• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

Col saol canim. Zor ama benimki Allahtan cok ileri boyutta degil. yatis kalkis donus vs. hamilelikte iyice zorluyo ama daha beteri gorunce sukrediyorum. kizim iyi cok sukur. sargi da cikti ama tam duzelmesi 3 yila kadar surermis. tembelluk olmamasi icin yuzme dediler. simdi yuzmeye gidiyo 2 gun.keyfi iyi de ben artik cik merak ediyorum okuldayken.

insan merak etmez mi canım.Allah'a emanet olsunlar canım.Allah yavrularımızı bize,bizi de onlara bağışlasın.

Kizlar
derin,selin,selen isimlerine ne dersiniz.
Deren de var ama onun anlamindan henuz emin degilim

yenı dogum yapan arkadsım derın koydu adını ama bana bu ısım bıraz doguk gelıyor.selını de severım ben ama kardesımn adı zatn.
selende gusel.

bu arda kzıalr fıkrınız alıcam daha sıaprıs evrmedım ama bunu almayı dusnuyorum. benım odam baya kucuk odama sıgabılecek bırsey olması lazımdı.sımdılık sadece bunu alcıam ılerleyen zamanda onun oadasına buyuyebılen karyola dusunuyorum
$BESIK-BEBEK-SEPET-BESIK-PASHA-BABY-CICEK-BESIK__60295850_0.webp

yenı dogum yapan arkadsım derın koydu adını ama bana bu ısım bıraz doguk gelıyor.selını de severım ben ama kardesımn adı zatn.
selende gusel.

bu arda kzıalr fıkrınız alıcam daha sıaprıs evrmedım ama bunu almayı dusnuyorum. benım odam baya kucuk odama sıgabılecek bırsey olması lazımdı.sımdılık sadece bunu alcıam ılerleyen zamanda onun oadasına buyuyebılen karyola dusunuyorum
Eki Görüntüle 479408

Çok şirin bence :) Arkadaşlar bize kendi beşiklerini vermemiş olsalardı ben de bunlardan düşünüyordum. Ama bunlar 6 ay kullanılıyor diye okumuştum, bir tek ona dikkat et istersen, sonra sığmıyormuş bebişler.

günaydın hatunlar coşmuşunuz yine .. geriye dönük okuyamadım :((

malesef dün gitiğim cemile sultan korusundaki iftar yemeğinde gıda zehirlenmesi yaşadım akşam eve dönerken önce araba tutu sandım ... eşimin arkadaşının anneside benim gibiydi sonra araçtan indim geçmiyo iyice kötü oldum hemen hastaneye gittik... meğerse zehirlenmişim bi ton serum yedim gece eve geldim tabi sabahın körü ayaktayım uyuyamadın :((

benden haberler bukadarcık umarım sizlerde bişey yoktur herşey yolundadır ...

malesef dün gitiğim cemile sultan korusundaki iftar yemeğinde gıda zehirlenmesi yaşadım akşam eve dönerken önce araba tutu sandım ... eşimin arkadaşının anneside benim gibiydi sonra araçtan indim geçmiyo iyice kötü oldum hemen hastaneye gittik... meğerse zehirlenmişim bi ton serum yedim gece eve geldim tabi sabahın körü ayaktayım uyuyamadın :((

Çok geçmiş olsun canım, şimdi iyisindir inşallah. Tavuk falan mı yediniz, genelde en kolay bozulan ve zehirleyen odur.

Çok geçmiş olsun canım, şimdi iyisindir inşallah. Tavuk falan mı yediniz, genelde en kolay bozulan ve zehirleyen odur.
yok caım kuzu tandır yedik bende anlamadım ... aslında eşimin arkadaşının anneside fenalaşmasa benim aklıma hep araba tutu diye geldi..
araçtan inince baktım geçmiyo bi türlü... şimdilik iyim saat 12 de doktor randevum var onu bekliyorum..

yok caım kuzu tandır yedik bende anlamadım ... aslında eşimin arkadaşının anneside fenalaşmasa benim aklıma hep araba tutu diye geldi..
araçtan inince baktım geçmiyo bi türlü... şimdilik iyim saat 12 de doktor randevum var onu bekliyorum..

aynı şeyleri yazmışım :)) ay kafa basmıyoki durdu üstünede uyumadım hiç :((

selende gusel.

