güle güle giysin güzel prensesin canım.
bizim binanın mantolaması da oğluma doğum yaptığımda yapılmış,ben hastanedeyken.eve bir geldim balkon batmış.
Allah kabul etsin adağını canım.sağlık,sıhhatle kucağına alırsın kuzunu.
sen daha iyi bir anne olacaksın kızına eminim.kızları giydir,süsle doyamıyor insan.ben oğlum olunca ona alışveriş yapmakta çok zorlanıyordum.erkek kıyafetleri pek soğuk geliyordu.ama şimdi ona göre de şık kıyafetler buluyoruz.geçen ailecek minik kızıma alışverişe gittik.herkes bir taraftan bir şey alıp gösteriyor bana.kız olunca albenisi çok şey var.
canım marketlerde közmatik oluyor.sen de var mı bilmiyorum.ocağı hiç kirletmiyor ve pratik.
ben de patlıcan közlerim ama bir gün önce hiç yapmadım.pepuke kilisli olarak kebap işini daha iyi bilir.
terbiyede et sütü çekiyor zaten,yıkamana gerek olmaz.
şimdiden kolay geldin sana canım.
Sağolasın canım, bugüne kadar hep demişimdir doğurmak kolay ama anne, babak olmak zor, inşallah o da olacak :) Közmatiğimi unutmuşum vallahi, iyiki hatırlattın, ben onu hep kestanede kullanıyordum, aklımdan çıkmış

Omega hapımı hep alıyorum ama kızıma yetmiyor beynimden de çalıyor sanırsam

Evet ya kız bebek olunca bir şey almamak imkansız, insanın gözü doymuyor, ama abartmamak lazım, daha çoooooook giydireceğiz :)
Terbiye olarak süt, soğan, bira kekik,tuz.karabiber yapacağım. Dediğin gibi yıkamam eti, ben hep zeytinyağlı terbiye yapardım ama bunu Özgür şef söylemiş bir de öyle yapayım dedim. Öpüyorum seni.
bence de kızın çok şanslı,onu çok sevecek,kollayacak güzel bir annesi olacak çünkü...söylemeyi unuttum,kızımın memişleri minik minik çıkmaya başladı bu yaz

duymasın

bazı tişörtlerin altından belli olmasın diye harıl harıl mini sütyen yada yarım atlet aradık dün,zar zor bulduk..ay çok zevkli kızım büyümüş te ilk sütyenini alıyorum insan çok mutlu oluyor.ben kızımı çok mıncıklarım,el şakası yaparım,o minik memişlerini sıkıp sevesim gelir ama artık kızmaya başladı haliyle

sen de bunları yaşayacaksın hem de göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçecek yıllar inan..
patlıcanları közleyebilirsin canım.ben de pazardan közmatik almıştım bazı marketlerde de satılıyor.çok pratik ocağın batmıyor.ama şimdilik yoksa olsun,ben de fırında hiç yapmam köz tadı olmazsa olmaz.patlıcanlar olunca bir naylon poşete koy sıcak sıcak,sıcağı geçince torbadan çıkar,kabukları daha çabuk soyulur.öylece çukur bir tabağa ya da borcama koy,sulanırsa da bişey olmaz,yarın yapacağın zaman suyunu dökersin.tadında bir eksiklik ya da lezzet kaybı olmaz.et terbiyesine gelince,ben güneydoğulu olmama rağmen biraz kilisin yüzkarasıyım çünkü çok et düşkünü değilimdir

kızım olunca et kültürümü geliştirdim diyebilirim.etin yağını asla yiyemem,kesinlikle yağsız dana eti olacak,ya da sıfır yağlı kokmayan kuzu.kiliste hiç dana eti yenmiyor hep koyun,tüm kebaplar koyundan,bana kötü kokuyor yiyemiyorum.sana öncelikle tavsiyem etin yumuşak, lezzetli ve kolay piişmesi için bonfile tarafından al.bonfile en yumuşak ve kolay pişen ettir.marinasyona gerek bile kalmaz hatta.ben hünkarın etini şöyle yaparım,tencereyi kızdır,zeytinyağını ve tereyağını koy,yağlar yanmadan etleri tencereye at,sotele,suyunu bırakıp çeksin sonra azaıcık soğan,biber,domates rendesi,ve salçayı ekleyip biraz daha çeviririm,baharatlarını koyarım,etler yumuşayınca da altını kaparım.herkes farklı yapar.istersen etleri marine de edebilirsin.sızma zeytinyağı,tuz,karabiber,kekik,azıcık sarmısak rendesi..elinle yoğur ve bir gece beklesin.sütü tavuğa koyuyorum ama istersen ete de koyabilirsin azıcık.pişiriceğin zaman sostan aldığın etleri kesinlikle yıkama.
ayçenem düştü okuyan da beni 5 yıldızlı michelin şefi zannedecek
Yesinler onun memişlerini. Sıkma, elleşme annesi, acıyodur kesin şimdi

Benim memeler küçük olduğu için (75-80) ben eskiden beri spor yarım atletlerden kullanırım canım, en rahatı onlar. Benimkilerin tek sorunu uçları çok çıkıyor, sanki hep soğukta kalmış gibi, börtlüyor kıyafetlerden

o yüzden body gibi şeyler giydiğimde sevmesem de sütyen kullanıyorum. Dediğin gibi olmadı akşamdan közliyim canım, kararır, sulanır diye korkmuştum, rezil olmayayım diye :) Gerçi hoş eşimin kardeşi benim yemeklere bayıldı şimdiye kadar, 3 kere falan yemeğe gelmişlerdi. Ben de koyun etini hiç sevmem be canım, çok ağır geliyor bana da. Bonfile kısmını söylediğin iyi oldu, etten pek anlamam, eşime söyliyim bonfileden kuşbaşı yaptırsın.
Benim hünkarım (eşim oluyor)

