- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.241
bir gün toparlamaya çalışsam ertesi güne enerjim kalmıyor.c.tesi epey uğraştım.dışarı da çıkmıştık çocuklarla çok yorulmuştum.pazar az bi çamaşır astım başka bir şey yapasım gelmedi uzandım bol bol.
yarın temizlikçi alıyorum.arada geliyor zaten.ütü bizde çok oluyor.sırf onun için yarım gün lazım.
bugün boya bitecek inşaALLAH. benim ve çocuk odalarına da perde yaptırıyorum.o da yarın takılacak.halılarım perşembe gelecek.
kendimi uzun süredir ev işlerinden azad ettim.kendimi iyi hissedersem kısmen yapıyorum.pek umursamıyorum artık.kışın midem çok çok felaketti.çocuklar,iş zor götürdüm valla.
evin düzeni o süreçte bozulmuştu.sağlık olmayınca hiç bir şey olmuyor.
geçen ablamın kızı annesine benim hala çok titiz olup olmadığımı sormuş.(ayrı şehirdeyiz)ben de eser kalmadı teyzesinin titizliğinden dedim.dağınıklığa karşı müthiş antipatim var.psikolojik olarak kendimi kötü hissederim.şu an evde sürekli çalışan biri olmalı ki her yer mis gibi olsun.işten gelip yemke yaparsam ne mutlu bana.iki çocuğun dağınıklığı,bulaşık,çamaşır beni aşıyor bu süreçte.iki haftada birini alıyorum.günlük ufak tefek şeyleri ben yapıyorum yapamadığımı eşime havale ediyorum.o da eskiden pek haylazdı ama baktı ki durum ciddi,iş başa düştü yapabildiği kadar yardımcı oluyor.
bugünler de geçer.her zaman temizdik,şimdi dağınık olsun evimiz yapacak bir şey yok.
benim yerime de gez.çok yorma kendini canım.
hepimizde var merak etme.zamanla bu duyguyla yaşamaya alışıyor insan.ben de her lavaboya gidişim de aynı tedirginliği yaşıyorum.Allah sahip çıkar inşaALLAH canım.her zorlukda bir kolaylık vardır.
Olur canım hepinizin yerine gexicem ilk defa azcik uxaklasicam bakalim kazasız belasız eve dönerim...