ne oldu bu plesanta meredine ya.çıkanlar iniyor,damarlar atıyor.
kolayca atlatacaksın üzme kendini canım.
şimdi doktor sana iki ünite demiş o zaman bana kaç ünite lazım.akreata benim ki biliyorsun.

sezaryende kanamalı bir ameliyat .normal doğuma göre daha çok kan kaybediyoruz.kanlarını hazırlarlar,alırlar seni ameliyata.iki ünite çok değil.
normalde ne kadar pozitif ve güçlü olsak da doktora gitmek moralimizi yerle bir ediyor.ben şu an tam normale döndüm.dün de daha iyiydim ama ilk gün ki psikolojim çok kötüydü.doplerden çıktım,arkadaşım sorunca sarılıp ağladım.

dün sabah hem müdürümüzle görüşmek için,hem de özel eşyalarımı almak için gittim işe.
iş arkadaşlarımın bir kısmı yeni duymuşlar durumumu.düşünüyorum da ben 5 aydır bu psikolojiyle çalıştım orda.bir iki kişi dışında kimse bilmiyordu ve ben normal işime devam ettim,tüm risklere rağmen.haftaları saya saya.Allah'a sığınarak tüm endişelerimden.
dün evdeki ilk günümdü ve çok yorucuydu.gece uyumamıştım.geçmiş olsuna gelenler oldu.yeni öğrenen arkadaşlardan duyanlar..........
ablalarımın kızları geldiler.benim çocuklar.........
bu sabah geç kalkmayı planlamıştım ama iş saatine alışmışım uyanıverdim erkenden.
benim zilli de erkenci,tepinip duruyor.annesi 9 doğuruyor,oh hanımın keyfi yerinde.hala bulunduğu yeri futbol sahası sanıyor.