: Eti yağsız suyu bırakıp çekene kadar harlı ateşte pişiriyorum, üstüne ince kıyılmış soğanları atıp kavuruyorum, sonra sivri biber atıp kavuruyorum, sonra tereyağı ekliyorum. Sonra domates, birazcıcık biber, birazcıcık domates salçası, tuz, karabiber, sıcak su.
kızlar bişey sorucam,hamile yastığı kullanan varmı aranızda? ben artık gece rahat edememeye başladım şişko göbişim yüzünden,hem kolumun altına hem de bacaklarımın arasına yastık koyma ihtiyacı hissediyorum.ama sağa sola dönerken iki ayrı yastıkla uğraşamam.uzun yastıklar varmış şimdi netten bakıcam bi tane alsam diyorum,ne dersiniz?
bu arada aklıma geldi,fburakçım tam şu çok yediren diyetini soracaktım sen yazmışsın bile.anam cidden baya uzunmuş listen

insan gerçekten de zorlanır.yemeyi seven ben bile..sanırım listede meyvadan başka şekerli birşeye izin yok.ben bu aralar biraz tatlıya sardım.divan pastanesinin çikolatalı kurabiyelerine dadandık kızımla valla sabaha karşı kalktım yedim birazcık gizli gizli.Allah sonumu hayretsin

şu ana kadar 7 kg aldım üstelik te fazla kilomun üstüne..
Ben hiç kullanmadım canım, netten baktım ama o 100 lira bana çok geldi valla, bir daha kullanmayacağım sonuçta, sen iyi günlerde kullan canım. Şeker kaçamağı fazla yapma canım, sonra kilolardan moralin bozulur, aldığın kilo şu an gayet normal çünkü. Ben azıcık kaçamak yapsam en az 1,5 kilo alıyorum
canım onları oğluma hamileyken görmüştüm.süper bir rahatlık.
ben de bu gece ne yöne yatacağımı şaşırdım.
emzirme yastığı almayı düşünüyorum.o da çok rahat.oğlumu genelde yatarak emzirirdim ama otururken sırt ağrısı çok oluyor.
fburak'ın diyeti bana da çok geldi.protein ağırlıklı olmuş,bebek için sanırım.
ben bir ara kan şekerini düzenleyen bir diyet yapmıştım.montignag diyeti.
onda proteinle karbonhidrat ayrı yeniyordu kan şekeri yükselmesin diye.kilo da veriliyor tabiki.
fburakın diyetinde ekmek fazla geldi bana.tam buğday da olsa her öğünde 2 dilim var.aralarda var mıydı çok hatırlamıyorum.
sağlığı yerinde olsun da yediği kadar yemeye çalışır.
ben üç gündür karpuz yiyince çok fena şişiyorum,nefes alamıyorum.
midem mi daraldı,ya da karpuz gaz mı yapıyor bilemiyorum.
Kızlar karpuz, kavun ve üzümden uzak durmaya çalışın, dozunu fazla kaçırmayın, inanılmaz kilo aldıran meyveler. Yiyecekseniz bol bol yeşil olan meyvelerden yiyin elma, armut gibi, Onlar daha az kilo aldırıyor. Bir de karpuz ve kavun acayip şişkinlik yapıyor.
sağolun kızlar fikirlerinizi paylaştınız benimle mersenninin dediği gibi ben başka bir doktora gitmeden rahat edemiycem
kafam böyle rahat değil başka bir doktorunda fikrini alsam iyi olur
bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Pepuke allah adağını kabul etsin inşallah dilediğin gibi bir hamilelik geçirmene vesile olur
Git tabii , için rahat olur en azından. Sonuçta hiç birimiz doktor değiliz, o yüzden pat diye herhangi bir doktora kötü ya da bilmiyor diyemeyiz, ama içinde en ufak şüphe olduğunda sonradan pişman olmamak için 2. bir doktora görünmekte fayda var. Çünkü her meslekte olduğu gibi doktorlar arasında da yetersiz olanlar ya da kötü olanlar var ve biz bunları ayırt edecek bilgiye sahip değiliz.
kızlar,deminden beri şu yastığı araştırıyorum,kararımı verdim,hamile yastığım.comdan happy dreams modelini sipariş verdim.yanında emzirme yastığı hediyeli kapıda ödemeli 100tl.pzt gelcek inşallah memnun kalırım.gelişmeleri size de yazarım.açın bakın acaip rahat bişeye benziyo,kızım görünce o da sulanmaya başladı yastığıma.biz çok yastıkla yatan bir aileyiz.eşim 3yastıkla yatar kızımla ben 2..
ben de karpuz yiyince fena oluyorum ama galiba çok yediğim için
İyi günlerde kullan şekerim. Ben cam açık yatıyorum ve rüzgarlı olabiliyor o yüzden yazlık yorgan kullanıyorum ve onu aynı hamile yastıkları niyetine kullanıyorum, bacaklarımın arasına, kollarımın arasına alıyorum, rahat oluyor. Ya siz niye o kadar fazla yastıkta yatıyorsunuz, reflü sorununuz var mı? Genelde reflüsü olanlar rahat etmek için çok yüksek yastıkta yatar. Hatta doktorlar da öyle önerir zaten. Özellikle eşin 3 yastıkta yatıyormuş maaşallah

Gerçi bu kuştüyü, kaztüyü yastıklar çok çabuk sönüyor, incecik oluyor, öyle olduğunda ben de 2 tane tercih edebiliyorum ama 3 fazla geldi. Zeytinyağlı dolmamın içini hazırladım, sarma işi beni bekliyor, öpüyorum sizleri şekerler.Akşam girerim yine :)