• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

bence de beklesin abilerini,ablalarını.:)))
bir şey çıkmaz canım.temkinli olmak istemiş.işinin ciddi yapıyor oduğunu gösteriyor.

az önce faceden ateş hocanın videosunu izledim.iki sezaryen olan ben şimdiye kadar normal sezaryen videolarına bakamazken şimdi en ilerisine bakar oldum.yakında cerrah olacağım galiba.:9:

son hafta ve özellikle ameliyat günü beni de uyutsunlar mümkünse.

senin ki normal sezaryen olacak,dert etme canım.ben şimdi totaliste bile razıyım,akreatayı görünce.:53:

canım videoları nereden izledin?ben de severim izlemeyi,biraz tırsarak ta olsa izlerim.bir de aklıma geldi canım,sakıncası yoksa bize senin,eşinin yada kardeşinin falan cebini versene ameliyat öncesi,uzun zaman yazamazsın çok merak ederiz.kamesin de cebini isterim.bana yazarsanız özelden,zamanı gelince inşallah haberinizi alır buraya yazarım..

akreata totalistin ilerisi canım olmaz sende.korkunç değil.özellikle kendimle ilgili olana baktım bir de totaliste.süper yaptı.altındaki yorumlar da güzeldi.
nasıl bakıyorum bilmiyorum ama kötü şeyler duya duya tuhaflaştım galiba.:27:

sağol tatlım ya süper oldu.hiç aklıma gelmemişti.hemen bakıyorum.

amin bitanem.

hayırlısıyla,sağlık,sıhhatle atlatmayı nasip etsin Rabbim.sonrasına da kolaylıklar verir inşaALLAH.
inşikakın ilk üç ayeti canım.
ben bir dua daha okuyorum,yazayım.
sümmes sebiyle yesserah sümme ametehü agberah.

hemen hemen aynı günlerde doğacaklar.senin ki 38 haftalık mı oluyor?
biz de bu kadar erken demeseydi hoca 27 eylül istiyorduk.nişan günümüz.38.haftamız da 25 eylüldü,2 gün sonrası olsun demiştik.
40.haftamız da 9 ekim.bir aydan daha erken doğacak gibi.

artık bebeğin kıyafetlerinin yıkanıp hazırlanması lazım.acil bir durumda hazır değiller.
ben sezaryende pijama giymiştim öncekilerde ama şimdi 20 gün sondayla yaşayacağım için pijama kullanabilir miyim sizce kızlar?yoksa gecelik mi bakayım?

Sonda olacağı için pijama rahatsız eder herhalde canım, gecelikle daha rahat olur gibi. Sezeryanda bile pijama rahat olmuyor dediklerine göre, sondayla daha da zordur.

bende bi limangoya bakayım ..

pusetimizi tamire vermiştim buradaki sevi bebeden almıştık onlarla yolladım bugün onu almaya gitim kundaklar vardı beni cezbetti resmen hemen aldım :))Eki Görüntüle 486454
resmini umarım yükleye bilmişimdir :)) biraz becriksizim zaten :))

bu arada pusetim için port bebemde tamam...

bez aldık çamaşır detarjanı aldık gelirkende bi lohosa pijamam kaldı onuda hala bakıyorum ..

Çok güzel kundaklar bayıldım, sağlıklı güzel günlerde kullanın canım. Ben bu ayki alışveriş limitimi doldurdum, ufak tefek şeyler kaldı, onları da bir dahaki ay tamamlayacağım inşallah :)

sağol şekerim doğumgünüme daha var 18 ağustos:1:ama kardeşim herkes bir aradayken kutlamak istemiş.maksat bana moral olsun diye.

Doğum günün şimdiden kutlu olsun diyelim şekerim, bayram çocuğu :52::52: Prensesinle beraber güzel güzel bayramlıklarınızı giyip kutlarsınız artık :)

kızlar,internetten aldığınız geceliklerin bedenlerini nasıl tutturabiliyosunuz ? ben de almak istiyorum ama ya olmazsa diye kararsızım.aldıklarınızı güle güle kullanın eskitin inşallah.işin alışveriş kısmı en zevkli tarafı bence.keşke biz de diğer hamileler gibi plasentadan,şekerden,kanamalardan değil de sadece bunlardan bahsetsek..en büyük derdimiz sipariş ettiğimiz ürünün istediğimiz gibi çıkmaması olsa,di mi?neyse isyan eder gibi olmıyım neler yaşayan anneler var...

