• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

Ağda yaparken o bölge geriliyor, zararlı olabilir bence. Doktoruna sorman daha sağlıklı canım. Bunlar utanılacak şeyler değil, aç telefon sor. Sonradan pişman olacağın bir şey yapmaktansa, tedbirli olmak iyidir. Hayatımda bir kere ağda yaptım bir daha yapmam , aslaaaaaaaa:52:

doktora soramiyorumki erkek ve cok cool biri :51: jilette berbat bisey. baska ne yapilabilir bilmiyorum..

Vallah dikkatli olmak lazım ama ben yaptırıyorum başka çare duşünemiyorum kendim beceremiyorum:50:

ben de yaptirsam mi diye de dusundum ama ona da cesaret edemiyorum. baskasina hic denemedim, kendim hallettim hep. ama su previa olayi beni cok korkutuyor. doktorunuza sorarsaniz bana da haber edin lutfen.

Son düzenleme:
günaydın kızlar sanırım haklısınız ben üşütüm midemi gecelikle yatıyorum hala akıllanmadım akşam hem atlet giydim hemde polar pijama altı:5::5::5:bugün iyiyim çok şükür bide eşim yarın gelecek inşallh heyecandan uyuyamadım:10::10::10:

doktora soramiyorumki erkek ve cok cool biri :51: jilette berbat bisey. baska ne yapilabilir bilmiyorum..

ben de yaptirsam mi diye de dusundum ama ona da cesaret edemiyorum. baskasina hic denemedim, kendim hallettim hep. ama su previa olayi beni cok korkutuyor. doktorunuza sorarsaniz bana da haber edin lutfen.

Ayol çok komiksin mersennecim doktorun tipsiz ve yaşlı olsa soracan yani:52:
Ben düşük riskimin sonlarına doğru ağda ihtiyacı hissetmiştim çünkü doktorum alttan muayene ediyordu.doktorumu aradı yaptirabilirmiyim diye,mikrop kapmayacağında eminsen yaptır dedi.tabi o zaman 10 haftalık falandım.ileriki haftalarda olsaydım ve previa olsaydım ne derdi bilmiyorum.ben şimdiden eğildiğimde malum bölgeyi göremiyorum valla jiletten de nefret ederim zamanında yaptım kıllar genişledi:47:En temizi lazer ama hamile olduğumuza göre artık sonraya kaldı mecburen sir ağda şu an en temizi.kendin yapmaya kalksan daha beter ezilip büzülücez terlicez zor bence.benim bahçelievler örtmen yurdundaki kuaforde Dinaram var eli çok hafif tavsiye ederim.iç camaşırmı çıkarmadan usul usul yaptırıyorum.alışana kadar anam ağladı utanıyorum ama yapacak bişey yok.:52:

Ben düşük riskimin sonlarına doğru ağda ihtiyacı hissetmiştim çünkü doktorum alttan muayene ediyordu.doktorumu aradı yaptirabilirmiyim diye,mikrop kapmayacağında eminsen yaptır dedi.tabi o zaman 10 haftalık falandım.ileriki haftalarda olsaydım ve previa olsaydım ne derdi bilmiyorum.ben şimdiden eğildiğimde malum bölgeyi göremiyorum valla jiletten de nefret ederim zamanında yaptım kıllar genişledi:47:En temizi lazer ama hamile olduğumuza göre artık sonraya kaldı mecburen sir ağda şu an en temizi.kendin yapmaya kalksan daha beter ezilip büzülücez terlicez zor bence.benim bahçelievler örtmen yurdundaki kuaforde Dinaram var eli çok hafif tavsiye ederim.iç camaşırmı çıkarmadan usul usul yaptırıyorum.alışana kadar anam ağladı utanıyorum ama yapacak bişey yok.:52:

Ay pardon silgicim mesajı mersenne yazdı sandım:37:

ehehe yok tipsiz ama cekiniyorum adamdan, o yuzden soramadim :) lazer dogumdan sonra artik ins

huuuuuuuuuuu nerdesiniz?

Ben geldim buradayım canım dünden beri giremedim annemlere gitmiśtik be yokken baya muhabbet olmuştur sandım ama kimseler uğramamış.mersenne şileye gitti sanırım.biz annemlerin bahçesinde mangal yaptık ayıptır söylemesi:52:

