Plasenta previa

o bebek için üzüldüm.kaderde ne varsa o zaten olacak.
marmara araştırmadan bahsediyorum canım.anadolu yakasındayım ben.akademik hospitalda tüm marmaranın profları.sağlık sigortamda yok.orda olsa 10 bin tl en az sezeryan.başka bir prof daha var.o da sadece muayenehanede çalışıyor.istediğimiz hastaneye geliyormuş ama özellere tabiki.tam teşekküllü özeller çok fiyatlı.hala bir belirsizlik içinde ilerliyorum.
neyse şu an sadece huzurla hamileliğimin tadıın çıkarmak istiyorum.bu son hamileliğim olacak.karnımda minik ayaklar tekme atmayacak.:)
canım pepuke bu konuda daha bilgili.o sana daha yardımcı olur sanırım.

canım benim seninde mi kızın oluyor?ikimiz de aynı durumdayız.totalist kız bebek bekliyoruz.bebişinin kız olması iyi.erkeklerin ciğeri daha geç gelişiyor.bitanem kendini üzmeden bol protein,yeşillik,meyve ye.son haftaların olsa da olmasa da dinlenmeye bak canım huzurla.kendini iyi hissedersen bebişin de güzel gelişir anneciği.Allah'a sığın canım.o minicik yavruyu yoktan var eden sahip çıksın inşaALLAH.inşikak suresinin ilk üç ayetini oku.eşin elini senin karnına koyup 99 kez YA MÜBDİÜ esmasını her gün okusun.Allah YARDIMCIMIZ OLUR inşaALLAH canım.

bu arada ilk bebeğiniz mi?

ı
pepukedan duydum canım zaten ben rıza beyi

bır ay oldu kalkmadan yatıyorum.cıger gelıstırıcıde olduk.benım ıkıncı hamılelıgım bırıncı kese ıcınde gelısmedıugı ıcın 10.haftada sonlandırıldı.sagolbılgıler ıcın

Aman Allahım aşkolsun tobegukçum Allah canım alsın asla kotü niyet güderek nazar mazar düşünerek laf etmedim sana asıl simdi ben çok üzüldüm yemin ederim seninüzduğüme de çok üzùldüm.seni gucendirmek istemedim yeminnederim lütfen samimiyetime inan asla sana şoylenmiş birşey yok ne nazarı yaaa ben kendimi anlatmışım orda.sen buradan git bize nazar deydiririrsin mi anladın.vallahi aşkolsun asla boyle bir düşüncem olmadı sana karşı.tamamen kocaman bir yanliş anlama çok uzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum.yine de çok çok çok özür dilerim.daha bugün öğle vaktinde hepimizi ayrı ayrı düşünerek dua ettim özellikle senin için zaman su gibi aksın hiç beklemediğin anda hamile kalman için.bak tekrar söylüyorum beni yanlış anladın kendimi yanlış ifade etmişim yemin ederim seni gücendirecek minicik bir kastım bile olmadı olamaz da.ben beni anlattım o satirlarda sadece.umarım samimiyetime inanmışsindır tobegukcum yoksa valla bak oturup ağlıcam gozlerim doldu burda

Academic hospital'ı biliyorum bu yakada olsaydı orayı tercih ederdim. Peki Marmara araştırma tamamen ücretsiz mi canım, ne kadar fark vereceksiniz? En önemli şey huzur tabii, bu hastane işleri çözümlenmeyecek şey değil sonuçta, tek derdimiz bu olsun :) Bu tip şeylerle uğraşarak vakit geçirmeye çalışıyoruz sanırım. Her şeyin hayırlısı, biz elimizden geleni yapalımda sonra Allah'a sığınalım. Yaaa kızlar elif bası bulup bir an önv-ce Kuran okumaya başlamak istiyorum. Kaç senedir Kuran okumuyorum (arapça olarak), önce elif basından 1 gün pratik yapıp başlayayım diyorum. Bizim burada kuran kursu varmış, oraya uğrayıp almam lazım, ama bu sıcakta dışarıya çıkmaya çok üşeniyorum, korkuyorum :)En kötü ramazanda her gün okuyacağım, tüme dualarım biz hamileler için olacak canlarım.