Sonda olacağı için pijama rahatsız eder herhalde canım, gecelikle daha rahat olur gibi. Sezeryanda bile pijama rahat olmuyor dediklerine göre, sondayla daha da zordur.

Çok güzel kundaklar bayıldım, sağlıklı güzel günlerde kullanın canım. Ben bu ayki alışveriş limitimi doldurdum, ufak tefek şeyler kaldı, onları da bir dahaki ay tamamlayacağım inşallah :)

Doğum günün şimdiden kutlu olsun diyelim şekerim, bayram çocuğu :52::52: Prensesinle beraber güzel güzel bayramlıklarınızı giyip kutlarsınız artık :)
sağol canım içi polar bunun malum havalarda soğuyacak 6 aya kadar kullanılıyormuş .. ee aşıya gidicez kontrole gidicez vs çok çıkıcaz dışarı ilk zaman için bu güzel geldi bana zaten pusetle gidicemiz için pusetinde port bebesi var bunlada koya bilirim pusete porte bebsiylede koyabilirim sıcacık üşümez bebişim ... battaniyeler falan pusetin üstünde sürekli kayıyo zaten olmuyo bunun açılma kayma riski yok kullanışlı bişey ...

limangoya baktım ama o pijamalar kısa kollu ebrumaternity dede beden l ye kadar yine bulamadım yine bulamadım :))9

pusetimizi tamire vermiştim buradaki sevi bebeden almıştık onlarla yolladım bugün onu almaya gitim kundaklar vardı beni cezbetti resmen hemen aldım :))Eki Görüntüle 486454

bez aldık çamaşır detarjanı aldık gelirkende bi lohosa pijamam kaldı onuda hala bakıyorum ..

canım kundaklara ben de bayıldım çok güzelmiş,o kumaştan mavi battaniye almıştı arkadaşım bu sene onu kullanırım inşallah.ama kundaktan da görürsem alırım sanırım çok hoş duruyor.güle güle kullansın yavrukuşun..

kızlar pcde sorun var o yuzden tek tek yazıyorum yer ısgal edıyorum kusura bakmayın

gecelıkler lımangoda pelın32-35tl
limango ebru 95-99
morhipo arnetta gecelık 30-39
pijama 39,90 kumasları cok hos ben aldım daha once sımdı pijama alıcam tavsıye ederım.
markafonı emzırme sutyenı 15tl

Benim mi beceriksizliğim tuttu acaba, morhipoda arnetta gecelik yok, mayo var :)

canım kundaklara ben de bayıldım çok güzelmiş,o kumaştan mavi battaniye almıştı arkadaşım bu sene onu kullanırım inşallah.ama kundaktan da görürsem alırım sanırım çok hoş duruyor.güle güle kullansın yavrukuşun..
çok teşekkür ederim canım ...

canım batatniyeleri ince bende gördüm .. ama bu kundaklar güzel içi polar dışıda o battaniyeler gibi kadife tırtıklı ...dışarı falan çıkıldığında battaniye açılır kayar vs ama bunun öyle bi ihtimali yok :)) ay tavşan kulaklarıda var şapkasında pek şekerler ... mutlaka bi bak yolun düşerse çok şeker ya ...

Son düzenleme:
kızlar,internetten aldığınız geceliklerin bedenlerini nasıl tutturabiliyosunuz ? ben de almak istiyorum ama ya olmazsa diye kararsızım.aldıklarınızı güle güle kullanın eskitin inşallah.işin alışveriş kısmı en zevkli tarafı bence.keşke biz de diğer hamileler gibi plasentadan,şekerden,kanamalardan değil de sadece bunlardan bahsetsek..en büyük derdimiz sipariş ettiğimiz ürünün istediğimiz gibi çıkmaması olsa,di mi?neyse isyan eder gibi olmıyım neler yaşayan anneler var...