Eki Görüntüle 479408

Cok az yatiyolar bunda ama cok guzel. Yazik, biraz toparlaninca donemiyolar. KEnarlara da tutunup cok kolay dogruluyorlar. Az kullanmayi kabul ediyorsan al bence. Bayiliyorum bunlara.

Daha ne haber olsun ki. cok gecmis olsun. Bununla atlatmissin cok sukur.

Topic son 2-3 gündür coşmuş durumda ama sen kayıpsın :)
benim eşim eveya canım pazartesi başlıyacak inşallah temizlik falan yaptım dün allah kısmet ederse bayrama kadar iş falan yapmıcam artık bıktım yeter dün iyice temzilendik camlar açık diye evi toz götürüyodu yine olacak ama gebeliktenmidir nedir her yer pis geliyo görsen tertemiz evimde çok büyük :10::10::10:

geçmiş olsun canım allah korusun bebeğinide sizleride:nazar::nazar::nazar:
selende gusel.

Eki Görüntüle 479408

canım bence 6 ay için değmez bende şu yeni çıkan ahşap olanlardan alacaktım baktım sonra onu napıcam beyaz lake klasik bir beşikle 2 kapılı gardorap aldım hatta geçen yıl kızıma kahve krem bellonadan genç odası aldık çift bazalı odası bile hazır yani ama beşiksiz asla olmaz klasik beşik al öyle vakitler oluyoki çocuk deli gibi sallanmak istiyo uyumak için park yataklar falan kesinlikle kullanışsız tercih senin cnm:55::55::55:

Daha ne haber olsun ki. cok gecmis olsun. Bununla atlatmissin cok sukur.

Sağol canım tesk ederim valla ucuz atlattim... Gerçi hemen gittim acile oyalanmadan .. arabadan indim hala kötüydum baktım kadincigazda benimgibi fena kosturdum hemen dra iyiki gitmisim.....

Bugun benim dr randevum vardı demin geldim dr dan anlattım ona suratıma baktı dediki bide takintilisinda belliki hiç uyumamissin kurmuş durmusdundur sabaha kadar dedi ...ayy nasılda tanıyor beni gece yarısı aramamada sasirmistir kesin...

benim eşim eveya canım pazartesi başlıyacak inşallah temizlik falan yaptım dün allah kısmet ederse bayrama kadar iş falan yapmıcam artık bıktım yeter dün iyice temzilendik camlar açık diye evi toz götürüyodu yine olacak ama gebeliktenmidir nedir her yer pis geliyo görsen tertemiz evimde çok büyük :10::10::10:

geçmiş olsun canım allah korusun bebeğinide sizleride:nazar::nazar::nazar:

canım bence 6 ay için değmez bende şu yeni çıkan ahşap olanlardan alacaktım baktım sonra onu napıcam beyaz lake klasik bir beşikle 2 kapılı gardorap aldım hatta geçen yıl kızıma kahve krem bellonadan genç odası aldık çift bazalı odası bile hazır yani ama beşiksiz asla olmaz klasik beşik al öyle vakitler oluyoki çocuk deli gibi sallanmak istiyo uyumak için park yataklar falan kesinlikle kullanışsız tercih senin cnm:55::55::55:

Sağol canım ucuz atlattık...

Bu arada tontisim çok iyiymiş teyzeleri.. 1 kilo 200 gramcik olmuşuz boyumuzda 37.5 cm.. maşallah subhanallah....