Mersennecim seni çok öpüyorum canım aynen beni iyi tanimışsın.tobegukçuğum beni fena halde yanlış anlamış onun üzüntüsünü yasıyorum şu an.kimseyi hele hele yaralı bir yüreği asla asla kırmak istemem en korktuğum şey istemeden baskasını gucendirmek.içim içimi yiyo şu an valla.moralim bozuldu.ben aynı senin dediklerini demek istedim.inşallah bana küsüp te gitmez

ben de öyleyim doktorun bir lafindan eğer samimiyetsiz olduğuna,paragöz olduğuna hükmedersem bir daha gitmem.guven çok onemli.demek istediğini imdi daha iyi anladım canım ben de öyle yaptım ya zaten.hem rıza hocaya hem medicanaya gidiyorum.medicanada sgk ile sezaryen 4500-5000 arasıymış.ama ordaki dr yapamam edemem sgk ile muayene oldunuz dedi.o kısımları biraz daha kurcalıcam.olmazsa selman bey var orda doçent ona gidip sorarım yardımcı olurum derse iyi olur.neyse daha var zamanı inşallah en iyisi olur hepimiz için.bugün annem biraz sinirlerimi zıplattı.sağolsun biraz fazla tutumludur.arabayı sattık, bugün yeni sahibi almaya geliyo parayï bankaya yatırıp doğuma saklıycaz dediğimde bosver harcamayın boşuna yine cerrahpasada doğurursun demezmi? DerÜstelik o da yakından şahit oldu rezilliklere.gaz sancısından kivrandım kaç güm hemsireler hiç yardımcı olmadılar mal mal gelip gidiyorlardı annemein eline fitil vermişler al bunu makattan yolla diye.ayol ben annem bile olsa öyle bişeye izin veremem utanırım Allah muhtaç etmesin.hemşire ateşimi ve tansiyonumu ölçmesi gerekirken ölçmüş gibi gelip dosyama uyduruk sayılar yazmış sonradan gordüm biraz ayaklanınca.yani daha ne anlatayım dolu sey var da bosver şimdi.kısacası bana cerrahpaşa deme bi daha dedim.paramla ilgi alaka göreceksem veririm o zaman parayı dedim.napalım türkiyede böyle

Sorma canım yaa, büyük yanlış anlama oldu. Hepimiz hormonlarımızın kurbanıyız:) Bebeklerimiz kucağımızda olmasa da ya da melek de olsalar hepimiz anne sayılırız. Biraz hassas oluyoruz tabii. Sonuçta Tobeguk da hassas, hem de bu aralar hamilelik özlemiyle yanıyor, acılarını unutmak istiyor. Ufak tefek yanlış anlamalar olur. Senin ne kadar üzgün olduğunu görse küsmez o bize, geri gelir. Sen de üzülme canım, kötü niyetle bir şey söylemediğini biliyoruz. Hem de aynı acıları paylaşan birisi diğerine öyle bir imada bulunmaz, biz biliyoruz, O da sakinleşince geri gelir :)

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. Bence de cerrahpaşa da yapıp, içinde hep korku v.s. olmaktansa, bir süre sıkıntı çekmeye katlanılır. İnşallah her şey yolunda gider de maddi olarakda yıpranmayız, zamanında normal bir hastanede doğum yaparız canım. Sonuçta annen de sizi düşünüyor, ama bu konuda seni anlayamaz gibi. Bir de o şimdi düşünüyor, eskiden böyle miydi, evde doğum yapardık .... falan filan. Bizi en iyi biz anlarız canım

Dagci seni cok öpüyorum canım sen de beni iyi anlamışsın.tobegukçuğum beni ben de onu en iyi anlayanlardanım onun güzel kalbini kıracağıma kafamı kırarım daha iyi.

Sela vakti dediğim gibi oturdum gözlerimi kapatıp transa gecmeye çalıştım.senin,kamesin,aazraanın,mersennenin,fburakın,yagmursuyunun,başka kim vardı şimdi anımsayamadım tüm kkdaki bacılarımın rahimlerini,bebişlerini düşünüp dualar ettim her zaman ediyorum da bu sefer daha bir ilham geldi nedense.tobegukçuğuma da acil şifalar dileyip sağlıklı bir gebelik diledim.müminin mümine duası kabul olur inşallah

Canım benim rıza hoca cerrahpaşada salı günleri sabahtan öğleye kadar muayenede aslında.sadece riskli gebelere baKıyor.acıbademde de muayenesi 270 tl,benim sigorta indirimiyle 225 oluyor.sana hocanin cebini özelden yolluyorum canım mutlaka ara ona ya cerrahpaşada ya da acıbademde görün.telefonda durumunu kısaca anlat.totalisli olduğunu,arada kanamaların olup hastanede yattığını söyle.arkadaşım salı sabahları cerrahpaşada olduğunuzu söyledi ben de gelsem bakar mısınız de.ama bence önce acıbademe gidip orada basbaşa daha rahat konusup muayene olursun.en iyisi acıbademi arayïp asistanına çok acil olduğunu seni gerekirse son hasta olarak almasını söyle.bu salı için gitmeye çalış.inşallah yardımcı olurlar.benim de randevum ayin onunda.sigortanı da araştır iyice doğumun için.ama acıbademde sgk olmadğı için kuvözü karşılamıyor malesef.rıza bey cerrahpaşada doğumuna girerse süper olur canım hem cebinden bisey çıkmaz hem de kuvöz masrafı olmaz.inşallah hakkında en güzeli en hayırlısı olur canım.lütfen eşine de söyle moral çok önemli hemen kapıp koyvermeyin yahu.kötü şeyler düşünmeki herşey güzel olsun.