Hamile kıyafeti satan markalar beden ayarlamak kolay, normal bedenini seçiyorsun. Ama aldığın ürün hamileler için değilse, ürün detayına gir, beden ölçülerine bak, tutturursun :) Eeeh zor tabii ama üstüne uymasa da değiştirme hakkın var sonuçta, en kötü geri gönderir bedeni değiştirmelerini istersin.

sağol canım içi polar bunun malum havalarda soğuyacak 6 aya kadar kullanılıyormuş .. ee aşıya gidicez kontrole gidicez vs çok çıkıcaz dışarı ilk zaman için bu güzel geldi bana zaten pusetle gidicemiz için pusetinde port bebesi var bunlada koya bilirim pusete porte bebsiylede koyabilirim sıcacık üşümez bebişim ... battaniyeler falan pusetin üstünde sürekli kayıyo zaten olmuyo bunun açılma kayma riski yok kullanışlı bişey ...

limangoya baktım ama o pijamalar kısa kollu ebrumaternity dede beden l ye kadar yine bulamadım yine bulamadım :))9

Canım senin bedenin ne ? Ebrudaki bedenler hamilelere göre ve kalıpları çoook büyük. Hamile değilken hangi bedeni giyiyorsan hamileyken de o bedeni istiyorsun hatta büyük bile gelebiliyor. Ben eskiden XS ya da S beden giyerdim, gecelik takımını S aldım ama hafif büyük bile geldi. Bedenini bilmiyorum ama bence L bedenin sana olmaması imkansız. Yeri Bakırköyde, acıbadem hastanesinin girişi, carouselin arka çıkışındaki sokakta, hatta aynı yerde 2 şubeleri var, yolun düşerse dene derim. Bende öyle bir kundak alacağım, dediğin gibi kışın çok kullanışlı olur.

Son düzenleme:
Canım senin bedenin ne ? Ebrudaki bedenler hamilelere göre ve kalıpları çoook büyük. Hamile değilken hangi bedeni giyiyorsan hamileyken de o bedeni istiyorsun hatta büyük bile gelebiliyor. Ben eskiden XS ya da S beden giyerdim, gecelik takımını S aldım ama hafif büyük bile geldi. Bedenini bilmiyorum ama bence L bedenin sana olmaması imkansız. Yeri Bakırköyde, acıbadem hastanesinin girişi, carouselin arka çıkışındaki sokakta, hatta aynı yerde 2 şubeleri var, yolun düşerse dene derim. Bende öyle bir kundak alacağım, dediğin gibi kışın çok kullanışlı olur.

canım ben geçen yazdım ya şuan 88 kilocuk :)) olmuşum alt beden 44 üst beden L xL gibi yani ordaki L üst olsada alt sanırım olmaz bana bu tontişlikle :)) yinede deiğin gibi ben bi en azından deneyeyim pijama alıcam için sorun olabilir ...

evet o kundak çok kullanışlı canım bide 6 aya kadar kullanılıyo olması iyi koy içine pofuduk pofuduk ayakları patikli zaten içine koyuyorsun rahat edicek yani .. ben oğluma kışın kozmonot almıştım pek huzursuz bişey çıktı oda ama bu baya bi rahat ... sonbahar kış annelerinin kesin alması lazım bundan bence ... zaten ondan sonrası için biizm kozmonot tulumumuz var dışarısı için o küüçülünce ona geçeriz ... çok küçük bebeklere kozmonotlar nedense pek rahat olmuyor içinde robot gibi duruyolar resmen.. ben 49 tl ye aldım belki nette daha uygunuda vardır bilemicem tabi ...

çok teşekkür ederim canım ...

canım batatniyeleri ince bende gördüm .. ama bu kundaklar güzel içi polar dışıda o battaniyeler gibi kadife tırtıklı ...dışarı falan çıkıldığında battaniye açılır kayar vs ama bunun öyle bi ihtimali yok :)) ay tavşan kulaklarıda var şapkasında pek şekerler ... mutlaka bi bak yolun düşerse çok şeker ya ...

Canım kundağın fiyatı ne kadardı, sevi bebenin sayfasına baktım ama fiyatlar yazmıyor.

Benim mi beceriksizliğim tuttu acaba, morhipoda arnetta gecelik yok, mayo var :)

Dun sabah vardi. Onunla birlikte bir suru sey eklemistim. arkadas geldi sonra alirim dedim. hepsi uctu gitti.

Ben de memorial da karar verdim gibi. Bir kere daha gideym de cihangir bey'e. canimi sıkacak bir durum olmazsa onda dogurucam sanirim. onunla ilgili olumsuz bir sey duyan oldu mu?

