yatak 50, uyku seti 65 TL. Bir de kızımıza 6 tane eldiven 5 tane çorap aldık yine mothercareden, kampanya vardı aynı ürünün 2. sine %50 indirim. Pazartesi kendi doktoruma gideceğim 1,5 ay aradan sonra, sabırsızlıkla bekliyorum :)