Seker değerlerim çok iyiymiş sabah acliklar sınırda dedi...
Suan Bebegin kilosunun sekerimle alakali olmadığını söyledi çünkü şekerim iyi gidiyormus...
Boyuda uzun dedi genetik kilosu boyu dedi...
Tombis suratinin fotosunu verdi bide uyukluyordu sebek usg den rahatsız oldu sanirim tam oldugu yere bi tekme atı verdi rahat birakin beni der gibi.... Abisine benzettim kuzumu..

Bu arada tontisim çok iyiymiş teyzeleri.. 1 kilo 200 gramcik olmuşuz boyumuzda 37.5 cm.. maşallah subhanallah....

Seker değerlerim çok iyiymiş sabah acliklar sınırda dedi...
Suan Bebegin kilosunun sekerimle alakali olmadığını söyledi çünkü şekerim iyi gidiyormus...
Boyuda uzun dedi genetik kilosu boyu dedi...
Tombis suratinin fotosunu verdi bide uyukluyordu sebek usg den rahatsız oldu sanirim tam oldugu yere bi tekme atı verdi rahat birakin beni der gibi.... Abisine benzettim kuzumu..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kırk bin kere maaşallah :nazar::nazar: Oğlunda 5 kg. cicarı doğmuştu sanırım değil mi, abisine çekmiş :) Kuzucuk şimdiden 37,5 cm. ise 9.ayda nerene sığdıracan onu merak ettim, benim bildiğim asıl bundan sonra boy uzuyor, seninki 60-70 cm. çıkar :52::52:

Sağolasın canım, bugüne kadar hep demişimdir doğurmak kolay ama anne, babak olmak zor, inşallah o da olacak :) Közmatiğimi unutmuşum vallahi, iyiki hatırlattın, ben onu hep kestanede kullanıyordum, aklımdan çıkmış :52:Omega hapımı hep alıyorum ama kızıma yetmiyor beynimden de çalıyor sanırsam :52::52:Evet ya kız bebek olunca bir şey almamak imkansız, insanın gözü doymuyor, ama abartmamak lazım, daha çoooooook giydireceğiz :)

Terbiye olarak süt, soğan, bira kekik,tuz.karabiber yapacağım. Dediğin gibi yıkamam eti, ben hep zeytinyağlı terbiye yapardım ama bunu Özgür şef söylemiş bir de öyle yapayım dedim. Öpüyorum seni.

Yesinler onun memişlerini. Sıkma, elleşme annesi, acıyodur kesin şimdi :52:Benim memeler küçük olduğu için (75-80) ben eskiden beri spor yarım atletlerden kullanırım canım, en rahatı onlar. Benimkilerin tek sorunu uçları çok çıkıyor, sanki hep soğukta kalmış gibi, börtlüyor kıyafetlerden :52: o yüzden body gibi şeyler giydiğimde sevmesem de sütyen kullanıyorum. Dediğin gibi olmadı akşamdan közliyim canım, kararır, sulanır diye korkmuştum, rezil olmayayım diye :) Gerçi hoş eşimin kardeşi benim yemeklere bayıldı şimdiye kadar, 3 kere falan yemeğe gelmişlerdi. Ben de koyun etini hiç sevmem be canım, çok ağır geliyor bana da. Bonfile kısmını söylediğin iyi oldu, etten pek anlamam, eşime söyliyim bonfileden kuşbaşı yaptırsın.

Benim hünkarım (eşim oluyor) :52: : Eti yağsız suyu bırakıp çekene kadar harlı ateşte pişiriyorum, üstüne ince kıyılmış soğanları atıp kavuruyorum, sonra sivri biber atıp kavuruyorum, sonra tereyağı ekliyorum. Sonra domates, birazcıcık biber, birazcıcık domates salçası, tuz, karabiber, sıcak su.