Bugun emnonune gttik. hastanede dagitmak icin suslerden aldik.sadece 50 tane aldim.ani olarak vermek istediklerim var. kucuk bir sepetle. bir de guzel bir sepet alicam cikolata koyucam.

Annem de kucuk hamaklardaan alicam. nasil olsa salliycam. hem hafif.

Geri de bir gecici yatak almak kaldi. tasinana kadar idare edecek bizi. anca evi kiraya ver,kiralik tut. 6 ay idare edicek bir seklde.

Bu hafta cantami da hazirlamaya basliycam. kiyafetleri yikiycam. bayramdan sonra esim 2 gun izin almis. kzimi gezdircek, havuz felan. bende arada takilirim belki. onlar evde is yapilmaz simdi. zaten zor daha zor olmasin.

En onemlisi o kadar cok mesaja cevap yazmak, teselli etmek istiyorum ki...Sadece sunu diyim DUALARIM SİZİNLE.

Ben sezeryanda pijama giyinememistim. pansuman dikis yeri vs. zor oluyo. gecelik cok rahat oluyor. giyinen varmis ama benim elimde patlamisti hastanede. ev icin alicam ama bir tane pjama. ustten acilanlardan.

kızlar demin ben de Ateş hocanın previa ameliyatlarını izledim.helal olsun adama.belki ilerleyen zamanlarda ona görünürüm.

dağcı bacım bu adam nerelerde çalışıyor ve sen ne kadar verdin?belliki alaında bayağı uzman.ve bu ameliyatları paylaşması bence çok iyi çok merak ediyordum geçen sene bana ne yaptıklarını az çok öğrenmiş oldum..

Ben sezeryanda pijama giyinememistim. pansuman dikis yeri vs. zor oluyo. gecelik cok rahat oluyor. giyinen varmis ama benim elimde patlamisti hastanede. ev icin alicam ama bir tane pjama. ustten acilanlardan.

Ben giymistim pijama sikinti yasamadim yine alicam bakalim...

kızlar demin ben de Ateş hocanın previa ameliyatlarını izledim.helal olsun adama.belki ilerleyen zamanlarda ona görünürüm.

dağcı bacım bu adam nerelerde çalışıyor ve sen ne kadar verdin?belliki alaında bayağı uzman.ve bu ameliyatları paylaşması bence çok iyi çok merak ediyordum geçen sene bana ne yaptıklarını az çok öğrenmiş oldum..

kızlar ne cesaretlisiniz siz ben izleyemem bayılırım ama eşime izleteblirim:27:link atarmısınız:3::3::3:

kızlar ne cesaretlisiniz siz ben izleyemem bayılırım ama eşime izleteblirim:27:link atarmısınız:3::3::3:

ben de kendi normal sezeryanimi zor izlemistim. asla izlemem.
cidden ates hoca nerde. tum hocalari bitirmeden karar vermeyeyim. surda kaldi 3-4 haftam :D hoca olur, perinotolog olur. 10 taneden 8'i ne derse onu yapariz...

imza: evhamli paranoyak

kızlar pcde sorun var o yuzden tek tek yazıyorum yer ısgal edıyorum kusura bakmayın

gecelıkler lımangoda pelın32-35tl
limango ebru 95-99
morhipo arnetta gecelık 30-39
pijama 39,90 kumasları cok hos ben aldım daha once sımdı pijama alıcam tavsıye ederım.
markafonı emzırme sutyenı 15tl
sağol tatlım.
Canım iyi dileklerin için çok teşekkürler.Rabbim sana bin mislisni nasip etsin.mesajını birkaç defa okudum birşey atlamamak için.ateş hocanın ilgisine ve herşeyi anlatmasina çok sevindim.sana soracak bisey birakmamiş sağolsun.demekki senin gibi çok gebe geçmiş elinden ki gayet soğukkanlı ve rahat.doktora guven çokönemli.adam işini iyi biliyor.senin de için rahat olsun canım.inşallah hocanın dedigi gibi herşey yolunda gidecek.bence burada sana rahatsızlık verecek tek şey anca sonda olabilir.o da büyütùlecek sey değil geçici bir süre sonuçta sadece dolastığın yerlerde onu da taşırsın bir süre.aman bebeğin yaninda olsun da.belki ameliyat sırasinda mesanenin sorunlu kısmını alırlar sadece.inşallah olabilecek en az arazla çıkacaksın hepimiz dua ediyor olucaz o esnada.
Bu arada kan da ayarlayin eş dosttan.lazım olur diye.operasyonun tüm maliyeti mi o kadar ediyor yoksa sadece dr masrafı mı acaba?bir de dr bahçelievler medical parktamı?belki ilerde ben deona görünürüm.yapişma olayları olursa.