Ben geldim buradayım canım dünden beri giremedim annemlere gitmiśtik be yokken baya muhabbet olmuştur sandım ama kimseler uğramamış.mersenne şileye gitti sanırım.biz annemlerin bahçesinde mangal yaptık ayıptır söylemesi:52:

afiyet olsun canım.
ben de hafta sonu çocuklarla yalnızdım.eşim perşembeden gitti şehir dışına.biraz diken üstünde ama güzel geçti.
işe gelmek istemedim bugün.:)
mersenne tatilin tadını çıkarsın rahat bir şekilde inşaALLAH.
ben de bu haftadan sonra sanırım dışarıya pek çıkmayacağım.haftalar ilerledikçe ister istemez tedirginlik başlıyor.Allah'a emanet gidiyoruz.:44:

ben de geldim burdayım evet dün kimse yktu bugün eşim geldi hamd olsun iyi sayılır zor bir ameliyatın ardından bide karşıdan herkes olur denir ama anal fissür başka bişeymiş zorla çorba yedirdim duş aldı uyumak üzere 6 gündür yoktu ayyy çok zor

afiyet olsun canım.
ben de hafta sonu çocuklarla yalnızdım.eşim perşembeden gitti şehir dışına.biraz diken üstünde ama güzel geçti.
ben de bu haftadan sonra sanırım dışarıya pek çıkmayacağım.haftalar ilerledikçe ister istemez tedirginlik başlıyor.Allah'a emanet gidiyoruz.:44:

Geldim kızlar ben de burdayım. Şileye cumartesi akşammı gittik pazar akşamı döndük. Denize bir kere girdim ama keyifli yüzemedim. Kulaç atmayı denedim, baktım karın bölgem geriliyor, yüzmekten vazgeçtim, su da oyun oynadım :) Keyifliydi. Bugün hafta sonu kirlenen çamaşırları yıkadım (ayyyy makinanın "yıka" tuşuna basmak çok zor :52::52::52:).
Bu kadar gezme beni uzun süre idare eder. Şimdi yine dinlenme modundayım. Biraz önce kızım kesinlikle tekme attı :52::52:Karnımın sağ kısmını dışarıya doğru itti valla, bi daha yapsın,bi daha, güçlendi demek ki artık.

ben de geldim burdayım evet dün kimse yktu bugün eşim geldi hamd olsun iyi sayılır zor bir ameliyatın ardından bide karşıdan herkes olur denir ama anal fissür başka bişeymiş zorla çorba yedirdim duş aldı uyumak üzere 6 gündür yoktu ayyy çok zor

Eşin hoşgeldi canım, inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur. Eeehhhh eşin geldiği için senin ağzın kulaklarına varmıştır keyiften, Allah ayırmasın bir daha :)

afiyet olsun canım.

evet canım bir de üstüne havalar daha çok ısınıyor işimiz zor Allah yardımcımız olsun.sen işe ne zaman ara vereceksin?

basur olmadım hiç ama genç kızken çatlak olmuştu inanılmaz kötü birşey.doktora gitmek te ayrı zulüm.boşaltım sistemi sekteye uğradımı hayat işkence oluyor.inşallah bu ameliyattan sonra eşin çok rahatlar bir daha da tekrarlamaz şekerim.

Geldim kızlar ben de burdayım. Şileye cumartesi akşammı gittik pazar akşamı döndük. Denize bir kere girdim ama keyifli yüzemedim. Kulaç atmayı denedim, baktım karın bölgem geriliyor, yüzmekten vazgeçtim, su da oyun oynadım :) Keyifliydi. Bugün hafta sonu kirlenen çamaşırları yıkadım (ayyyy makinanın "yıka" tuşuna basmak çok zor :52::52::52:).
Bu kadar gezme beni uzun süre idare eder. Şimdi yine dinlenme modundayım. Biraz önce kızım kesinlikle tekme attı :52::52:Karnımın sağ kısmını dışarıya doğru itti valla, bi daha yapsın,bi daha, güçlendi demek ki artık.

hoşgeldin canım oh sefan olsun iyi ettin sevindim azıcık gezip denize girmene şifa olsun.:52:bence de çamaşır yıkamak zor ya eğilmekten nefret ediyorum ama her iş eğilerek yapılıyor.eğil çamaşırları makşneye tık,eğil dolaptan deterjanları al,gözlere doldur çalıştır,bitince gene eğil kapağı aç,teker teker al kurutucuya yerleştir kapaa kapa çalıştır sora bitince aç kapaa tozları temizle çamaşırları al katla yerlerine koy.ayyy hararet bastı off:47:
bebişinin tekme atan ayaklarını yirim ben canım benim maşallah çok güzel yaaa:nazar::emir_bebek:
şincik eşimlen netten film izliycez çıkıyorum canlarım ben yokken iyi olun sırtınız pek karnınız tok keyfiniz de gıcır olsun e mi?:52:

Canım benim rıza hoca cerrahpaşada salı günleri sabahtan öğleye kadar muayenede aslında.sadece riskli gebelere baKıyor.acıbademde de muayenesi 270 tl,benim sigorta indirimiyle 225 oluyor.sana hocanin cebini özelden yolluyorum canım mutlaka ara ona ya cerrahpaşada ya da acıbademde görün.telefonda durumunu kısaca anlat.totalisli olduğunu,arada kanamaların olup hastanede yattığını söyle.arkadaşım salı sabahları cerrahpaşada olduğunuzu söyledi ben de gelsem bakar mısınız de.ama bence önce acıbademe gidip orada basbaşa daha rahat konusup muayene olursun.en iyisi acıbademi arayïp asistanına çok acil olduğunu seni gerekirse son hasta olarak almasını söyle.bu salı için gitmeye çalış.inşallah yardımcı olurlar.benim de randevum ayin onunda.sigortanı da araştır iyice doğumun için.ama acıbademde sgk olmadğı için kuvözü karşılamıyor malesef.rıza bey cerrahpaşada doğumuna girerse süper olur canım hem cebinden bisey çıkmaz hem de kuvöz masrafı olmaz.inşallah hakkında en güzeli en hayırlısı olur canım.lütfen eşine de söyle moral çok önemli hemen kapıp koyvermeyin yahu.kötü şeyler düşünmeki herşey güzel olsun.:54:
canım randevumu aldım 10 temmuzdan once malesef olmadı sanırım aynı gun senınle .tsk ederım verdıgın bılgıler ıcın

gozun aydın canım sanada.benım esım bır aydır gece bırde ıkıde gelıp sabah 8 ıse gıdıyor.gordugum hı cyok adamı bırde su psıkolojıde cok zor.

basur olmadım hiç ama genç kızken çatlak olmuştu inanılmaz kötü birşey.doktora gitmek te ayrı zulüm.boşaltım sistemi sekteye uğradımı hayat işkence oluyor.inşallah bu ameliyattan sonra eşin çok rahatlar bir daha da tekrarlamaz şekerim.

benım dsoktoruım gecen hastaneye yatısımda zorla muayen ettırdı.cunku cok fazla kanamam olmaya baslamıstı.bayan doktorda yoktu hazırlıksız ve kanamalı ılemuayen olmak berbattı adam yuzume gulerek anlayırken kıpkırmı oldum bende yırtık ve cok sayıda basur varmıs.aman bır o eksıktı zaten bebegımı etkılemıyor ya cok sorun degıl

Eşin hoşgeldi canım, inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur. Eeehhhh eşin geldiği için senin ağzın kulaklarına varmıştır keyiften, Allah ayırmasın bir daha :)

canım randevumu aldım 10 temmuzdan once malesef olmadı sanırım aynı gun senınle .tsk ederım verdıgın bılgıler ıcın

gozun aydın canım sanada.benım esım bır aydır gece bırde ıkıde gelıp sabah 8 ıse gıdıyor.gordugum hı cyok adamı bırde su psıkolojıde cok zor.

benım dsoktoruım gecen hastaneye yatısımda zorla muayen ettırdı.cunku cok fazla kanamam olmaya baslamıstı.bayan doktorda yoktu hazırlıksız ve kanamalı ılemuayen olmak berbattı adam yuzume gulerek anlayırken kıpkırmı oldum bende yırtık ve cok sayıda basur varmıs.aman bır o eksıktı zaten bebegımı etkılemıyor ya cok sorun degıl
sağolun kızlar evvet ağzım kulaklarımda sabahtan beri sarılma krizi yaşıyoruz 3 lü bir şekilde ben özledim sarılayım diyorum kızım kıskanıyor falan filan:17::17::17::17::17:

huuuuuuuuuuu nerdesiniz?

işte geldim burdayım :)) bugün oğluşumdan kalan battaniye vs onları yıkadım onlarla uraştım bide tabi yeni cicişlerimizide.. şükür benim kalas kocam bugün işe gitti çok mutlu ve çok huzurlu bir gün :))

ahh şekerim sana demedimmi ben adamı kestirtme çok zormuş ameliyatı onun ... bende anal fissür ve hemoroid oldum banada dediler ameliyatı çok zor diye ... dr ameliyat dediğinde kaçtım direk olmam diye ... çok şükür ameliyatsız çözdüm aynı gün hatta ameliyattn 2 saatcik sonra çıktım hastaneden sonrasıda zor geçmedi şükür ... anal füssüre atılan dikiş değilde onun olduğu hemoroid ameliyatı zorluyodur .. bende anal fissürden dikiş yedim okadar zor değil o ... neyse inşallah çabucacık atlatır bu durumu ..

Demek aynı gün muayene olucaz belki karşılaşırız.:46:Ay ne güzel ben yakama kirmızı bir gül takıcam elimde de bir gazete olsun beni öyle tanı:52:Şaka bir yana ben muayene saatimi her zamanki gibi unuttum çok oldu alalı ama sanırım 3-4 gibiydi mesaj atıyolar telefona zaten.bakarsın tanışırız çok sevinirim.ben eşim ve kızımla gelirim muhtemelen.inşallah o güne kadar hiçbir problemin olmaz canım.sakın iş güç yapayım deme nolur.bir gün bir gündür.doktora gelirken tüm raporlarını getir ne varsa.biliyorsundur ama ben hatırlatayım dedim.

Back