Ben hiç kullanmadım canım, netten baktım ama o 100 lira bana çok geldi valla, bir daha kullanmayacağım sonuçta, sen iyi günlerde kullan canım. Şeker kaçamağı fazla yapma canım, sonra kilolardan moralin bozulur, aldığın kilo şu an gayet normal çünkü. Ben azıcık kaçamak yapsam en az 1,5 kilo alıyorum :52:

Kızlar karpuz, kavun ve üzümden uzak durmaya çalışın, dozunu fazla kaçırmayın, inanılmaz kilo aldıran meyveler. Yiyecekseniz bol bol yeşil olan meyvelerden yiyin elma, armut gibi, Onlar daha az kilo aldırıyor. Bir de karpuz ve kavun acayip şişkinlik yapıyor.

Git tabii , için rahat olur en azından. Sonuçta hiç birimiz doktor değiliz, o yüzden pat diye herhangi bir doktora kötü ya da bilmiyor diyemeyiz, ama içinde en ufak şüphe olduğunda sonradan pişman olmamak için 2. bir doktora görünmekte fayda var. Çünkü her meslekte olduğu gibi doktorlar arasında da yetersiz olanlar ya da kötü olanlar var ve biz bunları ayırt edecek bilgiye sahip değiliz.

İyi günlerde kullan şekerim. Ben cam açık yatıyorum ve rüzgarlı olabiliyor o yüzden yazlık yorgan kullanıyorum ve onu aynı hamile yastıkları niyetine kullanıyorum, bacaklarımın arasına, kollarımın arasına alıyorum, rahat oluyor. Ya siz niye o kadar fazla yastıkta yatıyorsunuz, reflü sorununuz var mı? Genelde reflüsü olanlar rahat etmek için çok yüksek yastıkta yatar. Hatta doktorlar da öyle önerir zaten. Özellikle eşin 3 yastıkta yatıyormuş maaşallah :nazar: :52: Gerçi bu kuştüyü, kaztüyü yastıklar çok çabuk sönüyor, incecik oluyor, öyle olduğunda ben de 2 tane tercih edebiliyorum ama 3 fazla geldi. Zeytinyağlı dolmamın içini hazırladım, sarma işi beni bekliyor, öpüyorum sizleri şekerler.Akşam girerim yine :)

Selam canım,eşim son tıllarda rahatına çok düşkün oldu bir yastık başına,diğeri kolunun altina,oteki de bacaklarının arasina:52:
Reflü falan yok çok şükür.biz de cam açık yatıyoruz sabaha karşı ben oturma odasına gidiyorum klimayı acıp yatıyorum.bakalım yastık pzt gelcek,kızım ve eşim şimdiden yastığima sulanmaya başladılar hiç heveslenmeyin dedim:1:Bence de 100tl azdeğil ama doğum sonrası da kullanılıyormuş.emzirirken falan.inşallah elimde patlamaz.

Bugün senin işin var.inşallah kendini çok yormazsin.şimdiden kolay gelsin canım.eminim mamaların çok lezzetli olacaktır.afiyet bal olsun yiyenlere.ben de bugün amcamın iftar davetine gidicem.son yıllarda moda oldu bizim ailede,kalabalık olduğumuz için ev yerine bir mekanda iftar veriliyor.iftar sahibi için zahmetsiz oluyor yorulmuyor.

Dün akşam da iftardan sonra arkadaşım ve çocuklarımızla kız kıza festival alanına gittik ama hava çok uyuzdu.nemden nefret ediyorum.kivir zıvır yiyip kuğulu parka gittik.kuğularla dolu havuzlu bir park.sahura eyübe gitmeye karar verdik ama ben sonra düşüp taşındım ve oyunbozanlık yapıp vazgeçtim.kendimi yormaktan korktum.biraz diken üstündeyim.kanamadan çok korkuyorum.

selende gusel.

Eki Görüntüle 479408

Ben de kızımda bunun gibi bişey kullandım canım yaklasık 6 kullandım.ondan sonra daha büyük ve güvenli bişey alman gerekir.

Back