İnşallah herşey iyi gidecek canım.bebek kuvöze girmeyecek ve sen de fazla çekmeden atlatacaksin.ben bu hocayı tanımiyorum ama bana da güven verdi...öptüm yanaklarından...:54:
canım benim güzel gönüllü arkadaşım.evet hiç soru sormama gerek kalmadı.durumumun derecesini öğrendikten sonra gitmem belki daha iyi oldu diye düşünüyorum.birden mesaneyi,yapışmayı ondan duysam çok paniklerdim.şimdi her şeyin farkında olarak gittim ve bana çok güven verdi.bu konuda süper olduğunu zeynep kamile gittiğimde ordaki doktorlar da söyledi.çok çok zor ameliyatları bedava yapmış.özverili ve insanı önemsiyor olması güzel.normal hamilelere pek bakmıyor.ciddi durumlar işi.dün bebekle ilgili şeyler sordum.ben bebklerle ilgilenmiyor,görüyorsun yaşlılar,kanser hastaları geliyor dedi.kilosuna baktı o kadar.zaten odak noktam plesanta her yerde.:)
evde geçireceğim için 20 günü sıkıntı olmaz sanırım.kontrollerde taşırız.:))
ateş hoca bu tarafta cadde bostanda.göztepe medical parkda hocaymış.ama benim ameliyatı başka hastanede yapacak.tam fiyat mı bilmiyorum.kendisi konuşmadı bu konuyu,sekreteri söyledi.kan ayarlamaya başlamalıyız gerçekten.
Allah her türlü komplimandan korusun hepimizi ameliyatta ve sonrasında.

sezaryen kesiğinden kesmeyecek.dikey olarak göbeğin üstünden ve altından kesiyor,videoda da görmüştürsün.
bir bebek doğuracağım her yerim parça pinçik olacak.

pepukecim geçmiş doğum günün hayırlara vesile olsun arada görmedim heralde kusura bakma
dağcı canım sen gecelik bak bence zaten sonda kıpırdayınca bile acıtan bişey enazından rahat olur pijamadan
kızlar cicilerinizi güle güle kullanmayı nasip etsin allah

hepinize kucak dolusu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
iki günde bile acıtıyor.Allah kolaylık verir inşaALLAH.gecelik alayım diyorum bende.

çok şekerler ve kullanışlı.ben de bakayım.güle giysin kuzun.
canım videoları nereden izledin?ben de severim izlemeyi,biraz tırsarak ta olsa izlerim.bir de aklıma geldi canım,sakıncası yoksa bize senin,eşinin yada kardeşinin falan cebini versene ameliyat öncesi,uzun zaman yazamazsın çok merak ederiz.kamesin de cebini isterim.bana yazarsanız özelden,zamanı gelince inşallah haberinizi alır buraya yazarım..
tamam canım.ben de düşünmüştüm telefonlarımızı alalım diye.kames de önde gidenlerden.ablamın cebini de veririm.
ben ikisinde de giymiştim ama bu farklı.zaten kesik de karnımdan dikey olacak.pijama acıtır.

damarları nasıl bağladğını ve kesiği nerden açtığını gördün mü canım?
rahmi de çok özenle çıkardı.akreatayı biraz farklı yaptı pek anlamadım.orda bir şey vardı mesanemiydi onunla uğraştılar epey.
kafamızdaki ameliyat fobisi öyle büyük ki gerçeklerini izlemek hafifletiyor.

ben de kendi normal sezeryanimi zor izlemistim. asla izlemem.
cidden ates hoca nerde. tum hocalari bitirmeden karar vermeyeyim. surda kaldi 3-4 haftam :D hoca olur, perinotolog olur. 10 taneden 8'i ne derse onu yapariz...

imza: evhamli paranoyak

dağcıya faceden ekle beni dedim eklemiyor:19::19::19:sen bari ekle :1::1::1:merak ediyorum konuştuğum insanları:26::26::26:

Back
X