Selam herkese,
1 haftadır evde internet yoktu giremedim bir türlü.Sayfalar baya ilerlemiş yeni katılanlar olmuş.İnşallah herkes iyidir,plasentalar yukarılara çıkmıştır :)) Oğlum nerdeyse 2 yaşında olacak bu konudan hala kopamadım :))

kızlar günaydın geçmişi okuyamadım kusura bakmayn ama midemmi ağrıyor neyim var bilemedim midem dediğim elimi göğüslerimin altına koyduğum yerde aynı mide ağrısı şeklinde nefes aldıkça artan değişik bir ağrı var gaz sancısı olsa orasımı ağrır bilemedim akşamdan beri kötüyüm belimde ağrıyor sice ne olabilir iki gündür hafif ağrıyordu eşime üzülmüştüm ameliyat oldu taaa pazartesi gelecek diye 5 gündür yokta kasılma dedikleri şey olmasın allah korusun yarın 26 haftam bitiyor yani 7.aya giriyorum

Selam canım burada güzel haberler var mersennenin plasentası yukarı çıkmış benim de totalis olmadığım kesinleşti dr belki en kötü ihtimalle marjinal olabilir dedi 10 temmuzu bekliyorum her geçen hafta teşhis daha iyi anlaşılıyor biliyorsun

Acaba midenimi üşuttün?kasılma olsa kasıkların ağrırdı sanırım.bana mide problemi gibi geldi geçmiş olsun canım

Canım geçmiş olsun, bebeğin ve rahmin artık büyüdüğü için organlarına baskı yapıyordur muhtemelen. Ama pazartesi günü doktorunu arayıp sor derim, sonuçta biz ne anlarız değil miÖnemli bir şeyse gözden kaçırma, mutlaka doktoru ara. Kasılmalar kasıkta olur herhalde.

Son düzenleme:
kizlar bisey sorucam; plasenta previali olup malum bolgeye agda yapmak zararli mi sizce?

Ağda yaparken o bölge geriliyor, zararlı olabilir bence. Doktoruna sorman daha sağlıklı canım. Bunlar utanılacak şeyler değil, aç telefon sor. Sonradan pişman olacağın bir şey yapmaktansa, tedbirli olmak iyidir. Hayatımda bir kere ağda yaptım bir daha yapmam , aslaaaaaaaa

sabırla bebişlerimize kavuşacağız canım.az önce kızımın arkadaşı alt komşumun da kızı ona mektup yazmış.''kardeşinin sağlıkla doğması için dua ediyorum namaz kılınca'' demiş.yanında konuşmuyoruz ama çocuklar bile bizim endişelerimizi hissediyor.Allah hepimize kuş gibi kolay zamanında sağlıklı mutlu doğumlar nasip eylesin canım.
marmara ücretsiz de ben burdaki devlet hastanelerinden korkuyorym.pek gitmem zaten başka hastalıklar da olsa.
kuran öğrenmek için evden çıkmana gerek yok canım.nette elif balar var.çok da kolay öğretiyorlar.
hassas olduğumuz dönemlerde yanlış anlamalarımız oluyor.kendisini çok üzdüğünü tahmin ediyorum.aslında hepimiz çok iyi niyetle bir aradayız.
azraanın ki biraz yukarı çıktı.mersenne normale döndü.pepuke totalist değil.daha da iyi olacak inşaALLAH.ben ve kamesciğim totalistde devam.Allah'a güvenip devam ediyoruz elhamdülillah.o kadar derin iz bırakmış ki yaşadıkların kopamamn çok normal canım.ilerde ikinci bebek düşünüyor musun?

canım benim mide spazmıdır muhtelemen.geçmiştir inşaALLAH bu saate kadar.
ben de bugün yoğun geçmesine rağmen son 3-4 saattir çok sıkıldım.meyve yiyip duruyorum can sıkıntısından.
ayakta kalınca benim de belim ağrıyor canım.
geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…