- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.181
o bebek için üzüldüm.kaderde ne varsa o zaten olacak.canım araştırma dediğin neresi. Orada doğum ne kadar, onu söyle, sana aynı paralarda başka güzel bir hastane araştıralım. Minik bebeğin ailesi için çok üzüldümAllah sabır versin.Canım dünyada bir çok kötü şey oluyor, her biri bizim de başımıza gelecek diye endişe duyarsak, yaşayamayız.Sen kötü şeyler düşünme. O bebekte mi araştırma dediğin yerde mikrop kapmış?
marmara araştırmadan bahsediyorum canım.anadolu yakasındayım ben.akademik hospitalda tüm marmaranın profları.sağlık sigortamda yok.orda olsa 10 bin tl en az sezeryan.başka bir prof daha var.o da sadece muayenehanede çalışıyor.istediğimiz hastaneye geliyormuş ama özellere tabiki.tam teşekküllü özeller çok fiyatlı.hala bir belirsizlik içinde ilerliyorum.
neyse şu an sadece huzurla hamileliğimin tadıın çıkarmak istiyorum.bu son hamileliğim olacak.karnımda minik ayaklar tekme atmayacak.:)
canım pepuke bu konuda daha bilgili.o sana daha yardımcı olur sanırım.bıraz once cerrahpasa ve acıbedem ıle gorustum.rıza bey cerrahpasada muayene yapmıyormus.bakırkoy ve fulya acıbedem dendı 10 10 temmuza kdarda bakırkoy ıcın doluymus .ucretıde 300 tl olrak soyledıler acıbadme cok temız bır ıyı bır hastene.dogumu orda yapmak ısterım ama emınımkı baya tuzlu olucak sıgorta dogum peketımde lımıt bıttı sayılır hastaned eyatıslarım hep ordan dustu cunku .us an gıttıgım hastende ıyı ama ben rıza beyede gozukmek ıstıyorum.
bu arda benım dogum agustosuyn ıkıncı haftası gıbı doktorum o zamana ıste 34.haftalık olucak ve benım bebegımın odsınında ınanın avızesınde n perdesıne kadar yok .esyalarıda yok :)ben evlenırken hemen cocouk ıstedıgımız ıcın bır odayı tadılat yapıp bombos bıraktık bebegın cınseyıne gore doserız dıye sımdı kalkıp geızp bırsyeler almamada ımkan yok.cok canım sıkılıorrr.netten bakıcam artıkın kızıma bırseyler .aklıma hıc kotu bırsey getırmemmey calısıyorum.ınsallah sapasağlam kızım ıle eve donucez.ıcımde oynern o kdar bu kadar dırenırken ben nasıl vazgeceyım .kabuslar goruyorum gecelerı sureklı aglayark uyan ıyorum bazen .esım bazen aglıyor gızlı gızlı farkındayım ama benım yanımda gulmeye calısıor onunda psıkolojı bosuldu.
allahım su mubarek cuma gunu hepımıze guc kuvvet ver.meleklerımızı bıze bagısla
canım benim seninde mi kızın oluyor?ikimiz de aynı durumdayız.totalist kız bebek bekliyoruz.bebişinin kız olması iyi.erkeklerin ciğeri daha geç gelişiyor.bitanem kendini üzmeden bol protein,yeşillik,meyve ye.son haftaların olsa da olmasa da dinlenmeye bak canım huzurla.kendini iyi hissedersen bebişin de güzel gelişir anneciği.Allah'a sığın canım.o minicik yavruyu yoktan var eden sahip çıksın inşaALLAH.inşikak suresinin ilk üç ayetini oku.eşin elini senin karnına koyup 99 kez YA MÜBDİÜ esmasını her gün okusun.Allah YARDIMCIMIZ OLUR inşaALLAH canım.
bu arada ilk bebeğiniz mi?